Wetsuits heren Beoordelingen

Wetsuits heren


Lees meer over Wetsuits heren >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Wetsuits heren gemiddeld met een 9,3 in de 18 reviews hieronder :

Sailfish Attack fullsleeve wetsuit heren

Sailfish Attack fullsleeve wetsuit heren

Sailfish Attack fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Co 2016-05-06

I am like most of the triathletes, already thinking of next seasons challenges.. The suit feels like i have gained some extra hp during the swim and has more flexibility to control feel my technique much better.

Bekijk hier het product Sailfish Attack fullsleeve wetsuit heren >

Blueseventy Thermal Reaction wetsuit heren

Blueseventy Thermal Reaction wetsuit heren

Blueseventy Thermal Reaction wetsuit heren 1 10 9 Philippe 2019-10-15

Een enkele naad liet los en een nieuw pak gekregen. Dit pak is zonder meer een top product. Past uitstekend en er komt nagenoeg geen water binnen. Dit pak houdt je heel goed warm en doet wat het beloofd. Zonder meer een aanrader voor de koud water zwemmer. Helaas jammer dat Sanden de thermal skull cap niet verkoopt.

Bekijk hier het product Blueseventy Thermal Reaction wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Jop Daane 2016-05-02

Wetsuit mogen testen op wetsuit testdag van Sanden bij hemelrijk. Fantastische mogelijkheid om wetsuit in open water te testen, daarna tegen mooie aanbieding wetsuit kunnen aankopen. Dank voor goede service, tevreden!

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Tijs 2016-05-29

Wetsuit testdag was een succes, verschillende pakken van Zone 3 geprobeerd en de Aspire kwam er duidelijk uit als de beste! Geen idee hoe je een wetsuit zou kunnen kopen zonder deze testdag.

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Maarten 2016-06-03

De dag was echt ideal omdat men in openwater kan testen op deze dag. En ook echt goed de verschillen in de juiste omstandigheden kunt aanvoelen. Voor mij was de keuze heel duidelijk geworden welke wetsuit het beste bij mij paste. En ik kan het iedereen aanraden, mocht je overwegen een wetsuit te gaan aanschaffen.

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Patrick smolders 2016-07-02

Super pak om in te zwemmen, echt een aanrader en het geld waard. Door een productiefout ging er een naad los. Geen probleem, direct een zelfde leenpak zodat ik door kon met de triatlon en uiteindelijk een compleet nieuw pakket gekregen! Top service

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Nicolaas Everts 2016-09-20

Wetsuit gepast in de winkel in volkel en goed maat advies gekregen van medewerker. Hij hielp me zeer vriendelijk en vertelde duidelijk het verschil tussen alle modellen gerelateerd tot de prijs. Uiteindelijk voor dit wetsuit gekozen wat goed in mijn budget viel en het beste voor mijn lichaam paste!

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 Naam * 2015-04-11

Heerlijk soepel wetsuit. Ik ben overgestapt van een Xterra Vortex van 6 jaar oud. Maar wat een verbetering! Het neopreen voelt veel dunner aan, terwijl dit niet zo is. Ook in de schouders veel meer ruimte om te bewegen, zonder dat het pak gaat kruipen. Ik heb heerlijk veel extra drijfvermogen in de benen er bij. Dit maakt dit pak wat minder geschikt vlgens mij voor goede zwemmers die van zichzelf al een correcte lijn in het water hebben. Ik ben 1,94m en 95kg. Daarmee zou ik precies op een XL uitkomen. Deze was me echter behoorlijk aan de ruime kant. Ik heb deze teruggestuurd en kreeg zeer spoedig een maatje L geleverd. Deze zit me als gegoten. Ik lees op internet meer dat langere mensen (>1,90m) niet in een XL of XXL passen en toch terug vallen op een MT of L. Als je zelf niet weet hoe een wetsuit hoort te zitten (heel kort door de bocht: erg erg erg strak dus op het droge), dan zou ik dit wetsuit eerst passen.

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 8 Sibren Jansen 2015-03-24

Fijnste wetsuit wat ik ooit heb gehad, aansluiting op het lichaam is super en zwemt uitstekend! Lekker soepel op de schouders, hier merk ik veel verschil tegenover mijn oude wetsuit.

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 Peter 2015-03-21

Dit wetsuit sluit goed aan, trekt niet in de schouders en de nek knelt ook niet.

