Wetsuit Testdagen 2020

Elk wetsuit heeft zijn eigen pasvorm, elk wetsuit heeft zijn eigen specificaties en elke zwemmer heeft een andere zwemligging. Het uitzoeken van een passend wetsuit is en blijft een zeer lastig verhaal, zeker wanneer u nooit eerder in een wetsuit heeft gezwommen. Ons advies is om naar een wetsuit testdag te komen om verschillende wetsuits te testen in het water en direct zelf te voelen welke maat of welke eigenschappen voor u geschikt zijn! 

Op onze testdagen is er aanwezigheid van de volgende merken: Zone3BTTLNS,  Orca2XUSailfish en Aquaman. Hierdoor heeft u een grote keuze van verschillende modellen en kunt u merk-onafhankelijk testen welk wetsuit het beste voldoet aan uw eisen. 

MEDEDELING!

Door de maatregelen rondom Covid-19 zijn de meeste van onze wetsuit testdagen voor 2020 geannuleerd. 
Omdat wij zoveel reacties krijgen van mensen die vragen of er nog wetsuit testdagen georganiseerd zullen worden, zijn wij hard aan het werk om beschikbaar zwemwater te vinden. 
Eens de maatregelen opgeheven of versoepeld worden willen wij klaar zijn om jullie veilig een paar testmomenten aan te bieden. 
Hou deze pagina en onze Facebook pagina in de gaten voor updates ivm onze wetsuit testdagen.


Aanmelden

Deelname aan onze wetsuit testdagen is volledig gratis en vrijblijvend! We verzoeken u wel aan te melden door een email te sturen naar info@triathlonaccessoires.nl met als onderwerp “Wetsuit Testdag", vermeld uw naam en welke testdag u aanwezig wenst te zijn. U ontvangt daarna een bevestiging van inschrijving en een week voor aanvang een mail met extra informatie van de desbetreffende wetsuit testdag. We vragen u vriendelijk tijdig aanwezig te zijn zodat u direct kunt aanvangen met testen, ervaring leert dat men veel tijd nodig heeft om goed te kunnen testen en vergelijken. Mocht u na afloop van een wetsuit testdagen een wetsuit willen aankopen ontvangt u 15%! De korting wordt berekend over de adviesprijs.


Testdagen agenda

Locaties wetsuit testdagen 2020

In de aanloop naar het triathlon seizoen van 2020 zijn er de nodige voorbereidingen getroffen door ons team. Door het toevoegen van nogmaals een aantal nieuwe locaties zijn we dit jaar ook te vinden in de steden Eindhoven, Kampen, Nijmegen en Dordrecht en Leuven (BE). Met deze nieuwe locaties hebben we een nog betere verdeling over Nederland en Belgie en zijn we binnen 'handbereik' voor nagenoeg alle triathleten. Ook hebben we een aantal testdagen vroeger in het seizoen in de agenda gezet zodat er in de maanden Maart en April maximaal gestest kan worden.

Ervaring leert dat de maanden Maart en April te koud zijn om comfortabel buiten te kunnen zwemmen en testen. Daarom hebben we een aantal fantastische binnen locaties om het testen in het begin van het seizoen mogelijk te maken. Bij het kiezen van onze binnen accommondaties letten we erop dat er voldoende banen beschikbaar zijn, de watertemperatuur niet te hoog is en er goede omkleed ruimte is.

Om te kunnen faciliteren dat u het correcte wetsuit kunt kiezen zullen er op alle locaties specialisten van de specifieke merken aanwezig zijn.

Mocht u willen weten of er locaties dichter bij huis zijn, neem hieronder eens een kijkje!

Zwembad De Waterlelie in Aalsmeer is een ontmoetingspunt voor "zwemfanaten". Met een ruim banenbad van 25 meter een uiterst geschikte plek voor de testdag.

Midden in het geusseltpark te Maastricht vind u het Geusseltbad, kenmerkend is de sportieve maar toch gemoedelijke sfeer.

Het Utrechtse zwembad de Kwakel is een groot zwembad met voldoende ruimte om te testen. Dankzij twee wedstrijdbaden kunt u in alle rust uw wetsuit uitproberen.

Wanneer u het open water wilt ervaren moet u bij recreatiepark Billybird in Volkel zijn, met water en strand is er meer dan genoeg ruimte om de gekozen wetsuits te testen.

Het langste strand van Brabant! De Ijzerenman in Vught bied voldoende ruimte om de wetsuits over langere afstanden te testen.

Erkend als top locatie voor de roeisport, de Amsterdamse Bosbaan is zeer bekend door het organiseren van het WK-roeien.

Nationaal zwemcentrum de Tongelreep te te Eindhoven staat onder andere bekend als trainingsbad van verschillende nederlandse toppers, jaarlijks vinden hier veel grote zwem evenementen plaats.

De Steur in Kampen heeft een luxe uitstraling is met 2 banen van 25meter een uistekende locatie om triathlon wetsuits te testen. 

Zwembad Wezenberg in Antwerpen is een absolute toplocatie. Met 1 wedstrijdbad, 1 topsportbad en een instructiebad is er ruimte zat voor een flinke zwembeurt.

De Sportfondsenbaden zitten verspreid door heel nederland, In het west-Nijmeegse bad kunt u in alle rust testen welk wetsuit het beste geschikt is voor uw eisen.

Met verschillende aanwezige sporten blinkt de Sportboulevard in Dordrecht uit in het faciliteren van sport en recreatie. Met een officieel wedstrijdbad is er meer dan genoeg ruimte om uw wetsuit uitgebreid te testen.

Stedelijk zwembad Kessel-Lo is een prachtig zwembad waar meerdere watersporten worden gecombineerd. Gelegen in de stad Leuven is het een goed te bereiken locatie voor onze wetsuit testdagen.

Het Optisport zwemcentrum de Soeverein beschikt over een prachtig zwembad in Lommel. Ideaal voor het faciliteren van een wetsuit testdag in het noord-oosten van Belgie. 

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Wetsuit Testdagen > Wetsuit Testdagen 2020

Print