Uitverkoop Zone3

Sorteren

     

12

Zone3 Vanquish fullsleeve wetsuit heren DEMO Uitverkoop Zone3 Vanquish fullsleeve wetsuit heren DEMO (WS18MVAN101DEMO)

De Zone3 Vanquish fullsleeve wetsuit heren DEMO is niet alleen de keuze van 's werelds beste triatleten, maar is ook erg populair onder ervaren zwemmers. Extra comfort, flexibiliteit in de schouders, meer drijfvermogen, Dit wetsuit is de topper van Zone3. Met dit aerodynamische neopreen heeft u 30% meer drijfvermogen dan met conventioneel neopreen. Aeroforce materiaal bij de voorarmen voor een beter contact met het water en een meer efficiënte armslag. Bij de Vanquish is een dubbele laag van waterafstotend lycra gebruikt. Let op: dit model heeft een kleine beschadiging opgelopen op het been (zie: foto 3), tijdens een demo dag, dit is volledig gerepareerd.

€675,-

€559,95

  uw voordeel €115,05 (incl. BTW)

Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren DEMO Uitverkoop Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren DEMO (16012DEMO)

De Zone3 Aspire fullsleeve wetsuit heren DEMO wordt geprezen om het goede drijfvermogen, de geweldige bewegingsvrijheid en de hoge flexibiliteit rond de schouders. Het gehele pak is voorzien Aqua Dynamic Nano, dit minimaliseert de weerstand. De panelen en dikte maken de Aspire één van de meest comfortabele wetsuits. Het grootste paneel loopt van de borst tot de knieën, dit 5mm dikke paneel verhoogt het drijfvermogen van het pak aanzienlijk. De dikte van alle gebruikte materialen op het onderlichaam is 5mm. Dit is de maximale dikte toegestaan voor internationale wedstrijden door de ITU. Let op: dit model is gebruikt tijdens een demo dag en heeft geen beschadigingen.

€399,-

€329,95

  uw voordeel €69,05 (incl. BTW)

Zone3 Advance fullsleeve wetsuit dames Uitverkoop Zone3 Advance fullsleeve wetsuit dames (16057)

De Zone3 Advance fullsleeve wetsuit dames is het perfecte wetsuit voor iedereen die net begint met open water zwemmen of triatlon.

Het wetsuit is ontworpen met alle Zone3 hoofdkenmerken, om jou er van te verzekeren dat je snel, comfortabel en aangenaam kan zwemmen. De dikte van de schouders en onderarmen is 2mm, de borstkas en bovenrug 3mm en 4mm op de benen en zijpanelen. Door het gebruik van SpeedFlo materiaal wordt waterweerstand geminimaliseerd, de snelheid verhoogd en duurzaamheid verbeterd.

€220,-

€164,95

  uw voordeel €55,05 (incl. BTW)

Zone3 Aeroforce nano tri suit zwart/rood heren Uitverkoop Zone3 Aeroforce nano tri suit zwart/rood heren (Z16158VOORRAAD)

Deze Zone3 aeroforce nano is gemaakt volgens de volgende aspecten: snel, stijlvol, gestructureerd en comfortabel, alles wat verwacht wordt van een trisuit. De Aeroforce stof zorgt voor ademend vermogen, flexibiliteit en een dynamisch gevoel. Platte naden, ontworpen om het pak duurzamer te maken en irritatie met de huid te vermijden.

€199,-

€129,95

  uw voordeel €69,05 (incl. BTW)

Zone3 Aquaflo BH mintgroen dames Uitverkoop Zone3 Aquaflo BH mintgroen dames (16265VOORRAAD)

De Zone3 Aquaflo BH mintgroen dames heeft een uitstekend ademend vermogen en een comfortabele fit. Uitgeroepen tot best-buy in het magazine ‘’Traithlon’’ van 2011, 2012 en 2014! De naden zijn plat gestikt, hierdoor voorkom je irritatie.

€44,95

€29,95

  uw voordeel €15,- (incl. BTW)

Zone3 Aquaflo tri short zwart-grijs heren  Uitverkoop Zone3 Aquaflo tri short zwart-grijs heren (Z14158VOORRAAD)

De Zone3 Aquaflo tri short zwart-grijs heren is een van de beste tri shorts op de markt en een van de beste verkochte Zone3 producten. Voor dit short is een specifieke pad ontworpen om bescherming op het zadel te bieden. Het is gemaakt van Xtra-Life Lycra die grote vormvastheid en comfort gedurende de hele race biedt. Het ontwerp is gebaseerd op het Aquaflo tri suit die de BEST BUY award in 2011, 2012 en 2014 won.

€64,95

€44,95

  uw voordeel €20,- (incl. BTW)

Zone3 Aquaflo plus tri short zwart/rood heren  Uitverkoop Zone3 Aquaflo plus tri short zwart/rood heren (16211)

De Zone3 Aquaflo plus tri short zwart/rood heren is dankzij het Aquaflo materiaal comfortabel en snel. De broek is voorzien van Teflon coating, wat zorgt dat de Aquaflo waterafstotend is. Het short is voorzien van leg grippers en heeft een goede pasvorm. Alle naden zijn gestikt om irritatie te voorkomen. Het Tri-lite zeem: minimale water absorptie en hoog comfort.

