Triathlon wetsuits voor heren

Als triathleet en zwemmer kan je niet zonder een goed wetsuit. Deze zorgt er namelijk voor dat je sneller kan zwemmen, beter beschermd bent tegen de kou en, extra belangrijk, zorgt voor een ideaal drijfvermogen. Onze heren wetsuits zijn speciaal ontwikkeld voor de mannelijke anatomie. Hierdoor kan jij top tijden neerzetten.

Lees verder

Wetsuits heren
Sorteren

     

1234

Orca Vitalis Openwater Hi-Vis wetsuit lange mouw dames Orca Vitalis Openwater Hi-Vis wetsuit lange mouw dames (NN67.01)

De Orca Openwater Vitalis Hi-Vis Wetsuit is speciaal ontworpen om veilig en met maximale zichtbaarheid in open water te zwemmen en te trainen.

Biedt een zeer goede zichtbaarheid voor extra veiligheid in het water door de oranje neon armen. Speciaal ontwikkeld voor zwemmen en trainen in open water. Het biedt ook de nodige thermische isolatie om een ideale lichaamstemperatuur te behouden zonder aan beweging in te boeten.  

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis
€199,95

 (incl. BTW)

Orca Vitalis Openwater Hi-Vis wetsuit lange mouw heren Orca Vitalis Openwater Hi-Vis wetsuit lange mouw heren (NN27.01)

De Orca Openwater Vitalis Hi-Vis Wetsuit is speciaal ontworpen om veilig en met maximale zichtbaarheid in open water te zwemmen en te trainen.

Biedt een zeer goede zichtbaarheid voor extra veiligheid in het water door de oranje neon armen. Speciaal ontwikkeld voor zwemmen en trainen in open water. Het biedt ook de nodige thermische isolatie om een ideale lichaamstemperatuur te behouden zonder aan beweging in te boeten.  

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis
€199,95

 (incl. BTW)

Orca Vitalis TRN lange mouw wetsuit heren Orca Vitalis TRN lange mouw wetsuit heren (NN28.01)

Het Orca Vitalis TRN lange mouw wetsuit is de evolutie van de Openwater Core TRN. De Openwater Vitalis TRN is het perfecte wetsuit voor zwemmers die net beginnen in open water of die een pak nodig hebben voor dagelijkse, triatlon-georiënteerde trainingen. De hoge flexibiliteit in de schouders maakt uw eerste trainingen in open water zeer comfortabel, terwijl het drijfvermogen u een veilig gevoel geeft.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€248,95

 (incl. BTW)

Orca Vitalis Schoolslag wetsuit heren Orca Vitalis Schoolslag wetsuit heren (NN2B.01)

De Orca Vitalis Schoolslag wetsuit is ontworpen met geavanceerde materialen en samenstellingen en is uitermategeschikt voor de schoolslag.  Vitalis wetsuits zijn de ideale keuze voor gelegenheidszwemmers of voor degenen die net beginnen in open water.


Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis
€228,95

 (incl. BTW)

Orca Vitalis Light mouwloos wetsuit heren Orca Vitalis Light mouwloos wetsuit heren (NN2L.01)

De Orca Vitalis Light mouwloos wetsuit is de evolutie van Openwater RS1 Sleeveless. Het Vitalis Light open water wetsuit is de perfecte keuze voor zwemmers die niet veel warmte-isolatie nodig hebben en de voorkeur geven aan een wetsuit met meer flexibiliteit voor onbeperkte bewegingsvrijheid tijdens het zwemmen.

