Triathlon wetsuits voor dames

Een goede wetsuit is onmisbaar voor elke sportieve zwemmer. Deze zorgt er namelijk voor dat je sneller kan zwemmen, beschermd bent tegen de kou en extra belangrijk zorgt voor perfect drijfvermogen. Onze dames wetsuits zijn speciaal ontwikkeld voor de vrouwelijke anatomie. Hierdoor kan jij altijd een toptijd neerzetten.

Lees verder

Wetsuits dames
Sorteren

     

123

Zone3 Aspire thermal fullsleeve wetsuit zwart/oranje dames 10% Korting Zone3 Aspire thermal fullsleeve wetsuit zwart/oranje dames (WS22WTHRM101)

Het Zone3 Aspire thermal fullsleeve wetsuit is ideaal als het water kouder is en je toch graag warmer wilt blijven in het water. Het pak is specifiek ontworpen om met uw eigen lichaamswarmte, de belangrijkste spieren en organen warm te houden. Het bekroonde Aspire pak is de basis van dit pak, wat specifiek aangepast is voor de herfst, winter en lente. Door gebruik te maken van 100% Yamamoto neopreen is het wetsuit ondanks de dikkere voering nog steeds flexibel en licht. De SCS Nano coating zorgt voor minder weerstand en voor de metallic gouden Pr-Speed manchetten.

Gratis levering: 1-2 werkdag(en)

€599,-

€539,-

  uw voordeel €60,- (incl. BTW)

Orca Vitalis Openwater Hi-Vis wetsuit lange mouw dames 12% Korting Orca Vitalis Openwater Hi-Vis wetsuit lange mouw dames (NN67.01)

De Orca Openwater Vitalis Hi-Vis Wetsuit is speciaal ontworpen om veilig en met maximale zichtbaarheid in open water te zwemmen en te trainen.

Biedt een zeer goede zichtbaarheid voor extra veiligheid in het water door de oranje neon armen. Speciaal ontwikkeld voor zwemmen en trainen in open water. Het biedt ook de nodige thermische isolatie om een ideale lichaamstemperatuur te behouden zonder aan beweging in te boeten.  

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€199,95

€174,95

  uw voordeel €25,- (incl. BTW)

Orca Vitalis Light mouwloos wetsuit dames Orca Vitalis Light mouwloos wetsuit dames (NN6L.01)

De Orca Vitalis Light mouwloos wetsuit is de evolutie van Openwater RS1 Sleeveless. Het Vitalis Light open water wetsuit is de perfecte keuze voor zwemmers die niet veel warmte-isolatie nodig hebben en de voorkeur geven aan een wetsuit met meer flexibiliteit voor onbeperkte bewegingsvrijheid tijdens het zwemmen.

De mouwloze constructie geeft u absolute bewegingsvrijheid in het schouder- en armgebied bij het zwemmen in open water

Gratis levering: 2-4 werkdagen
€248,95

 (incl. BTW)

Orca Zeal Hi Vis lange mouw wetsuit dames Orca Zeal Hi Vis lange mouw wetsuit dames (NN6Z.01)

De Orca Zeal Hi-Vis wetsuit combineert zichtbaarheid, drijfvermogen en elasticiteit. Het is het ideale wetsuit voor open water zwemmers die de zwaarste omstandigheden moeten trotseren. De armen, benen en rug zijn voorzien van high-visibility oranje voor de veiligheid. Het drijfvermogen van de Aerodome 2 technologie zorgt ervoor dat u zich veilig voelt tijdens uw
water avonturen. Voor meer thermische isolatie en betere afdichting, is een tweede laag "batwing" neopreen, die voorkomt dat water de rits en hals van het pak binnendringt.

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis
€448,95

 (incl. BTW)

BTTLNS Triton 1.0 mouwloos wetsuit dames 10% Korting BTTLNS Triton 1.0 mouwloos wetsuit dames (0121014-039)

Het BTTLNS Triton 1.0 mouwloos wetsuit is geïnspireerd op de kwaliteiten en eigenschappen van de Rapture 2.0 maar dan zonder lange mouwen. Doordat dit een mouwloos wetsuit is, profiteert u van maximale bewegingsvrijheid rondom de schouders. Deze bewegingsvrijheid komt voornamelijk omdat u op de schouders geen belemmering ervaart van het neopreen materiaal. Dit fantastische instapmodel maakt ook weer gebruik van Yamamoto neopreen, wat zorgt voor uitstekende flexibiliteit, comfort en bewegingsvrijheid. Dit wetsuit is uitermate geschikt voor beginnende zwemmer die graag geen enkele belemmering in bewegingsvrijheid rondom de schouders wenst, of vaak zwemt in hogere water temperaturen.

