Wetsuits kinderen

Ook kinderen kunnen tijdens de triathlon niet zonder een wetsuit. Ze profiteren van het extra drijfvermogen. Maar het beschermt hen ook tegen het koude water. Een wetsuit hoort strak te zitten anders komt er steeds water in het pak en is de isolerende werking weg (het laagje water tussen uw kind  en het pak wordt warm en moet op zijn plek blijven om warm te blijven). Een goed passend wetsuit zit nog net niet oncomfortabel als uw kind op de kant staat. In het water moet het pak wel comfortabel zitten/zwemmen.

Lees verder

Wetsuits kinderen
Sorteren

     

Ironman Sprint wetsuit fullsleeve kids Uitverkoop Ironman Sprint wetsuit fullsleeve kids (IRONSPRINT_KIDS)

Dit Ironman Sprint wetsuit fullsleeve kids heeft de eigenschappen en performance van de 'high-end' racing wetsuits.

Speciaal gemaakt voor de kinder/junior triathleet, een super wetsuit om mee te beginnen!  Gemaakt met een Hydro-Glide Smoothskin rubber voor een ultiem licht gewicht fullsleeve wetsuit. Dit wetsuit heeft extra drijfvermogen in de benen door een dikke 5mm neopreen laag. Op de panelen waar bewegingsvrijheid noodzakelijk is, is een nieuwe ultra dunne geperste neopreen aangebracht. 

€259,95

€89,95

  uw voordeel €170,- (incl. BTW)

Orca Openwater fullsleeve wetsuit kinderen Orca Openwater fullsleeve wetsuit kinderen (DVNV)

Het Orca Openwater fullsleeve wetsuit kinderen biedt een zeer goede zichtbaarheid in het water door de oranje neon armen. Gemaakt van een 1.5 tot 2.5mm Yamamoto neopreen dat veel bewegingsvrijheid biedt en een aardige weerstand tegen het koude water. Het wetsuit is opgebouwd uit 38-cell en 39-cell yamamoto neopreen wat een goede flexibiliteit biedt. De hals is gemaakt van 2mm 39-cell neopreen met Hydrolite lining voor een fijne pasvorm en een goede afsluiting. 

Product tijdelijk uitverkocht

 

Kinder wetsuits

Een kinder wetsuit is ontworpen met dezelfde functies als voor de volwassenen collectie. Veel drijfvermogen en bescherming tegen het koude water. Wetsuits zijn gemaakt van neopreen en erg kwetsbaar materiaal dus kijk uit met uw nagels tijdens het aantrekken. Gelukkig gaat het uittrekken van het wetsuit makkelijker dan het aantrekken.

Zone3 en Sailfish zijn het enige merken die kinder wetsuits in hun collectie hebben.

 Bent u van plan een kinder wetsuit aan te schaffen, dan is het belangrijk dat u de juiste maat kiest. Twijfelt u over de maat? Bezoek dan onze winkel waar u een wetsuit kan passen.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Wetsuits > Wetsuits kinderen

Print