Wetsuit Testdagen 2020

Elk wetsuit heeft zijn eigen pasvorm, elk wetsuit heeft zijn eigen specificaties en elke zwemmer heeft een andere zwemligging. Het uitzoeken van een passend wetsuit is en blijft een zeer lastig verhaal, zeker wanneer u nooit eerder in een wetsuit heeft gezwommen. Ons advies is om naar een wetsuit testdag te komen om verschillende wetsuits te testen in het water en direct zelf te voelen welke maat of welke eigenschappen voor u geschikt zijn! 

Op onze testdagen is er aanwezigheid van de volgende merken: Zone3BTTLNS,  Orca2XU en Sailfish. Hierdoor heeft u een grote keuze van verschillende modellen en kunt u merk-onafhankelijk testen welk wetsuit het beste voldoet aan uw eisen. 

AANMELDEN

Deelname aan onze wetsuit testdagen is volledig gratis en vrijblijvend! We verzoeken u wel aan te melden door een email te sturen naar info@triathlonaccessoires.nl met als onderwerp “Wetsuit Testdag", vermeld uw naam en welke testdag u aanwezig wenst te zijn. U ontvangt daarna een bevestiging van inschrijving en een week voor aanvang een mail met extra informatie van de desbetreffende wetsuit testdag. We vragen u vriendelijk tijdig aanwezig te zijn zodat u direct kunt aanvangen met testen, ervaring leert dat men veel tijd nodig heeft om goed te kunnen testen en vergelijken. Mocht u na afloop van een wetsuit testdagen een wetsuit willen aankopen ontvangt u 15%! De korting wordt berekend over de adviesprijs.

TESTDAGEN AGENDA

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Wetsuit Testdagen > Wetsuit Testdagen 2020

Print