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€279,95

€249,95

  uw voordeel €30,- (incl. BTW)

Orca Openwater RS1 mouwloos wetsuit dames Uitverkoop Orca Openwater RS1 mouwloos wetsuit dames (LN61)

De Orca Openwater RS1 mouwloos wetsuit dames beschikt over de perfecte combinatie van drijfvermogen, flexibiliteit en isolatie. De nieuwe versie van Orca's mouwloze wetsuit behoudt het 5mm voorpaneel dat zorgt voor een verhoogde flexibiliteit en drijfvermogen, maar is ook voorzien van de beenpanelen van de S7 die de functionaliteit en het comfort verhogen. Het verwijderen van de voornaad heeft ervoor georgt dat dit het meest flexibele wetsuit in de serie tot nu toe is. De Openwater RS1 is het perfecte hulpmiddel om ervoor te zorgen dat het zwemmen je niet vertraagt.

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€228,95

€199,95

  uw voordeel €29,- (incl. BTW)

Orca Athlex Float lange mouw wetsuit dames 16% Korting Orca Athlex Float lange mouw wetsuit dames (MN56.44)

Het Orca Athlex Float wetsuit lange mouw is de opvolger van de Orca S7. De Athex Float combineert een hoog drijfvermogen met een hoge flexibiliteit. Dit zorgt voor een zeer evenwichtig wetsuit, voor zwemmers die een correctie nodig heeft om zijn positie in het water te verbeteren. Dankzij het dunnere materiaal voor het bovenlichaam en het dikkere materiaal voor de benen, kunnen triathleten hun wedstrijden met vertrouwen tegemoet zien. Dit wetsuit is de opvolger van de welbekende Orca S9, deze heeft nagenoeg dezelfde flexibiliteit, drijfvermogen en eigenschappen.  

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€288,95

€239,95

  uw voordeel €49,- (incl. BTW)

Orca Athlex Flex lange mouw wetsuit dames 18% Korting Orca Athlex Flex lange mouw wetsuit dames (MN55.43)

Het Orce Athlex Flex wetsuit lange mouw is een nieuwe (r)evolutie van de Orca Equip. Dit wetsuit biedt een combinatie van hoge flexibiliteit en neutraal drijfvermogen. Geschikt voor zwemmers die in staat zijn een goede positie in het water te behouden zonder extra drijfvermogen. Het dunne materiaal in het bovenlichaam en het medium-gewicht materiaal in de benen resulteren in een wetsuit dat maximale bewegingsvrijheid biedt. Dit wetsuit is de opvolger van de welbekende Orca Equipe, deze heeft nagenoeg dezelfde flexibiliteit, drijfvermogen en eigenschappen.

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€368,95

€299,95

  uw voordeel €69,- (incl. BTW)

Orca Athlex Flow lange mouw wetsuit dames 27% Korting Orca Athlex Flow lange mouw wetsuit dames (MN54.42)

Het Orca Athlex Flow wetsuit lange mouw is een nieuwe (r)evolutie van de Orca Sonar. De Athlex Flow is perfect in balans tussen drijfvermogen en flexibiliteit. In het boven lichaam zijn hoge elastische materialen verwerkt Deze technologieën stellen de zwemmer in staat zijn positie in het water te corrigeren, waardoor een meer hydrodynamische houding wordt bereikt. Dit wetsuit is de opvolger van de welbekende Orca Sonar, deze heeft nagenoeg dezelfde flexibiliteit, drijfvermogen en eigenschappen.

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€468,95

€339,95

  uw voordeel €129,- (incl. BTW)

Zone3 Vision mouwloos wetsuit dames 9% Korting Zone3 Vision mouwloos wetsuit dames (WS21WSLV101)

Het Zone3 Vision mouwloos wetsuit in nieuw op basis van het vorige model waar een aantal eigenschappen vernieuwd zijn Dit wetsuit is bedoeld voor zwemmers die graag in warmere wateromstandigheden zwemmen. De Vision mouwloos heeft alle bekroonde eigenschappen van de Vision behouden, maar heeft als extra voordeel meer vrijheid rond de schouders en armen toegevoegd.

