Full sleeve wetsuits Beoordelingen

Full sleeve wetsuits


Lees meer over Full sleeve wetsuits >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Full sleeve wetsuits gemiddeld met een 9 in de 30 reviews hieronder :

2XU A:1 Active wetsuit + GRATIS G:2 Active trisuit heren

2XU A:1 Active wetsuit + GRATIS G:2 Active trisuit heren

2XU A:1 Active wetsuit + GRATIS G:2 Active trisuit heren 1 10 9 Harm claassen 2015-07-06

Zeer fijne combinatie prijs van deze twee artikelen. Ben erg tevreden over het wetsuit omdat deze een super drijfvermogen geeft en mooi aansluit op het lichaam

Bekijk hier het product 2XU A:1 Active wetsuit + GRATIS G:2 Active trisuit heren >

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren 1 10 8 Luuk A. 2016-05-04

<p>top quality for this prrice, watertight and good removable in transition. Cannot make any comment or fault this suit at all! Fits really well and looks great!</p>

Bekijk hier het product Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 Sibren Pasjes 2016-04-04

<p>Eerste wetsuit dat ik ook heb gehad, voelt zeer fijn en sluit mooi aan op het lichaam, fijn om mee te zwemmen</p>

Bekijk hier het product Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 AlexH 2016-04-28

<p>Het wetsuit is erg goed, valt iets kleiner dan ik had verwacht maar kan liggen aan mijn wat bredere lichaamsbouw. Materiaal op knie&euml;n, enkels kon misschien wat dunner om meer flexibiliteit te geven. Om conclusie te maken, goed pak in vergelijking tot prijs.</p>

Bekijk hier het product Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren 2015 1 10 8 Bas 2016-09-10

Super pak, glijd goed door het water en is lekker soepel! Wel aan op de grens van de kleine kant, een ML voor 1.87 lengte!

Bekijk hier het product Zone3 Advance fullsleeve wetsuit heren 2015 >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Jop Daane 2016-05-02

<p>Wetsuit mogen testen op wetsuit testdag van Sanden bij hemelrijk. Fantastische mogelijkheid om wetsuit in open water te testen, daarna tegen mooie aanbieding wetsuit kunnen aankopen. Dank voor goede service, tevreden!</p>

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Tijs 2016-05-29

Wetsuit testdag was een succes, verschillende pakken van Zone 3 geprobeerd en de Aspire kwam er duidelijk uit als de beste! Geen idee hoe je een wetsuit zou kunnen kopen zonder deze testdag.

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Maarten 2016-06-03

De dag was echt ideal omdat men in openwater kan testen op deze dag. En ook echt goed de verschillen in de juiste omstandigheden kunt aanvoelen. Voor mij was de keuze heel duidelijk geworden welke wetsuit het beste bij mij paste. En ik kan het iedereen aanraden, mocht je overwegen een wetsuit te gaan aanschaffen.

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Patrick smolders 2016-07-02

Super pak om in te zwemmen, echt een aanrader en het geld waard. Door een productiefout ging er een naad los. Geen probleem, direct een zelfde leenpak zodat ik door kon met de triatlon en uiteindelijk een compleet nieuw pakket gekregen! Top service

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Nicolaas Everts 2016-09-20

Wetsuit gepast in de winkel in volkel en goed maat advies gekregen van medewerker. Hij hielp me zeer vriendelijk en vertelde duidelijk het verschil tussen alle modellen gerelateerd tot de prijs. Uiteindelijk voor dit wetsuit gekozen wat goed in mijn budget viel en het beste voor mijn lichaam paste!

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 Naam * 2015-04-11

<p>Heerlijk soepel wetsuit. Ik ben overgestapt van een Xterra Vortex van 6 jaar oud. Maar wat een verbetering! Het neopreen voelt veel dunner aan, terwijl dit niet zo is. Ook in de schouders veel meer ruimte om te bewegen, zonder dat het pak gaat kruipen. Ik heb heerlijk veel extra drijfvermogen in de benen er bij. Dit maakt dit pak wat minder geschikt vlgens mij voor goede zwemmers die van zichzelf al een correcte lijn in het water hebben. Ik ben 1,94m en 95kg. Daarmee zou ik precies op een XL uitkomen. Deze was me echter behoorlijk aan de ruime kant. Ik heb deze teruggestuurd en kreeg zeer spoedig een maatje L geleverd. Deze zit me als gegoten. Ik lees op internet meer dat langere mensen (&gt;1,90m) niet in een XL of XXL passen en toch terug vallen op een MT of L. Als je zelf niet weet hoe een wetsuit hoort te zitten (heel kort door de bocht: erg erg erg strak dus op het droge), dan zou ik dit wetsuit eerst passen.</p>