De mouwloze constructie geeft u absolute bewegingsvrijheid in het schouder- en armgebied bij het zwemmen in open water

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis
€248,95

 (incl. BTW)

Orca Zeal Hi Vis lange mouw wetsuit heren Orca Zeal Hi Vis lange mouw wetsuit heren (NN2Z.01)

De Orca Zeal Hi-Vis wetsuit combineert zichtbaarheid, drijfvermogen en elasticiteit. Het is het ideale wetsuit voor open water zwemmers die de zwaarste omstandigheden moeten trotseren. De armen, benen en rug zijn voorzien van high-visibility oranje voor de veiligheid. Het drijfvermogen van de Aerodome 2 technologie zorgt ervoor dat u zich veilig voelt tijdens uw
water avonturen. Voor meer thermische isolatie en betere afdichting, is een tweede laag "batwing" neopreen, die voorkomt dat water de rits en hals van het pak binnendringt.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€448,95

 (incl. BTW)

BTTLNS Triton 1.0 mouwloos wetsuit heren 10% Korting BTTLNS Triton 1.0 mouwloos wetsuit heren (0121013-038)

Het BTTLNS Triton 1.0 mouwloos wetsuit is geïnspireerd op de kwaliteiten en eigenschappen van de Rapture 2.0 maar dan zonder lange mouwen. Doordat dit een mouwloos wetsuit is, profiteert u van maximale bewegingsvrijheid rondom de schouders. Deze bewegingsvrijheid komt voornamelijk omdat u op de schouders geen belemmering ervaart van het neopreen materiaal. Dit fantastische instapmodel maakt ook weer gebruik van Yamamoto neopreen, wat zorgt voor uitstekende flexibiliteit, comfort en bewegingsvrijheid. Dit wetsuit is uitermate geschikt voor beginnende zwemmer die graag geen enkele belemmering in bewegingsvrijheid rondom de schouders wenst, of vaak zwemt in hogere water temperaturen.

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€279,-

€249,95

  uw voordeel €29,05 (incl. BTW)

Blueseventy Sprint wetsuit heren 12% Korting Blueseventy Sprint wetsuit heren (170000105)

De Blueseventy Sprint wetsuit is gemaakt met dunnere neopreen stof en strategisch geplaatst super-stretch nylon om de flexibiliteit bij de armen en benen sterk te verbeteren. Geen enkel ander pak in deze prijsklasse biedt echt zwemcomfort in open water zonder in te boeten aan kwaliteit. 

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€275,-

€239,95

  uw voordeel €35,05 (incl. BTW)

Orca Openwater RS1 mouwloos wetsuit heren Uitverkoop Orca Openwater RS1 mouwloos wetsuit heren (LN21)

De Orca Openwater RS1 mouwloos wetsuit heren beschikt over de perfecte combinatie van drijfvermogen, flexibiliteit en isolatie. De nieuwe versie van Orca's mouwloze wetsuit behoudt het 5mm voorpaneel dat zorgt voor een verhoogde flexibiliteit en drijfvermogen, maar is ook voorzien van de beenpanelen van de S7 die de functionaliteit en het comfort verhogen. Het verwijderen van de voornaad heeft ervoor georgt dat dit het meest flexibele wetsuit in de serie tot nu toe is. De Openwater RS1 is het perfecte hulpmiddel om ervoor te zorgen dat het zwemmen je niet vertraagt.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€228,95

€199,95

  uw voordeel €29,- (incl. BTW)

2XU P:2 Propel lange mouw wetsuit zwart/grijs heren Uitverkoop 2XU P:2 Propel lange mouw wetsuit zwart/grijs heren (MW4990c-BLK/XGO)

Dit 2XU P:2 Propel lange mouw wetsuit zit bordenvol allemaal ontworpen om de prestaties te ondersteunen en te verbeteren. De P:1 is gemaakt van een 39 cell neopreen met een dikte die varieert tussen de 5mm en 1.5mm wat zorgt voor een perfecte verhouding tussen drijfvermogen, bewegingsvrijheid en explosiviteit. Daarnaast zit er een SCS-coating over het wetsuit wat zorgt voor minder weerstand in het water, een rollbar voor verbeterde lichaam positionering en het Floating Zip paneel voor extra bereik. De P:2 van 2XU is marktleider in de mid-range wetsuits en beschikt over veel eigenschappen die je normaal alleen bij aller duurste wetsuits vind.