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€348,95

€314,95

  uw voordeel €34,- (incl. BTW)

Orca Apex Float lange mouw wetsuit dames 19% Korting Orca Apex Float lange mouw wetsuit dames (MN53.44)

Het Orca Apex Float lange mouw wetsuit is het wetsuit met het hoogste drijfvermogen in het Orca assortiment. Dit wetsuit bevat specifieke technologieën voor maximaal drijfvermogen en correctie van de zwem techniek Zwemmers die ondersteuning nodig hebben om hun hydrodynamische positie in het water te behouden, worden met dit wetsuit daarbij geholpen. De zeer elastische materialen op het bovenlichaam zorgen ervoor dat u geen beperkingen bij uw zwemslagen ervaart. Dit wetsuit is de opvolger van de welbekende Orca Enduro 3.8, deze heeft nagenoeg dezelfde flexibiliteit, drijfvermogen en eigenschappen.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€569,-

€459,95

  uw voordeel €109,05 (incl. BTW)

Orca Apex Flex lange mouw wetsuit dames 19% Korting Orca Apex Flex lange mouw wetsuit dames (MN52.43)

De Orca Apex Flex lange mouw wetsuit is het meest flexibele wetsuit van het hele assortiment van Orca. Dit wetsuit is ontworpen voor de technische zwemmers, die graag meer flexibiliteit willen en geen extra drijfvermogen nodig hebben. Door de constructie van - de korte - omgekeerde rits maakt dit elastische ontwerp mogelijk. De meest hydrodynamische eigenschappen en meest flexibele materialen op de markt, zorgen voor het snelste wetsuit voor de beste open water zwemmers. Dit wetsuit is de opvolger van de welbekende Orca Alpha 1.5, deze heeft nagenoeg dezelfde flexibiliteit, drijfvermogen en eigenschappen.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€669,-

€539,95

  uw voordeel €129,05 (incl. BTW)

Orca Apex Flow lange mouw wetsuit dames 19% Korting Orca Apex Flow lange mouw wetsuit dames (MN51.42)

Het Orca Apex Flow lange mouw wetsuit is dankzij zijn unieke flexibiliteit en drijfvermogen het meest geavanceerde wetsuit in het assortiment van Orca. Doordat dit wetsuit ontworpen is voor de meeste gevorderde open water zwemmers, is het wetsuit voorzien van de beste technologieën en materialen op de markt. De meest hydrodynamische positie is mogelijk door de hoogte van de benen te maximaliseren en te helpen om de houding van uw lichaam te corrigeren. Dit wetsuit is de opvolger van de welbekende Orca Predator, deze heeft nagenoeg dezelfde flexibiliteit, drijfvermogen en eigenschappen.

Gratis levering: 2-4 werkdagen

€869,-

€699,95

  uw voordeel €169,05 (incl. BTW)

Blueseventy Reaction mouwloos wetsuit dames Uitverkoop Blueseventy Reaction mouwloos wetsuit dames (170000602)

De Blueseventy Reaction mouwloos wetsuit dames is verbeterd met een flexibeler bovenlichaam / schouders en nieuwe, flexibele onderbeenpanelen voor het sneller aan- en uittrekken van het wetsuit. Dit is Blueseventy's belangrijkste mouwloze wetsuit, het heeft een ongeëvenaarde armvrijheid en T1-snelheid.

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€400,-

€279,95

  uw voordeel €120,05 (incl. BTW)

Sailfish Rocket sleeveless wetsuit dames 10% Korting Sailfish Rocket sleeveless wetsuit dames (SL5325)

De nieuwe Sailfish Rocket 3.0 sleeveless wetsuit dames geeft een absolute bewegingsvrijheid, zonder daarbij het drijfvermogen te verliezen. Dankzij het juiste gebruik van materialen is onze “Long John” zeer geschikt voor warmere wateren en voor diegene die meer bewegingsvrijheid zoeken in een wetsuit. Het SCS #39-neopreen in de dijen en de borst zorgt voor een gebalanceerd drijfvermogen en een lage weerstand van het water. De opbouw van het pak is grotendeels gelijk aan de Sailfish Attack. Door het flexibele binnenmateriaal beschikt dit wetsuit over een aangenaam draagcomfort. Het met carbon versterkte neopreen materiaal optimaliseert de water positie en voorkomt dat de heup uit balans raakt. 

