Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties! Meld u nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en maak deze maand kans op een waardebon t.w.v. €100,-. Te besteden in onze webshops.
Kans op een €100,-waardebon
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
* Verplicht(e) veld(en)
Nee, Bedankt! X

Zone3 Beoordelingen

Zone3

Zone3 is een van de nieuwe merken in de Nederlandse triathlonmarkt. Voor degene die wel eens de Engelse triathlonbladen onder ogen krijgen is het geen onbekende, maar voor de meeste atleten zal dit wel het geval zijn. Een korte introductie van dit relatief jonge merk.

Zone3 is in 2007 opgericht door James Lock, een zeer goede zwemmer en wereldkampioen bij de amateurs op de aquathlon. Om zijn triathloncarrière een boost te geven ontwikkelde hij zijn eigen wetsuit. Hij kon gebruik maken van veel faciliteiten omdat hij destijds nog studeerde op de Universiteit van Loughborough. De hele afdeling research & development heeft geholpen bij de ontwikkeling van dit eerste Zone3 wetsuit. Dit wetsuit heeft hij uiteindelijk verder ontwikkeld en commercieel in de markt gezet. De afgelopen jaren is de collectie verder uitgebreid met meerdere modellen, triathlonkleding en accessoires. De verschillende wetsuits hebben in Engeland meerdere malen prijzen gewonnen vanwege hun uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.


Lees meer over Zone3 >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Zone3 gemiddeld met een 8,74 in de 19 reviews hieronder :

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren 2015 1 10 8 Bas 2016-09-10

Super pak, glijd goed door het water en is lekker soepel! Wel aan op de grens van de kleine kant, een ML voor 1.87 lengte!

Bekijk hier het product Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren 2015 >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015 1 10 9 Peter 2015-03-21

Dit wetsuit sluit goed aan, trekt niet in de schouders en de nek knelt ook niet.

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015 >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015 1 10 8 Sibren Jansen 2015-03-24

Fijnste wetsuit wat ik ooit heb gehad, aansluiting op het lichaam is super en zwemt uitstekend! Lekker soepel op de schouders, hier merk ik veel verschil tegenover mijn oude wetsuit.

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015 >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015 1 10 9 2015-04-11

Heerlijk soepel wetsuit. Ik ben overgestapt van een Xterra Vortex van 6 jaar oud. Maar wat een verbetering! Het neopreen voelt veel dunner aan, terwijl dit niet zo is. Ook in de schouders veel meer ruimte om te bewegen, zonder dat het pak gaat kruipen. Ik heb heerlijk veel extra drijfvermogen in de benen er bij. Dit maakt dit pak wat minder geschikt vlgens mij voor goede zwemmers die van zichzelf al een correcte lijn in het water hebben. Ik ben 1,94m en 95kg. Daarmee zou ik precies op een XL uitkomen. Deze was me echter behoorlijk aan de ruime kant. Ik heb deze teruggestuurd en kreeg zeer spoedig een maatje L geleverd. Deze zit me als gegoten. Ik lees op internet meer dat langere mensen (>1,90m) niet in een XL of XXL passen en toch terug vallen op een MT of L. Als je zelf niet weet hoe een wetsuit hoort te zitten (heel kort door de bocht: erg erg erg strak dus op het droge), dan zou ik dit wetsuit eerst passen.

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015 >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015 1 10 8 Adriaan Tanker -0001-11-30

<p>Heel fijn wetsuit, snel in huis en met een mooie aanbieding kunnen kopen! Wetsuit heeft een heel fijn drijfvermogen en sluit mooi aan op het hele lichaam. ook fijne flexibiliteit op de schouders</p>

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015 >

Zone3 Neopreen Zwemsokken 2015

Zone3 Neopreen Zwemsokken 2015

Zone3 Neopreen Zwemsokken 2015 1 10 6 2015-05-29

Voet past prima. Bovenkant kan met klittenband dicht. Is bij mij overbodig

Bekijk hier het product Zone3 Neopreen Zwemsokken 2015 >

Zone3 Neopreen Swim Cap 2015

Zone3 Neopreen Swim Cap 2015

Zone3 Neopreen Swim Cap 2015 1 10 6 2015-05-29

Voldoet aan de verwachting. Passing perfect.