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€639,95

€399,95

  uw voordeel €240,- (incl. BTW)

Arena Triathlon carbon mouwloos wetsuit heren Uitverkoop Arena Triathlon carbon mouwloos wetsuit heren (AR2A944-50)

Het Arena Triathlon carbon mouwloos wetsuit heren is speciaal ontwikkeld voor de triatlonsport. Het wetsuit is uitermate geschikt voor trainingen en wedstrijden in open water, zelfs voor koudere wateren. Het mouwloze ontwerp zorgt voor extra veel bewegingsvrijheid en de makkelijke ritssluiting aan de achterzijde maakt het mogelijk dit pak snel uit te trekken zodat je zo snel mogelijk door kan. Daarnaast beschikt dit comfortabele pak gemaakt van neopreen over een PU coating om weerstand in het water te verminderen. Op de borst en rug zit een dikkere laag neopreen verwerkt waardoor een extra evenwichtig drijfvermogen wordt gecreëerd en de lichaamshouding wordt verbeterd. Materiaalsamenstelling: 80% Neopreen 20% Nylon 

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€499,95

€319,95

  uw voordeel €180,- (incl. BTW)

Orca Athlex Float lange mouw wetsuit heren Orca Athlex Float lange mouw wetsuit heren (MN16.44)

Het Orca Athlex Float wetsuit lange mouw is de opvolger van de Orca S9. De Athex Float combineert een hoog drijfvermogen met een hoge flexibiliteit. Dit zorgt voor een zeer evenwichtig wetsuit, voor zwemmers die een correctie nodig heeft om zijn positie in het water te verbeteren. Dankzij het dunnere materiaal voor het bovenlichaam en het dikkere materiaal voor de benen, kunnen triathleten hun wedstrijden met vertrouwen tegemoet zien. Dit wetsuit is de opvolger van de welbekende Orca S9, deze heeft nagenoeg dezelfde flexibiliteit, drijfvermogen en eigenschappen.

Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
€288,95

 (incl. BTW)

Orca Athlex Flex lange mouw wetsuit heren Orca Athlex Flex lange mouw wetsuit heren (MN15.43)

Het Orce Athlex Flex wetsuit lange mouw is een nieuwe (r)evolutie van de Orca Equip. Dit wetsuit biedt een combinatie van hoge flexibiliteit en neutraal drijfvermogen. Geschikt voor zwemmers die in staat zijn een goede positie in het water te behouden zonder extra drijfvermogen. Het dunne materiaal in het bovenlichaam en het medium-gewicht materiaal in de benen resulteren in een wetsuit dat maximale bewegingsvrijheid biedt. Dit wetsuit is de opvolger van de welbekende Orca Equipe, deze heeft nagenoeg dezelfde flexibiliteit, drijfvermogen en eigenschappen.

Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
€368,95

 (incl. BTW)

Orca Predator lange mouw wetsuit heren + Cadeau Uitverkoop Orca Predator lange mouw wetsuit heren (JVNF)

De Orca Predator lange mouw wetsuit heren is 'het' wetsuit voor lange afstandszwemmers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen drijfvermogen en flexibiliteit. De Predator is ontworpen voor de 'Total Swimmer', hij bereikt de hoogst mogelijke efficiëntie door het drijfvermogen in de benen en zijn flexibiliteit in het bovenlichaam. Het drijfvermogen van de predator verhoogt de heupen in het water en positioneert het lichaam zó dat je het minst mogelijk hydrodynamische restrictie ervaart. De Predator is voorzien van de meest geavanceerde technologie voor ongekende prestaties.