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€424,95

€379,95

  uw voordeel €45,- (incl. BTW)

Zone3 Agile fullsleeve wetsuit dames 10% Korting Zone3 Agile fullsleeve wetsuit dames (WS21WAGI114)

Het Zone3 Agile fullsleeve wetsuit is perfect voor als je nieuw bent in het open water zwemmen of triatlon. De Agile de metgezel die u nodig heeft om uw lichaam warm te houden, is comfortabel en ondersteund u tijdens uw eerste open water sessies. Met een combinatie van twee, drie en vier millimeter drijfvermogen panelen, zorgt de Agile ervoor dat je lichaam gestroomlijnd blijft in het water, waardoor je minder snel vermoeid raakt en je je techniek en snelheid kunt verbeteren. De combinatie van een high-stretch schouderpaneel voor meer flexibiliteit, verbetert de Agile de vorm verder door de luchtweerstand aanzienlijk te verminderen, waardoor u uw potentiële bereik bij elke armtrekking vergroot.

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€238,95

€214,95

  uw voordeel €24,- (incl. BTW)

Zone3 Vanquish-X fullsleeve wetsuit dames 20% Korting Zone3 Vanquish-X fullsleeve wetsuit dames (WS22WVAN101)

Het Zone3 Vanquish-X fullsleeve wetsuit brengt prestaties naar een volledig nieuw niveau. De Vanquish-X is gebaseerd op de belangrijkste kenmerken van de Vanquish. De 2022 versie bevat echter een revolutionair nieuwe materiaal - Bio-Rubber - op de dijen, wat zorgt voor een betere bloeddoorstroming. De Alpha Titanium voering op het bovenlichaam zorgt ervoor dat de warmte en circulatie te verbeteren. Het wetsuit is ontworpen voor de triatleet die het maximale uit zijn prestaties wil halen en zich het meest fris wil voelen - ten opzichten van zijn of haar concurrenten - voordat hij op de fiets stapt.

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€849,-

€674,95

  uw voordeel €174,05 (incl. BTW)

Orca Predator lange mouw wetsuit dames + Cadeau Uitverkoop Orca Predator lange mouw wetsuit dames (JVNE)

De Orca Predator lange mouw wetsuit dames is 'het' wetsuit voor lange afstandszwemmers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen drijfvermogen en flexibiliteit. De Predator is ontworpen voor de 'Total Swimmer', hij bereikt de hoogst mogelijke efficiëntie door het drijfvermogen in de benen en zijn flexibiliteit in het bovenlichaam. Het drijfvermogen van de predator verhoogt de heupen in het water en positioneert het lichaam zó dat je het minst mogelijk hydrodynamische restrictie ervaart. De Predator is voorzien van de meest geavanceerde technologie voor ongekende prestaties.

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€849,-

€679,-

  uw voordeel €170,- (incl. BTW)

BTTLNS Carnage 2.0 wetsuit lange mouw dames + Cadeau 10% Korting BTTLNS Carnage 2.0 wetsuit lange mouw dames (0121002-088)

Het revolutionaire Carnage 2.0 wetsuit is een absoluut topmodel voor de langere afstand. Door gebruik te maken van 0.5mm 44# cell Super-compressed neopreen is de flexibiliteit nog hoger dan die van de carnage 1.0. Door deze enorm hoge flexibiliteit te combineren met Nano-Aerodome Panelen heeft BTTLNS een nieuw toppak ontwikkeld. De carnage 2.0 is voorzien van de meest geavanceerde technologie voor ongekende prestaties.  

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€799,-

€719,-

  uw voordeel €80,- (incl. BTW)

BTTLNS Thermal Inferno 1.0 lange mouw wetsuit dames 8% Korting BTTLNS Thermal Inferno 1.0 lange mouw wetsuit dames (0121001-036)