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 8 Sibren Jansen 2015-03-24

<p>Fijnste wetsuit wat ik ooit heb gehad, aansluiting op het lichaam is super en zwemt uitstekend! Lekker soepel op de schouders, hier merk ik veel verschil tegenover mijn oude wetsuit.</p>

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 Peter 2015-03-21

<p>Dit wetsuit sluit goed aan, trekt niet in de schouders en de nek knelt ook niet.</p>

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 T. Schijf 2016-10-06

Ben beginnende zwemmer en heb dit wetsuit gekocht omdat het door veel mensen zeer goed beoordeeld wordt. Wetsuit geeft prima bewegingsvrijheid op de schouders en goed drijfvermogen, ben erg blij met me aankoop!

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 BartM 2017-10-29

<p>Super blij met mijn aankoop, wetsuit werd aangeraden door veel teamgenoten, aan het einde van seizoen gekocht, gelukkig was mijn maat er nog!</p>

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015 1 10 9 Peter 2015-03-21

Dit wetsuit sluit goed aan, trekt niet in de schouders en de nek knelt ook niet.

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015 >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015 1 10 8 Sibren Jansen 2015-03-24

Fijnste wetsuit wat ik ooit heb gehad, aansluiting op het lichaam is super en zwemt uitstekend! Lekker soepel op de schouders, hier merk ik veel verschil tegenover mijn oude wetsuit.

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015 >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015 1 10 9 2015-04-11

Heerlijk soepel wetsuit. Ik ben overgestapt van een Xterra Vortex van 6 jaar oud. Maar wat een verbetering! Het neopreen voelt veel dunner aan, terwijl dit niet zo is. Ook in de schouders veel meer ruimte om te bewegen, zonder dat het pak gaat kruipen. Ik heb heerlijk veel extra drijfvermogen in de benen er bij. Dit maakt dit pak wat minder geschikt vlgens mij voor goede zwemmers die van zichzelf al een correcte lijn in het water hebben. Ik ben 1,94m en 95kg. Daarmee zou ik precies op een XL uitkomen. Deze was me echter behoorlijk aan de ruime kant. Ik heb deze teruggestuurd en kreeg zeer spoedig een maatje L geleverd. Deze zit me als gegoten. Ik lees op internet meer dat langere mensen (>1,90m) niet in een XL of XXL passen en toch terug vallen op een MT of L. Als je zelf niet weet hoe een wetsuit hoort te zitten (heel kort door de bocht: erg erg erg strak dus op het droge), dan zou ik dit wetsuit eerst passen.

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015 >

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015 1 10 8 Adriaan Tanker -0001-11-30

<p>Heel fijn wetsuit, snel in huis en met een mooie aanbieding kunnen kopen! Wetsuit heeft een heel fijn drijfvermogen en sluit mooi aan op het hele lichaam. ook fijne flexibiliteit op de schouders</p>

Bekijk hier het product Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren 2015 >

Sailfish Attack fullsleeve wetsuit heren

Sailfish Attack fullsleeve wetsuit heren

Sailfish Attack fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Co 2016-05-06

<p>I am like most of the triathletes, already thinking of next seasons challenges.. The suit feels like i have gained some extra hp during the swim and has more flexibility to control feel my technique much better.</p>

Bekijk hier het product Sailfish Attack fullsleeve wetsuit heren >

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 Evert-jan wolthers 2016-05-17

Wetsuit online gekocht en maat gebaseerd op oude wetsuit wat ik al had van orca. Dit was een maat 9 dus ook maat 9 besteld. Gekozen voor dit wetsuit omdat het goed uit de reviews op internet kwam en omdat een paar jongens bij de zwemvereniging ook met het wetsuit zwemmen. Nu heb ik ongeveer 3 weken met het wetsuit buiten getraind en vind de flexibiliteit buitengewoon goed! 1,5 mm op de schouders is gewoon perfect voor een zeer vrije bewegingsvrijheid. Trouwens pluspunten voor snelle levering en snelle reactie op mijn vragen via de mail, tevens mooie wetsuit tas!