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€849,-

€599,-

  uw voordeel €250,- (incl. BTW)

Zone3 Vision mouwloos wetsuit heren 9% Korting Zone3 Vision mouwloos wetsuit heren (WS21MSLV101)

Het Zone3 Vision mouwloos wetsuit in nieuw op basis van het vorige model waar een aantal eigenschappen vernieuwd zijn Dit wetsuit is bedoeld voor zwemmers die graag in warmere wateromstandigheden zwemmen. De Vision mouwloos heeft alle bekroonde eigenschappen van de Vision behouden, maar heeft als extra voordeel meer vrijheid rond de schouders en armen toegevoegd.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€348,95

€314,95

  uw voordeel €34,- (incl. BTW)

Orca Apex Float lange mouw wetsuit heren Orca Apex Float lange mouw wetsuit heren (MN13.44)

Het Orca Apex Float lange mouw wetsuit is het wetsuit met het hoogste drijfvermogen in het Orca assortiment. Dit wetsuit bevat specifieke technologieën voor maximaal drijfvermogen en correctie van de zwem techniek Zwemmers die ondersteuning nodig hebben om hun hydrodynamische positie in het water te behouden, worden met dit wetsuit daarbij geholpen. De zeer elastische materialen op het bovenlichaam zorgen ervoor dat u geen beperkingen bij uw zwemslagen ervaart. Dit wetsuit is de opvolger van de welbekende Orca Enduro 3.8, deze heeft nagenoeg dezelfde flexibiliteit, drijfvermogen en eigenschappen.

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis
€569,-

 (incl. BTW)

Orca Apex Flex lange mouw wetsuit heren Orca Apex Flex lange mouw wetsuit heren (MN12.43)

De Orca Apex Flex lange mouw wetsuit is het meest flexibele wetsuit van het hele assortiment van Orca. Dit wetsuit is ontworpen voor de technische zwemmers, die graag meer flexibiliteit willen en geen extra drijfvermogen nodig hebben. Door de constructie van - de korte - omgekeerde rits maakt dit elastische ontwerp mogelijk. De meest hydrodynamische eigenschappen en meest flexibele materialen op de markt, zorgen voor het snelste wetsuit voor de beste open water zwemmers. Dit wetsuit is de opvolger van de welbekende Orca Alpha 1.5, deze heeft nagenoeg dezelfde flexibiliteit, drijfvermogen en eigenschappen.  

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€669,-

 (incl. BTW)

Orca Apex Flow lange mouw wetsuit heren Orca Apex Flow lange mouw wetsuit heren (MN11.42)

Het Orca Apex Flow lange mouw wetsuit is dankzij zijn unieke flexibiliteit en drijfvermogen het meest geavanceerde wetsuit in het assortiment van Orca. Doordat dit wetsuit ontworpen is voor de meeste gevorderde open water zwemmers, is het wetsuit voorzien van de beste technologieën en materialen op de markt. De meest hydrodynamische positie is mogelijk door de hoogte van de benen te maximaliseren en te helpen om de houding van uw lichaam te corrigeren. Dit wetsuit is de opvolger van de welbekende Orca Predator, deze heeft nagenoeg dezelfde flexibiliteit, drijfvermogen en eigenschappen.

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€869,-

 (incl. BTW)

Orca Athlex Flow lange mouw wetsuit heren Orca Athlex Flow lange mouw wetsuit heren (MN14.42)

Het Orca Athlex Flow wetsuit lange mouw is een nieuwe (r)evolutie van de Orca Sonar. De Athlex Flow is perfect in balans tussen drijfvermogen en flexibiliteit. In het boven lichaam zijn hoge elastische materialen verwerkt Deze technologieën stellen de zwemmer in staat zijn positie in het water te corrigeren, waardoor een meer hydrodynamische houding wordt bereikt. Dit wetsuit is de opvolger van de welbekende Orca Sonar, deze heeft nagenoeg dezelfde flexibiliteit, drijfvermogen en eigenschappen.

Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
€468,95

 (incl. BTW)

Blueseventy Reaction mouwloos wetsuit heren 10% Korting Blueseventy Reaction mouwloos wetsuit heren (170000100)

De Blueseventy Reaction mouwloos wetsuit heren is verbeterd met een flexibeler bovenlichaam / schouders en nieuwe, flexibele onderbeenpanelen voor het sneller aan- en uittrekken van het wetsuit. Dit is Blueseventy's belangrijkste mouwloze wetsuit, het heeft een ongeëvenaarde armvrijheid en T1-snelheid.