De BTTLNS Thermal Inferno 1.0 lange mouw wetsuit is een thermisch wetsuit, dat perfect is voor zwemmers die graag met lagere water temperaturen openwater willen kunnen zwemmen. Dit wetsuit maakt het mogelijk om vroeger in het seizoen te starten, of juist langer in het seizoen door te kunnen gaan als de watertemperatuur lager dan normaal is. We hebben de speciaal ontworpen technieken van de Inferno 1.0 behouden en hebben daar het thermische element aan toegevoegd. Met de nano-Aerodome panelen heeft u met dit pak een stabiel drijfvermogen, deze specifieke technologie biedt u 30% meer lift ten opzichte van normaal neopreen. Naast de ultieme combinatie tussen drijfvermogen, flexibiliteit en comfort, biedt dit wetsuit nu ook extra bescherming tegen de kou. Doordat de kwaliteiten van de standaard Inferno 1.0 behouden zijn gebleven, is dit de topper van de mid-range wetsuits met ook nog eens een thermisch voordeel. Waar het water met een normaal wetsuit sneller te koud is, kunt u met dit wetsuit deze kou juist gaan trotseren! Tip: in combinatie met de neopreen thermal accessoires bent u volledig beschermd tegen de koude water temperaturen

Voor 17:00 uur besteld, morgen gratis in huis

€549,-

€499,95

  uw voordeel €49,05 (incl. BTW)

Welke mouwlengtes hebben dames triathlon / openwater wetsuits?

Onder de dames wetsuits kunnen we twee verschillende soorten wetsuits onderscheiden, namelijk wetsuits met lange mouwen en mouwloze wetsuits.

Dames wetsuits met lange mouwen

Wetsuits met lange mouwen zijn vandaag de standaard onder de wetsuits. Doordat de armen voorzien zijn van kwalitatief hoogwaardig neopreen kan je sneller zwemmen, koelen je armen minder snel af én bespaar je energie.

Een ander groot voordeel is dat er geen water binnen kan komen via de mouw openingen omdat deze strak aansluiten op je polsen, dit in tegenstelling tot de mouwloze wetsuits. Het kleine laagje water wat binnenkomt is via de nek. Dit laagje water wordt opgewarmd door je lichaamswarmte waardoor je beter beschermd bent tegen de kou in koeler water.

Door continue ontwikkelingen en verbeteringen in de neopreen panelen zijn ook de schouders een stuk flexibeler geworden. Vroeger kon het neopreen rondom de schouders vrij stug zijn waardoor je veel kracht nodig had om je zwemslagen te maken. Maar vandaag de dag is dat probleem gelukkig verholpen. Door de flexibelere schouder panelen kan je comfortabeler en vrijer de zwemslagen maken.

Mouwloze dames wetsuits

Vroeger was dit het meest voorkomende en gebruikte type wetsuit, zowel bij dames als bij heren. Dit kwam omdat de ontwikkeling van het neopreen nog niet zover was als vandaag de dag. De neopreen panelen rondom de schouders waren toen nog een stuk stugger. Door dit stuggere neopreen kreeg je sneller last van verzwakte armen en schouders waardoor het je veel energie koste om de zwemslag te maken. Vooral als je lange afstanden zwom kon je dit goed merken. Daarom kozen veel zwemmers toen voor een mouwloos wetsuit.

Een ander belangrijk punt om rekening mee te houden is dat als je een smallere borst omvang hebt het neopreen minder goed kan aansluiten op de huid waardoor er water binnen kan komen via de oksels / schouders. Dit heeft een remmende werking. Mocht je een wat smallere borst hebben dan kan je beter gaan voor een wetsuit met lange mouwen. Heb je een grotere borst omvang dan zorgt de stevigheid van het neopreen ervoor dat deze goed aansluit op je huid.

Wil je meer bewegingsvrijheid? Dan kan je kiezen voor een mouwloos wetsuit, deze zorgen ervoor dat je een vrijere zwemslag kan maken wat zorgt voor een fijner zwemcomfort. Ook als je zwemt in warmer water kan een mouwloos wetsuit een fijne uitkomst zijn. Deze biedt dan iets meer verkoeling omdat je armen niet bedekt zijn met neopreen.

Het drijfvermogen van de dames wetsuits

Ga je jouw eerste wetsuit kopen of is je huidige wetsuit aan vervanging toe? Dan is het belangrijk om goed naar het drijfvermogen te kijken. Dit is namelijk één van de belangrijkste criteria bij je keuze van je nieuwe wetsuit.

De anatomie van dames namelijk is anders dan die van heren. Daarom zijn dames wetsuits speciaal afgestemd op het vrouwelijk figuur. Over het algemeen hebben dames namelijk vaak bredere heupen, bredere onderbenen en een breder middel dan heren. Hierdoor is het natuurlijke drijfvermogen anders en komt het onderlichaam van zichzelf al hoger in het water te liggen.

