Wetsuit Testdagen 2019

Natuurlijk staat onze agenda weer bomvol wetsuit testdagen voor 2019! Wilt u een goede vergelijking maken tussen wetsuits en zelf aanvoelen welk specifieke wetsuit het best bij u past? Ervaar zelf het verschil in drijfvermogen, kies de juiste maat/pasvorm, vergelijk verschillende neopreen kwaliteiten in het water en bereik hiermee het meeste zwemcomfort! 

Neem gratis deel aan de meest uitgebreide wetsuit testdagen met het beste advies en de meeste merken! Op onze testdagen staan onze experts klaar om u alle 'ins en outs' per merk toe te lichten. Met in totaal 13 fantastische locaties verdeeld over Nederland en België is er zeer zeker een wetsuit testdag bij u in de omgeving. 

AANMELDEN WETSUIT TESTDAGEN 2019

Deelname aan onze wetsuit testdagen is gratis! Aanmelden is wel verplicht door een e-mail te sturen naar info@triathlonaccessoires.nl met als onderwerp “Wetsuit Testdag", vermeld uw NAW gegevens en welke testdag u aanwezig zult zijn. U ontvangt daarna een bevestiging van inschrijving en een week voor aanvang een mail met extra informatie van de desbetreffende wetsuit testdag. Pas op dat een eventuele introducé de reguliere entreeprijs van onze locaties betaald. 

Tijdens de wetsuit testdagen krijgt u 15% korting op de wetsuits! De korting wordt berekend over de adviesprijs.


DATA WETSUIT TESTDAGEN 2019

? ? binnenbad De Kwakel Paranadreef 10, 3563AX Utrecht (Nederland)
? ? binnenbad Sportoase Elshoutbaan 17, 2390 Brasschaat (België)
? ? binnenbad Puyenbroeck Puidonkdreef 1, 9185 Wachtenbeke (België)
? ? binnenbad Waterlelie Dreef 7, 1431WC Aalsmeer (Nederland)
? ? binnenbad Geusseltbad Discusworp 4, 6225XX Maastricht (Nederland)
? ? binnenbad De Kwakel Paranadreef 10, 3563AX Utrecht (Nederland)
? ? open water Hemelrijk  Zeelandsedijk 34A, 5408SM Volkel (Nederland)
? ? open water Ijzerenman Boslaan 49, 5263NX Vught (Nederland)
? ? open water Zevenhuizerplas Sicilieboulevard 220, 3059XT Rotterdam (Nederland)
? ? open water De Ster Lange Rekstraat 30, 9100 Sint-Niklaas (België)
? ? open water E-10 Plas Kleine Mik 105, 2900 Brasschaat (België)
? ? open water De Ster Lange Rekstraat 30, 9100 Sint-Niklaas (België)
? ? open water Fun Valley Oosterweg 5, 6245LC Eijsden (Nederland)
? ? open water Bosbaan Bosbaan 4, 1182AG Amstelveen (Nederland)
? ? open water Hemelrijk Zeelandsedijk 34A, 5408SM Volkel (Nederland)

LOCATIES WETSUIT TESTDAGEN 2019

Voor het triathlonseizoen 2019 hebben wij onze testdagen agenda weer een flinke upgrade gegeven. Door het toevoegen van 6 nieuwe fantastische locaties zijn wij bijna in alle regio’s van Nederland en Belgie te vinden! Zowel binnen als buiten zijn er extra zwembaden en open water plassen aan toegevoegd waardoor er optimaal in het begin van het seizoen en verder in het seizoen getest kan worden. 

Met de aanvang van het triathlonseizoen is het nog te koud om in het openwater met enig comfort een wetsuit te testen. Daardoor zullen wij tot en met eind april in de binnenzwembaden van de volgende accommodaties te zien zijn; zwembad De Kwakel in Utrecht, zwembad de Sportoase in Brasschaat, zwembad Puyenbroeck in Wachtenbeke, zwembad de Waterlelie in Aalsmee en 't Geusseltbad in Maastricht.

Wanneer de buitentemperatuur het toelaat zullen we direct naar buiten gaan. Onze ruime buitenlocaties maken het mogelijk om lange rechte stukken in het wetsuit te zwemmen waardoor men goed het wetsuit kan testen. Op de lange afstand kunt u perfect het verschil in drijfvermogen en flexibiliteit voelen. Daarnaast is het veel comfortabeler om wetsuits buiten te testen in plaats van in een warm en klam binnen zwembad. Vanaf begin mei tot het einde van het wetsuit testseizoen zullen wij gebruik maken van de volgende fantastische buiten locaties; open water Hemelrijk in Volkel, open water Ijzerenman in Vught, open water Zevenhuizerplas in Rotterdam, open water de Ster in Sint-Niklaas, open water E-10 Plas in Brasschaat, open water Fun Valley in Eijsden en open water de Bosbaan in Amstelveen.

Onderstaande afbeeldingen geven u een impressie van onze fantastische locaties, u bent van harte welkom!

Zwembad De Kwakel is een ruim zwembad gelegen in Utrecht. Dankzij onder andere twee wedstrijdbaden is er voldoende testruimte.

Sportoase is een bekend sportcentra met vele vestigingen in België. Het luxe zwembad Sportoase in Elshout beschikt over wedstrijdbad met een lengte 25m.

Het grote zwembadcomplex Puyenbroeck heeft een professionele uitstraling. De accommodatie ondergaat momenteel een volledige renovatie.

Zwembad De Waterlelie is een sportief ontmoetingspunt gelegen in Aalsmeer en beschikt over een ruim opgezet banenbad van 25 meter.

Het Geusseltbad in Maastricht is gelegen midden in het Geusseltpark, zodat men kan genieten van een gemoedelijke en sportieve sfeer.

Het meer in recreatiepark BillyBird Volkel geeft je een echte open water ervaring. Het strand en het meer geven genoeg ruimte om je gewenste wetsuits te testen.

De IJzerenman in Vught heeft het langste strand van Brabant! Uiteraard dan ook voldoende ruimte om de wetsuits op lange afstand te testen.

De Zevenhuizerplas is ontstaan uit zandwinning en is een waar paradijs voor watersporters. U kunt hier dan ook ideaal wetsuits testen in het open water.

Open water zwemmen in recreatie park De Ster, Sint-Niklaas. Een groot strandbad (lengte: 450m) biedt voldoende ruimte voor de perfecte zwemslag.

De E-10 plas is een recreatievijver gelegen in Brasschaat. Wij bieden u hier de mogelijkheid om midden in de natuur wetsuits te testen en ervaren.

Fun Valley is een recreatiepark gelegen in Eijsden. Het strand in combinatie met het meer geven veel ruimte om probleemloos met een wetsuit te water te gaan.

De Amsterdamse Bosbaan is erkend als top-roeiregatta door de internationale Roeibond. De baan is zeer bekend door het organiseren van het WK-roeien.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Wetsuit Testdagen > Wetsuit Testdagen 2019

Print