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€400,-

€359,95

  uw voordeel €40,05 (incl. BTW)

Welke mouwlengtes hebben heren triathlon / openwater wetsuits?

Bij de heren wetsuits kunnen twee soorten onderscheiden worden, namelijk de wetsuits met lange mouwen en mouwloze wetsuits.

Heren wetsuits met lange mouwen

Dit type triathlon wetsuits zien we vandaag de dag steeds meer en mogen we wel als dé standaard onder de wetsuits noemen. De wetsuits met lange mouwen zorgen ervoor dat je armen minder snel afkoelen wat zorgt voor een energie besparing. Daarnaast hebben ze een speciale, op de pols aansluitende, band waardoor er geen water binnen kan komen via de mouw. Het kleine laagje water wat de wetsuit binnenkomt is via de nek. Dit kleine laagje water wordt dan opgewarmd door je lichaamswarmte waardoor je beter tegen de kou beschermd bent in kouder water.

Vroeger kon het neopreen rondom de schouders als stug ervaren worden. Maar met de ontwikkelingen en continue verbeteringen in de neopreen panelen is dat vandaag de dag gelukkig niet meer het geval en zijn de panelen veel flexibeler. Dit zorgt voor een vrijere en comfortabelere zwemslag.

Mouwloze triathlon wetsuits

Dit type wetsuits zag je vroeger veel. Veel mensen kozen toen voor het mouwloze wetsuit. De reden hiervan was dat de ontwikkeling van neopreen nog niet zover was als nu. Triathlon wetsuits met lange mouwen waren toen een stuk stugger op de schouders. Door dit stuggere materiaal kreeg je sneller last van verzwakte armen en schouders omdat het veel energie koste om de beweging te maken in dit stugge materiaal. Vooral als je lange afstanden zwom kon je hier last van krijgen. Daarom kozen veel zwemmers voor mouwloze wetsuits. Mocht je een wat smallere borst hebben dan kan het voorkomen dat de aansluiting van het neopreen minder goed aansluit waardoor er wat meer water binnen kan komen, dit heeft een remmende werking. Indien je een smallere borst hebt dan kan je beter gaan voor een wetsuits met lange mouwen.

De mouwloze wetsuits geven je meer bewegingsvrijheid waardoor je een vrijere zwemslag kan maken wat zorgt voor een beter comfort. Zwem je in warmer water? Dan kan een mouwloze wetsuit iets meer verkoeling bieden omdat de armen vrij zijn.

Het drijfvermogen van de heren wetsuits

Het drijfvermogen is één van de belangrijkste criteria bij de keuze van je nieuwe wetsuit. Omdat de anatomie van heren anders is als bij dames zijn de heren wetsuits speciaal afgestemd op het mannelijk figuur. Door het postuur hebben heren een diepere ligging in het water en liggen de benen lager in het water.

Als we een heren triathlon wetsuit vergelijken met een dames wetsuit dan hebben heren wetsuits veelal iets dikkere / grotere panelen op het onderlichaam om meer drijfvermogen te creëren. Een andere manier om meer drijfvermogen te creëren is een speciale innovatieve techniek genaamd “Nano Airdome”. Bij deze techniek worden er kleine gas belletjes in het neopreen gespoten voor extra drijfvermogen.

Een andere toegepaste manier om meer drijfvermogen te creëren is de verdeling van de panelen op het onderlichaam. Hierbij is het grote paneel vaak dikker en nog iets groter.

Voorkom “zinkende benen”

Een belangrijk aspect van een goed drijfvermogen is om ervoor te zorgen dat je geen zinkende benen hebt. Voornamelijk beginnende heren kunnen hier last van hebben. Bij zinkende benen liggen je benen te diep in het water waardoor je als het ware schuin in het water ligt in plaats van horizontaal.

