Wetsuit Testdagen 2018

Ook aankomend seizoen staat onze agenda in het teken van wetsuit testdagen! Bent u onbekend met het zwemmen in een wetsuit of weet u niet waarop u uw keuze moet baseren? Wilt u aanvoelen welk drijfvermogen het meest geschikt is voor uw zwempositie in het water of twijfelt u tussen het zwemcomfort wat afhankelijk is van de flexibiliteit van het neopreen? 

Onze zwem- en triathlonexperts staan klaar op deze dagen om u alle 'ins en outs' uit te leggen in combinatie met een maatadvies. Het doel is een leuk informatief evenement waarop u de mogelijkheid heeft om alle wetsuits zelf te testen in het water waardoor u de verschillen in materiaal, kwaliteit en maat kunt zelf kunt ervaren! 

MELDT U NU DIRECT AAN VOOR ONZE WETSUIT TESTDAGEN IN 2020

LOCATIES WETSUIT TESTDAGEN 2018

Dit jaar heeft Triathlonaccessoires.nl zijn wetsuit testdagen nogmaals uitgebreid, door de grote populariteit van het seizoen 2017! Oorsponkelijk hebben wij onze wetsuit testdagen georganiseerd in het open water van BillyBird Hemelrijk in Volkel. Om u ook de mogelijkheid te bieden om vroeg in het seizoen wetsuits te testen zijn er een aantal extra binnen locaties aan de agenda toegevoegd. Dit zorgt bovendien voor een betere bereikbaarheid, zowel voor onze Nederlandse als Belgische zwemmers.

Locaties waar wij in 2018 veel enthousiaste zwemmers hebben mogen ontvangen: het Geusseltbad in Maastricht, het Wezenberg zwembad in Antwerpen, het open water van Hemelrijk in Volkel, het zwembad De Kwakel in Utrecht, het open water De Ster in Antwerpen en het open water de Groote Wielen in Rosmalen.

Het meer in recreatiepark BillyBird Volkel geeft je een echte open water ervaring. Het strand en het meer geven genoeg ruimte om je gewenste wetsuits te testen!

Het Geusseltbad in Maastricht is gelegen midden in het Geusseltpark, zodat je kan genieten van een gemoedelijke, sportieve sfeer.

Het Olympisch zwembad Wezenberg is gelegen midden in Antwerpen. Dit zwembad, met een lengte van 50 meter, simuleert een echte competitie situatie!

Open water zwemmen in recreatie park De Ster, Sint-Niklaas. Een groot strandbad (lengte: 450m) biedt voldoende ruimte voor de perfecte zwemslag.

Zwembad De Kwakel is een ruim zwembad. Dankzij onder andere twee wedstrijdbaden is er voldoende ruimte.

Een onderdeel van de Groote Wielen in Rosmalen is het zandstrand aan de Deltalaan. Dit is tevens de start van de welbekende triathlon in Rosmalen.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Wetsuit Testdagen > Wetsuit Testdagen 2018

Print