Wetsuit Testdagen

Het nieuwe triathlon seizoen staat weer voor de deur! Overweegt u een wetsuit te kopen, maar weet u niet waar u op moet letten bij de aankoop? Of twijfelt u over uw juiste maat, het merk of het materiaal? Dan is onze wetsuit testdag iets voor u!  

Bekende merken zoals Orca, Zone3, 2XU en Sailfish zijn aanwezig met verschillende modellen en maten wetsuits. Er is voor ieder wat wils. Het uitgangspunt is dat iedereen uitgebreid de tijd krijgt om wetsuits te testen in het buitenwater. Er staat een team van onze triathlon experts ter beschikking om te helpen bij uw juiste keuze. 

Data wetsuit testdagen 2017:

  •  zaterdag 11 maart (verwarmd buitenzwembad - Nijmegen)
  •  zaterdag 25 maart (verwarmd buitenzwembad - Nijmegen)
  •  zaterdag 8 april     (BillyBird Park Hemelrijk)
  •  zaterdag 29 april   (BillyBird Park Hemelrijk)
  •  zaterdag 13 mei    (BillyBird Park Hemelrijk)
  •  zaterdag 3 juni      (BillyBird Park Hemelrijk)
  •  zaterdag 24 juni    (BillyBird Park Hemelrijk)

De testdagen zullen plaatsvinden op het prachtige strandbad van BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. De testdag vangt aan om 10:00 uur en vervolgens kunt u beginnen met het testen van de wetsuits. Het zwemmen zal gebeuren in buitenwater, net zoals bij de wedstrijden! Dit zorgt ervoor dat men lange afstanden kan zwemmen om de flexibiliteit en het drijfvermogen goed aan te kunnen voelen. 

Tijdens de wetsuit testdagen krijgt u 15% korting op de wetsuits! De korting wordt berekend over de adviesprijs. Mocht het wetsuit van uw keuze niet op voorraad zijn, dan kunt u het bestellen en wordt het wetsuit binnen enkele werkdagen nagestuurd.

Deelname aan deze wetsuit testdag is gratis! Aanmelden is wel verplicht door een e-mail te sturen naar info@triathlonaccessoires.nl met als onderwerp “Wetsuit Testdag", vermeld uw NAW gegevens en welke testdag u aanwezig zult zijn.
U ontvangt een week voor aanvang een bevestiging van inschrijving, dit is tevens het entreebewijs voor het BillyBird Park. Vergeet deze niet mee te nemen!
Een eventuele introducé betaald de reguliere entreeprijs van het Billy Bird Park.

Dus geef u snel op voor één van onze wetsuit testdagen 2017, want vol = vol.

Overigens is dit ook een mooie gelegenheid om na het testen van de wetsuits een kijkje te nemen in onze winkel te Volkel, slechts 2 minuten rijden van het Billy Bird Park. Speciaal deze dag 10% korting op alle triathlon artikelen én er ligt een leuke goodie-bag klaar!

Graag tot ziens!

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Wetsuit Testdagen

Print