Wetsuits met meer drijfvermogen hebben vaak een dikker neopreen paneel met een dikte van maximaal 5mm op het onderlichaam. Wil je gaan voor nóg meer drijfvermogen? Ga dan voor een triathlon wetsuit met Nano Airdome techniek.

Ben je een gevorderde zwemmer? Vaak heb je de techniek en ligging al goed onder de knie en een mooie horizontale ligging. Als gevorderde zwemmer kan je daarom ook kiezen voor een wetsuit met een neutraal drijfvermogen, deze voorkomt dat je benen te hoog in het water liggen. Ga je een halve of volledige triathlon doen? Dan kan je ook gaan voor een wetsuit met maximaal drijfvermogen. Hierdoor kan je jouw benen meer rust geven zodat je ook tot het uiterste kan gaan bij de andere onderdelen.

De pasvorm en maat voor een heren triathlon wetsuit

De pasvorm is wellicht wel het belangrijkste punt om op te letten. Je kan namelijk beter een goed passend wetsuit hebben dan een zéér hoog kwaliteit wetsuit met veel functies welk niet goed aansluit op je lichaam.

Een heren wetsuit verschilt in pasvorm ten opzichte van een dames wetsuit. Zo zijn de heren wetsuits langer op de rug en benen maar weer smaller rondom de heupen en kont en hebben bredere schouders. Daarnaast zijn de mouwen en hals breder gemaakt.

Het zijn vele kleine verschillen van enkele centimeters die ervoor zorgen dat een heren wetsuit een compleet andere pasvorm heeft en perfect aansluit op het makkelijk postuur.

Heren wetsuits zijn verkrijgbaar in verschillende maten zoals:
XS, S, SM, ST, M, MT, ML, L XL en XXL.

Er zijn een paar speciale maten zoals SM, ST, MT en ML. Welk respectievelijk staan voor Small Medium, Small Tall, Medium Tall en Medium Large. Ben je wat smaller en langer? Dan kan je gaan voor een wetsuit met de ST pasvorm. Dit zijn speciale maten voor heren die langer en smaller gebouwd zijn.

Een heren wetsuit online kopen of passen in de winkel

Wil je graag een nieuwe triathlon wetsuit kopen? Dan kan je deze gemakkelijk bij ons online bestellen. Wil je liever eerst een kijkje komen nemen en je gewenste wetsuit(s) passen? Dat is ook mogelijk in onze triathlon winkel in Volkel. Onze wetsuit adviseurs helpen je graag verder bij je keus voor de perfecte wetsuit.

9.3
Sailfish Attack fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 10/10 Sailfish Attack fullsleeve wetsuit heren

I am like most of the triathletes, already thinking of next seasons challenges.. The su...

Blueseventy Thermal Reaction wetsuit heren 1 10 9 9/10 Blueseventy Thermal Reaction wetsuit heren

Een enkele naad liet los en een nieuw pak gekregen. Dit pak is zonder meer een top prod...

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 10/10 Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Wetsuit mogen testen op wetsuit testdag van Sanden bij hemelrijk. Fantastische mogelijk...

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 10/10 Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Wetsuit testdag was een succes, verschillende pakken van Zone 3 geprobeerd en de Aspire...

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 10/10 Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

De dag was echt ideal omdat men in openwater kan testen op deze dag. En ook echt goed d...

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 10/10 Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Super pak om in te zwemmen, echt een aanrader en het geld waard. Door een productiefout...

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 10/10 Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Wetsuit gepast in de winkel in volkel en goed maat advies gekregen van medewerker. Hij ...

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 9/10 Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Heerlijk soepel wetsuit. Ik ben overgestapt van een Xterra Vortex van 6 jaar oud. Maar ...

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 8 8/10 Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Fijnste wetsuit wat ik ooit heb gehad, aansluiting op het lichaam is super en zwemt uit...

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 9/10 Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Dit wetsuit sluit goed aan, trekt niet in de schouders en de nek knelt ook niet.

Bekijk alle Beoordelingen
Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Wetsuits > Wetsuits heren

Print

Triathlonaccessoires.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?