Wetsuit Testdagen 2020

Ieder wetsuit heeft zijn specifieke kwaliteiten. Ieder wetsuit heeft zijn eigen pasvorm. Onze wetsuit testdagen zijn de ideale gelegenheid om het juiste wetsuit voor jouw specifieke noden te vinden.

Op deze wetsuit testdagen zijn er verschillende grote merken waaronder: BTTLNS, Zone3, Orca2XU en Sailfish. Er is voor gekozen om meerdere bekende merken uit te nodigen op onze testdagen zodat jij merk-onafhankelijk kunt uitvissen welk wetsuit het het beste past bij jou specifieke eisen.

Een juiste pasvorm, flexibiliteit en drijfvermogen zijn essentieel om optimaal gebruik te maken van een wetsuit. Op de testdagen krijg je naast ruimte en tijd, ook deskundig advies om zo het beste wetsuit te kunnen kiezen

Aanmelden Wetsuit Testdagen 2020

Onze wetsuit testdagen zijn volledig gratis en vrijblijvend. Om je in te schrijven stuur je een mail naar info@triathlon24.be met als onderwerp "Wetsuit Testdag 2020". In deze mail geef je aan op welke wetsuit testdag je aanwezig wil zijn en vermeld hierin ook je naam. Wij sturen je dan een bevestiging van je registratie. Eén week voor de wetsuit testdag ontvang je van ons nog een email met de aanvullende informatie. Let op: mensen die niet geregistreerd staan kunnen ook deelnemen aan de wetsuit testdag, maar zij betalen de normale toegangsprijs van de locatie.

Tijdens onze wetsuit testdagen krijg je 15% korting bij de aankoop van een wetsuit! Deze korting wordt berekend over de adviesprijs van het betreffende wetsuit.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Wetsuit Testdagen > Wetsuit Testdagen 2020

Print