Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties! Meld u nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en maak deze maand kans op een waardebon t.w.v. €100,-. Te besteden in onze webshops.
Kans op een €100,-waardebon
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
* Verplicht(e) veld(en)
Nee, Bedankt! X

VDO

Sorteren

     

VDO M2.1 WL Fietscomputer draadloos 9% Korting VDO M2.1 WL Fietscomputer draadloos (30025)

De VDO M2.1 WL Fietscomputer draadloos is een eenvoudige fietscomputer met een draadloze analoge gegevensoverdracht. De M2.1 wordt gekenmerkt door zijn grote en daardoor zeer gemakkelijk te lezen display. Er worden twee functies tegelijkertijd in de display weergegeven, naar wens van de gebruiker. Met een pijltje omhoog of omlaag wordt aangegeven of je boven of onder je gemiddelde snelheid rijdt. Om van een geselecteerde functie, zoals rijtijd, naar snelheidsweergave te komen, druk op de knop SET. Dit kan ook automatisch met de scanfunctie.

€42,95

€38,95

  uw voordeel €4,- (incl. BTW)

VDO M2.1 Fietscomputer met draad 8% Korting VDO M2.1 Fietscomputer met draad (30020)

De VDO M2.1 Fietscomputer met draad is een eenvoudige fietscomputer met een analoge gegevensoverdracht via draad.  De M2.1 wordt gekenmerkt door zijn grote en daardoor zeer gemakkelijk te lezen display. Er worden twee functies tegelijkertijd in de display weergegeven, naar wens van de gebruiker. Met een pijltje omhoog of omlaag wordt aangegeven of je boven of onder je gemiddelde snelheid rijdt. Om van een geselecteerde functie, zoals rijtijd, naar snelheidsweergave te komen, druk op de knop SET. Dit kan ook automatisch met de scanfunctie.

€29,95

€27,50

  uw voordeel €2,45 (incl. BTW)

VDO M1.1 WL Fietscomputer draadloos 7% Korting VDO M1.1 WL Fietscomputer draadloos (30015)

De VDO M1.1 WL Fietscomputer draadloos is een eenvoudige fietscomputer met gegevensoverdracht via een draadloze sensor. De M1.1 wordt gekenmerkt door zijn grote en daardoor zeer gemakkelijk te lezen display. Er worden 2 functies tegelijkertijd in het display weergegeven, de gebruiker kan zelf kiezen welke dit zijn. Om van een geselecteerde functie, zoals rijtijd, naar snelheidsweergave te komen, druk op de knop SET. Dit kan ook automatisch met de scanfunctie.

€37,95

€34,95

  uw voordeel €3,- (incl. BTW)

VDO M1.1 Fietscomputer met draad 8% Korting VDO M1.1 Fietscomputer met draad (30010)

De VDO M1.1 Fietscomputer met draad is een eenvoudige fietscomputer met gegevensoverdracht via draad.  De M1.1 wordt gekenmerkt door zijn grote en daardoor zeer gemakkelijk te lezen display.  Er worden 2 functies tegelijkertijd in het display weergegeven, de gebruiker kan zelf kiezen welke dit zijn.  Om van een geselecteerde functie, zoals rijtijd, naar snelheidsweergave te komen, druk op de knop SET. Dit kan ook automatisch met de scanfunctie.

€24,95

€22,95

  uw voordeel €2,- (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > VDO

Print