Wetsuit Testdagen 2021

Net als vorige jaren willen wij u in 2021 ook de mogelijkheid geven om de ideale wetsuit voor u uit te zoeken. Hiervoor plannen wij ook dit jaar weer wetsuit testdagen in Nederland en België. Wij hebben beslist om in 2021 enkel wetsuit testdagen te organiseren in open lucht, om het risico op afgelasting omwille van de corona maatregelen te beperken. U krijgt op onze wetsuit testdagen de kwaliteit en service die u van ons gewend bent. Onze experts zullen u graag met raad en daad bijstaan in dit proces. Net als de vorige jaren zullen weer verschillende merken passeren op onze wetsuit testdagen. Wij hebben al bevestiging gekregen van Aquaman, BTTLNS, Sailfish, Zone3 en 2XU.


Aanmelden voor de wetsuit testdagen 2021

Onze wetsuit testdagen zijn ook in kosteloos en volledig vrijblijvend. Wij vragen u wel om op voorhand aan te melden op die manier hebben wij op voorhand een duidelijk beeld hoeveel mensen wij kunnen verwachten. Mocht het nodig zijn kunnen wij onze testdag dan verlengen om zo veel mogelijk mensen de kans te geven om corona proof deel te nemen aan de testdag. Registreren kan door een mail te sturen naar info@triathlonaccessoires.nl met daarin uw naam en naar welke testdag u komt.

U krijgt de tijd om verschillende wetsuits te testen, van instapmodellen tot de high-end modellen van verschillende merken. Wij vinden het belangrijk dat u zelf ervaart wat het verschil is tussen verschillende soorten flexibiliteit, of een verschil in drijfvermogen. Enkel door dit zelf te ervaren kan u de juiste keuze maken.

Deelname aan de wetsuit testdag verplicht u niet tot enige aankoop. U kan dus volledig vrijblijvend deelnemen. Als u toch een wetsuit wenst aan te kopen op onze testdag, dan geven wij u een korting van 15% op de adviesprijs.

Agenda Wetsuit testdagen 2021


Locaties Wetsuit testdagen 2021

Sportfondsenbad, Nijmegen
Op verschillende locaties in Nederland zijn de Sportfondsenbaden te vinden. In dit buitenbad in Nijmegen kunt u rustig uw wetsuit naar keuze testen.

Perfect Bastion Kessenich, Kinrooi
Het voormalig grindwinningsgebied in Kinrooi werd onlangs grondig heringereicht voor vernieuwende landbouw, recreatie en schitterende natuur. Deze plas is een ideaale locatie voot het testen van onze wetsuits!

Watersportbaan Hazewinkel, Willebroek
Deze plas staat ook bekend om de roeisport maar met het grote open water biedt de plas ook uitstekend de mogelijkheid om wetsuits te testen.

Bosbaan, Amstelveen (Amsterdam)
Deze 2,2 kilometer lange plas is vooral bekend van de roeisport maar bied ook de ideaale omstandigheden voor het testen van wetsuits.

De Mosten, Meer
Bij recreatiedomein De Mosten komt u terecht in een oase van rust, de perfecte omstandigheid voor een mooie wetsuit testdag.


Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Wetsuit Testdagen > Wetsuit Testdagen 2021

Print