Bekijk hier het product Zone3 Neopreen Swim Cap 2015 >

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren 1 10 8 Luuk A. 2016-05-04

<p>top quality for this prrice, watertight and good removable in transition. Cannot make any comment or fault this suit at all! Fits really well and looks great!</p>

Bekijk hier het product Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 Sibren Pasjes 2016-04-04

<p>Eerste wetsuit dat ik ook heb gehad, voelt zeer fijn en sluit mooi aan op het lichaam, fijn om mee te zwemmen</p>

Bekijk hier het product Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 AlexH 2016-04-28

<p>Het wetsuit is erg goed, valt iets kleiner dan ik had verwacht maar kan liggen aan mijn wat bredere lichaamsbouw. Materiaal op knie&euml;n, enkels kon misschien wat dunner om meer flexibiliteit te geven. Om conclusie te maken, goed pak in vergelijking tot prijs.</p>

Bekijk hier het product Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Jop Daane 2016-05-02

<p>Wetsuit mogen testen op wetsuit testdag van Sanden bij hemelrijk. Fantastische mogelijkheid om wetsuit in open water te testen, daarna tegen mooie aanbieding wetsuit kunnen aankopen. Dank voor goede service, tevreden!</p>

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Tijs 2016-05-29

Wetsuit testdag was een succes, verschillende pakken van Zone 3 geprobeerd en de Aspire kwam er duidelijk uit als de beste! Geen idee hoe je een wetsuit zou kunnen kopen zonder deze testdag.

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Maarten 2016-06-03

De dag was echt ideal omdat men in openwater kan testen op deze dag. En ook echt goed de verschillen in de juiste omstandigheden kunt aanvoelen. Voor mij was de keuze heel duidelijk geworden welke wetsuit het beste bij mij paste. En ik kan het iedereen aanraden, mocht je overwegen een wetsuit te gaan aanschaffen.

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Patrick smolders 2016-07-02

Super pak om in te zwemmen, echt een aanrader en het geld waard. Door een productiefout ging er een naad los. Geen probleem, direct een zelfde leenpak zodat ik door kon met de triatlon en uiteindelijk een compleet nieuw pakket gekregen! Top service

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Nicolaas Everts 2016-09-20

Wetsuit gepast in de winkel in volkel en goed maat advies gekregen van medewerker. Hij hielp me zeer vriendelijk en vertelde duidelijk het verschil tussen alle modellen gerelateerd tot de prijs. Uiteindelijk voor dit wetsuit gekozen wat goed in mijn budget viel en het beste voor mijn lichaam paste!

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 Naam * 2015-04-11

<p>Heerlijk soepel wetsuit. Ik ben overgestapt van een Xterra Vortex van 6 jaar oud. Maar wat een verbetering! Het neopreen voelt veel dunner aan, terwijl dit niet zo is. Ook in de schouders veel meer ruimte om te bewegen, zonder dat het pak gaat kruipen. Ik heb heerlijk veel extra drijfvermogen in de benen er bij. Dit maakt dit pak wat minder geschikt vlgens mij voor goede zwemmers die van zichzelf al een correcte lijn in het water hebben. Ik ben 1,94m en 95kg. Daarmee zou ik precies op een XL uitkomen. Deze was me echter behoorlijk aan de ruime kant. Ik heb deze teruggestuurd en kreeg zeer spoedig een maatje L geleverd. Deze zit me als gegoten. Ik lees op internet meer dat langere mensen (&gt;1,90m) niet in een XL of XXL passen en toch terug vallen op een MT of L. Als je zelf niet weet hoe een wetsuit hoort te zitten (heel kort door de bocht: erg erg erg strak dus op het droge), dan zou ik dit wetsuit eerst passen.</p>

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 8 Sibren Jansen 2015-03-24

<p>Fijnste wetsuit wat ik ooit heb gehad, aansluiting op het lichaam is super en zwemt uitstekend! Lekker soepel op de schouders, hier merk ik veel verschil tegenover mijn oude wetsuit.</p>

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 Peter 2015-03-21

<p>Dit wetsuit sluit goed aan, trekt niet in de schouders en de nek knelt ook niet.</p>

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 T. Schijf 2016-10-06

Ben beginnende zwemmer en heb dit wetsuit gekocht omdat het door veel mensen zeer goed beoordeeld wordt. Wetsuit geeft prima bewegingsvrijheid op de schouders en goed drijfvermogen, ben erg blij met me aankoop!

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Zone3 > Beoordelingen

Print