Daarom is het belangrijk om goed te kijken hoe het drijfvermogen van je gewenste wetsuit is. Anders kan deze ervoor zorgen dat je benen te hoog in het water komen te liggen. Hierdoor kan je dan niet altijd even fijn je zwemslag maken en zorgt het voor een onnatuurlijk gevoel.

Voorkom “zinkende benen”

Een goed drijfvermogen zorgt ervoor dat je geen last hebt van zogenoemde “zinkende benen”. Dit is iets wat we meer bij beginnende heren terug zien maar ook regelmatig bij dames. De ideale positie is als je horizontaal in het water ligt, bij zinkende benen liggen je benen te diep in het water waardoor je als het ware schuin ligt. Hierdoor heb je meer weerstand van het water en kost het je meer energie om vooruit te komen.

Wil je graag wat meer drijfvermogen dan kan je gaan voor een wetsuit met dikkere neopreen panelen. Deze panelen lopen op tot een dikte van 5mm.

Ben je een gevorderde zwemmer? Dan kan je ook gaan voor een wetsuit met een neutraler drijfvermogen. Als gevorderde zwemmer heb je namelijk vaak al de techniek en ligging beter onder de knie. Wil je graag een halve of volledige triathlon doen? Dan kan je ook kiezen voor een wetsuit met maximaal drijfvermogen. De reden dat hiervoor gekozen wordt is dat je dan je benen minder hard hoeft te laten werken waardoor je jouw benen meer spaart voor het fietsen en hardlopen.

De pasvorm en maat voor een dames triathlon wetsuit

Een goede pasvorm is wellicht wel het belangrijkste punt om op te letten bij de aanschaf van je nieuwe wetsuit. Je kan namelijk beter een goed passend wetsuit hebben dan een zeer hoog kwaliteit wetsuit met veel eigenschappen die niet goed aansluit op je lichaam.

Dames wetsuits verschillen aardig in pasvorm ten opzichte van een heren wetsuit. Zo zijn dames wetsuits iets korter op de rug en benen maar weer breder rondom de heupen en kont, daarnaast is er ook meer ruimte gecreëerd rondom de borst.

Het zijn diverse kleine verschillen van misschien maar enkele centimeters maar deze zorgen er wel voor dat een dames wetsuit anders is dan een heren wetsuit. Door deze verschillen sluit een dames wetsuit perfect aan op je postuur.

Onze dames wetsuits zijn verkrijgbaar is verschillende maten zoals:
XS, S, SM, ST, M, L en XL.

Omdat een wetsuit goed moet aansluiten zijn er enkele speciale maten zoals SM en ST. Deze staan voor Small Medium en Small Tall. Ben je wat smaller en langer? Dan kan je gaan voor een dames wetsuit met de ST pasvorm.

Een dames wetsuit online kopen of passen in de winkel

Ben je op zoek naar een nieuwe wetsuit? Dan kan je deze gemakkelijk bij ons online bestellen. Liever eerst een kijkje komen nemen en de gewenste wetsuit(s) komen passen? Dat is ook mogelijk in onze triathlon winkel in Volkel. Onze wetsuit adviseurs helpen je graag verder bij je zoektocht naar de perfecte wetsuit.

8.7
BTTLNS Rapture 2.0 wetsuit lange mouw dames 1 10 9 9/10 BTTLNS Rapture 2.0 wetsuit lange mouw dames

Dit is mijn eerste wetsuit en ik heb dus geen vergelijksmateriaal. Ik kan alleen schrij...

BTTLNS Rapture 2.0 wetsuit lange mouw dames 1 10 8 8/10 BTTLNS Rapture 2.0 wetsuit lange mouw dames

Dit wetsuit in het voorjaar 2021 gekocht. Eerste wetsuit met mouwen. Je merkt duidelijk...

BTTLNS Carnage 2.0 wetsuit lange mouw dames 1 10 9 9/10 BTTLNS Carnage 2.0 wetsuit lange mouw dames

Super fijn wetsuit met super flexibiliteit in schouders en armen door dunnere neopreen ...

Bekijk alle Beoordelingen
Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Wetsuits > Wetsuits dames

Print

Triathlonaccessoires.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?