Wetsuit Testdagen

Overweegt u een wetsuit te kopen, maar weet u niet waar u op moet letten bij de aankoop? Of u twijfelt over de juiste maat, het merk of materiaal? Dan zijn onze wetsuit testdagen iets voor u! 

Onze bekende merken Orca, Zone3, 2XUSailfishBTTLNS en Aquaman zijn aanwezig met verschillende modellen en maten wetsuits. Zowel voor de beginnende zwemmer (entry-level wetsuits) als voor de gevorderde zwemmer (high-end wetsuits). Het uitgangspunt is dat iedereen uitgebreid de tijd krijgt om wetsuits te testen in het zwemwater. Er staat een team van onze zwemexperts klaar om u te helpen bij de juiste wetsuit keuze. 


GRAAG VERWIJZEN WIJ U NAAR DE VOLGENDE PAGINA VOOR ALLE INFORMATIE OVER ONZE WETSUIT TESTDAGEN 2021!


DATA WETSUIT TESTDAGEN 2021

We zijn met enige voorzichtigheid onze agenda van 2021 aan het voorbereiden, Meer info volgt zo spoedig mogelijk.


De testdagen zullen plaatsvinden op verschillende locaties in Nederland en België. De testdagen hebben verschillende aanvangst tijden. Vroeg in het triathlonseizoen zullen we binnen starten en wanneer de temperatuur het toelaat zullen onze testdagen georganiseerd worden in het buitenwater, net zoals bij de wedstrijden! Dit zorgt ervoor dat men lange afstanden kan zwemmen, om de flexibiliteit en het drijfvermogen goed aan te kunnen voelen. 

Tijdens de wetsuit testdagen krijgt u 15% korting op alle wetsuits! De korting wordt berekend over de adviesprijs. Mocht het wetsuit van uw keuze niet op voorraad zijn, dan kunt u het bestellen en wordt het wetsuit binnen enkele werkdagen nagestuurd.

Deelname aan deze wetsuit testdagen is gratis! Aanmelden is wel verplicht door een e-mail te sturen naar info@triathlonaccessoires.nl met als onderwerp “Wetsuit Testdag", vermeld uw naam en welke testdag u aanwezig zult zijn.

Diverse wetsuit testdagen vinden plaats bij Hemelrijk Billybird in Volkel, vanuit hier is het een mooie gelegenheid om na het testen van de wetsuits een kijkje te nemen in onze winkel in Volkel. Dit is slechts 2 minuten rijden van het Billybird Park en op deze dagen ontvangt u 10% korting op alle triathlon artikelen.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Wetsuit Testdagen

Print