Wetsuits kinderen

Ook kinderen kunnen tijdens de triathlon niet zonder een wetsuit. Ze profiteren van het extra drijfvermogen. Maar het beschermt hen ook tegen het koude water. Een wetsuit hoort strak te zitten anders komt er steeds water in het pak en is de isolerende werking weg (het laagje water tussen uw kind  en het pak wordt warm en moet op zijn plek blijven om warm te blijven). Een goed passend wetsuit zit nog net niet oncomfortabel als uw kind op de kant staat. In het water moet het pak wel comfortabel zitten/zwemmen.

Lees verder

Wetsuits kinderen
Sorteren

     

Blueseventy Torpedo kinder wetsuit 10% Korting Blueseventy Torpedo kinder wetsuit (WSTFS-17-BLK)

Dit Blueseventy Torpedo kinder wetsuit is speciaal gemaakt voor de jongere generatie. Op maat gemaakt voor kinderen van 8 tot 12 jaar oud, met alle voordelen van een normaal wetsuit zoals: warmte, drijfvermogen en veiligheid, het is Perfect voor  jonge atleten die willen beginnen met trainingen in open water trainingen of zwembad.

€199,95

€179,95

  uw voordeel €20,- (incl. BTW)

Kinder wetsuits

Een kinder wetsuit is ontworpen met dezelfde functies als voor de volwassenen collectie. Veel drijfvermogen en bescherming tegen het koude water. Wetsuits zijn gemaakt van neopreen en erg kwetsbaar materiaal dus kijk uit met uw nagels tijdens het aantrekken. Gelukkig gaat het uittrekken van het wetsuit makkelijker dan het aantrekken.

Zone3 en Sailfish zijn het enige merken die kinder wetsuits in hun collectie hebben.

 Bent u van plan een kinder wetsuit aan te schaffen, dan is het belangrijk dat u de juiste maat kiest. Twijfelt u over de maat? Bezoek dan onze winkel waar u een wetsuit kan passen.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Wetsuits > Wetsuits kinderen

Print