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 T. Schijf 2016-10-06

Ben beginnende zwemmer en heb dit wetsuit gekocht omdat het door veel mensen zeer goed beoordeeld wordt. Wetsuit geeft prima bewegingsvrijheid op de schouders en goed drijfvermogen, ben erg blij met me aankoop!

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 BartM 2017-10-29

Super blij met mijn aankoop, wetsuit werd aangeraden door veel teamgenoten, aan het einde van seizoen gekocht, gelukkig was mijn maat er nog!

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Steef Lemken 2018-05-23

Wetsuit aangekocht aansluitend op testdag in Antwerpen waar ik het wetsuit goed heb kunnen testen. Vond hem het beste uit de test komen en hij was daarna na 3 dagen in Belgie

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Orca Core openwater lange mouw wetsuit heren

Orca Core openwater lange mouw wetsuit heren

Orca Core openwater lange mouw wetsuit heren 1 10 10 Koen 2021-08-30

Lekker pakkie is dit zeg. Super soepel en lekker zacht, maar na een uur in water onder de 15graden wordt het wel een beetje koud. Daar is het gewoonweg te dun voor. Misschien met een goede kap/sokken en handschoenen isnhet in de winter ook te doen. Of je bent gewoon een wim hoffertje Verder een super fijn pak voor lange afstanden te zwemmen. Zeker een aanrader.

Bekijk hier het product Orca Core openwater lange mouw wetsuit heren >

BTTLNS Tormentor 2.0 wetsuit lange mouw heren

BTTLNS Tormentor 2.0 wetsuit lange mouw heren

BTTLNS Tormentor 2.0 wetsuit lange mouw heren 1 10 10 A. Visser 2020-06-20

Heerlijk wetsuit. Als gevorderde zwemmer is het iets mindere drijfvermogen voor de benen super. Ook voor de langere afstanden is dit perfect. Uittrekken gaat soepel. Complimenten naar het team die dit pak heeft ontwikkeld.

Bekijk hier het product BTTLNS Tormentor 2.0 wetsuit lange mouw heren >

BTTLNS Tormentor 2.0 wetsuit lange mouw heren

BTTLNS Tormentor 2.0 wetsuit lange mouw heren

BTTLNS Tormentor 2.0 wetsuit lange mouw heren 1 10 7 Harry 2020-07-01

Telefonisch goed advies gekregen over het pak en de maatvoering. Het pak is zeer flexibel en heeft veel extra drijfvermogen.

Bekijk hier het product BTTLNS Tormentor 2.0 wetsuit lange mouw heren >

BTTLNS Ceto 1.0 lange mouw wetsuit heren

BTTLNS Ceto 1.0 lange mouw wetsuit heren

BTTLNS Ceto 1.0 lange mouw wetsuit heren 1 10 10 Peter 2021-05-24

Vrijdag bttlns ceto wetsuit opgehaald bij sanden en vandaag voor de eerste keer mee gezwommen in het buitenwater van 13,5 graden. Wel even koud als je het water in gaat, er stroomt wat water het pak in. Daarna prima, uur gezwommen zonder het koud te krijgen. Zwemmen met schoolslag gaat perfect, niet te veel drijfvermogen op de benen. Maar ook crawl gaat prima. Ook bewegings vrijheid is goed. Ben erg blij met dit wetsuit ☺☺

Bekijk hier het product BTTLNS Ceto 1.0 lange mouw wetsuit heren >

BTTLNS Thermal Inferno 1.0 lange mouw wetsuit heren

BTTLNS Thermal Inferno 1.0 lange mouw wetsuit heren

BTTLNS Thermal Inferno 1.0 lange mouw wetsuit heren 1 10 7 Jean Michel stoorvogel 2021-12-10

Deze aangeschaft na m'n Nereus pak eerder. Zwem hier nu in rond in het open water ca van ca 5-8 graden, dat gaat prima. Mooi solide pak dat duidelijk warmer is dan de Nereus. Het heldere groen is ook ideaal in het donker, met een beetje verlichting is dit pak goed te zien in het donker. (Een mens moet toch wat nu het zwembad s'avonds dicht is) Al met al een prettig merk dat goed materiaal lijkt te leveren! Mogelijkerwijs had het pak nog warmer gekund door meer Zirkonium te gebruiken. Ik had dit pak gekocht met black Friday korting waardoor een alternatief als de Blueseventy Thermal Reaction geen alternatief meer kon zijn.

Bekijk hier het product BTTLNS Thermal Inferno 1.0 lange mouw wetsuit heren >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Wetsuits > Wetsuits heren > Beoordelingen

Print