Bekijk hier het product Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren >

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Kasper. 2016-04-13

<p>Perfecte overstap van mijn 'entry level' wetsuit naar een uitstekend wetsuit. Om kort samen te vatten: duurzaam, goede waarde, comfortabel, hoge kwaliteit en mooie pasvorm.</p>

Bekijk hier het product Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren >

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 Bram 2017-03-06

In winkel van volkel langs geweest en daar erg goed advies gekregen! Alle wetsuits waren aanwezig in de winkel en heb verschillende modellen geprobeerd waaronder de zone3 apsire, 2xu A:1 en Race en sailfish attack.... uiteindelijk deze gekozen vanwege de pasvorm en flexibiliteit. Super fijn wetsuit en ben zeer blij met mijn aankoop, prima service!

Bekijk hier het product Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren >

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 G van het Hek 2017-10-18

<p>Ontiegelijk blij met deze aankoop, super flexibiliteit en drijfvermogen is wat iedereen wil tijdens het open water zwemmen. Pak heeft zeer mooie pasvorm en past volgens maattabel perfect. Ook bedankt voor de snelle service!</p>

Bekijk hier het product Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren >

Orca S6 fullsleeve wetsuit dames

Orca S6 fullsleeve wetsuit dames

Orca S6 fullsleeve wetsuit dames 1 10 10 Hein de B. 2017-02-28

<p>Dikke 10 voor dit wetsuit! Was opzoek naar een entry-level wetsuit met goed drijfvermogen in de benen omdat ik dit wel kan gebruiken :p telefonisch contact gehad met klantenservice en ze hebben me dit wetsuit aangeraden. Via internet aangekocht, volgende dag in huis. niets op aan te merken!</p>

Bekijk hier het product Orca S6 fullsleeve wetsuit dames >

Orca S5 fullsleeve wetsuit heren 2015

Orca S5 fullsleeve wetsuit heren 2015

Orca S5 fullsleeve wetsuit heren 2015 1 10 8 David 2015-06-12

Ik heb deze wetsuit vorige week in de winkel (Volkel) gekocht. Bij thuiskomst bleek er een beschadiging op het pak te zitten. Meteen form. ingevuld op de website van Sanden. Daarop ben ik direct gebeld door ze. In plaats van nog een rit Volkel dacht men onwijs met mij mee. Ze moesten een aantal dagen later een levering doen bij mij in de buurt. Daar hebben we afgesproken en het pak zonder probleem omgeruild. HULDE voor deze service Sanden!!

Bekijk hier het product Orca S5 fullsleeve wetsuit heren 2015 >

Orca Openwater fullsleeve wetsuit heren

Orca Openwater fullsleeve wetsuit heren

Orca Openwater fullsleeve wetsuit heren 1 10 7 Christian 2017-09-27

Mooi pak, zichtbaar en zeker eruit springend in het veld van zwarte pakken! Beetje zwaar in de armen (voor een jarenlang pakloze zwemmer), maar ideaal voor een wat kortere nek, sluit niet hoog maar wel netjes af. Een beetje uierzalf is desondanks toch nodig.

Bekijk hier het product Orca Openwater fullsleeve wetsuit heren >

TYR Hurricane dames Wetsuit Categorie 3 maat XL

TYR Hurricane dames Wetsuit Categorie 3 maat XL

TYR Hurricane dames Wetsuit Categorie 3 maat XL 1 10 8 Annelies 2013-07-19

Pak sluit erg goed aan en toch vrij eenvoudig aan te krijgen. Hij is stug waar het kan en soepel waar het eigenlijk moet. Bewegingsvrijheid is erg groot bij het zwemmen. Schouders en armen kunnen ongehinderd draaien.

Bekijk hier het product TYR Hurricane dames Wetsuit Categorie 3 maat XL >

2XU Race wetsuit heren

2XU Race wetsuit heren

2XU Race wetsuit heren 1 10 9 D Ulzens 2016-05-08

<p>In dit pak wedstrijd gezwommen voor het eerst dit seizoen en kon geen enkele fout merken. Verbazingwekkend om in te zwemmen, natuurlijk gevoel, duurzaam, warm en met 'top-level' eigenschappen voor een super prijs. Snelste pak waar ik ooit in gezwommen heb tijdens een triathlon.</p>

Bekijk hier het product 2XU Race wetsuit heren >

2XU Race wetsuit heren

2XU Race wetsuit heren

2XU Race wetsuit heren 1 10 9 Syeman 2016-03-31

<p>Wetsuit voelt perfect aan, heb deze gekocht als upgrade van mijn oude wetsuit. Maat MT past perfect en flexibiliteit in armen is zoals ik verwacht had!</p>

Bekijk hier het product 2XU Race wetsuit heren >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001