€74,95

€59,95

  uw voordeel €15,- (incl. BTW)

Zone3 Aquaflo plus tri short zwart/mint groen dames Uitverkoop Zone3 Aquaflo plus tri short zwart/mint groen dames (16245)

De Zone3 Aquaflo plus tri short zwart/mint groen dames is dankzij het Aquaflo materiaal comfortabel en snel. De broek is voorzien van Teflon coating, wat zorgt dat de Aquaflo waterafstotend is. Het short is voorzien van leg grippers en heeft een goede pasvorm. Alle naden zijn gestikt om irritatie te voorkomen. Het Tri-lite zeem: minimale water absorptie en hoog comfort.

€74,95

€54,95

  uw voordeel €20,- (incl. BTW)

Zone3 Aquaflo tri top zwart-grijs heren  Uitverkoop Zone3 Aquaflo tri top zwart-grijs heren (Z14170VOORRAAD)

De Zone3 Aquaflo tri top zwart-grijs heren is gebaseerd op het Aquaflo tri suit die de BEST BUY award in 2011, 2012 en 2014 won. Gemaakt met behulp van een combinatie tussen Aquaflo en Power Mesh om comfort, aerodynamica en ventilatie te bieden.

Deze tri top sluit erg mooi op het lichaam aan door de fijne pasvorm. De top is achter iets langer dan voor om goede dekking in alle fietsposities te geven.

€59,95

€39,95

  uw voordeel €20,- (incl. BTW)

Zone3 Aquaflo plus tri top zwart/rood heren  Uitverkoop Zone3 Aquaflo plus tri top zwart/rood heren (16217VOORRAAD)

De Zone3 Aquaflo Plus Top heeft een goed ademend vermogen en een comfortabele pasvorm. 

De naden zijn plat gestikt, hierdoor voorkom je irritatie. De Aquaflo top is gebaseerd op het Aquaflo tri suit die de BEST BUY award in 2011, 2012 en 2014 won. Total Zip protection: de gehele rits is aan de binnenzijde afgewerkt met zacht materiaal voor optimaal comfort.

€64,95

€44,95

  uw voordeel €20,- (incl. BTW)

Zone3 Aquaflo plus tri top zwart/mintgroen dames Uitverkoop Zone3 Aquaflo plus tri top zwart/mintgroen dames (16250VOORRAAD)

De Zone3 Aquaflo Plus Top heeft een goed ademend vermogen en een comfortabele pasvorm. 

De naden zijn plat gestikt, hierdoor voorkom je irritatie. De Aquaflo top is gebaseerd op het Aquaflo tri suit die de BEST BUY award in 2011, 2012 en 2014 won. Total Zip protection: de gehele rits is aan de binnenzijde afgewerkt met zacht materiaal voor optimaal comfort.

€64,95

€44,95

  uw voordeel €20,- (incl. BTW)

Zone3 Siliconen badmuts limited edition Uitverkoop Zone3 Siliconen badmuts limited edition (Zone3SSCSLE)

Deze Zone3 Siliconen badmuts stealth limited edition is geschikt voor dames en heren. De badmuts is gemaakt van 100% silicone en biedt een perfecte pasvorm. Door de soepele silicone binnenkant is de cap gemakkelijk aan- en uit te trekken zonder dat u uw haren meetrekt.

€8,95

€6,50

  uw voordeel €2,45 (incl. BTW)

Zone3 Stealth zwem voordeel pakket limited edition Uitverkoop Zone3 Stealth zwem voordeel pakket limited edition (ZONE3ZPAK)

Het Zone3 Stealth zwem voordeel pakket limited edition is het ideale pakket om je zwemtechnieken te verbeteren. Dit voordeel pakket bestaat uit de volgende producten van Zone3: Bidon 750ml, Attack zwembril en Siliconen badmuts.

€44,-

€24,95

  uw voordeel €19,05 (incl. BTW)

Zone3 Zwemtraining voordeel pakket Uitverkoop Zone3 Zwemtraining voordeel pakket (ZOZWPAK)

Dit Zone3 Zwemtraining voordeel pakket is het optimale pakket om je zwemtechnieken te verbeteren.  Het trainings pakket bestaat uit de 4 meest noodzakelijke accessoires die men nodig heeft tijdens een techniek training.  Dit combi pakket bestaat uit de volgende producten van Zone3: kickboard, pullbuoy, handpeddels en mesh tas. 

Product tijdelijk uitverkocht

 

Zone3 Swim Skin paars/zwart dames  Uitverkoop Zone3 Swim Skin paars/zwart dames (z14085VOORRAAD)

De Zone3 Swim Skin dames is genomineerd in het Lava Magazine voor suit van het jaar. 

Dit pak is ontwikkeld als gevolg van een aantal verzoeken van Ironman atleten die op zoek zijn naar extra ondersteuning en minder weerstand. Deze swimkin is ontworpen met volledige concentratie op het zwemonderdeel wanneer het verboden is neopreen te dragen. De stof op de benen zorgt voor een superieure compressie.

€265,-

€169,95

  uw voordeel €95,05 (incl. BTW)

Zone3 Stealth zwembril limited edition Uitverkoop Zone3 Stealth zwembril limited edition (Zone3AGLE)

Wat de Zone3 Stealth zwembril limited edition zo populair maakt zijn onder andere de super zachte siliconen ronde de ogen en het comfortabele ontwerp wat voor een hele fijne pasvorm zorgt, daarnaast zal het ook minder rode zuigstrepen rond de ogen achterlaten. De zwembril is groot genoeg om op alle soorten gezichtsvormen te passen maar tegelijkertijd zitten ze ook strak genoeg waardoor ze weestand in het water zullen opleveren en er ook geen water in de bril zal komen. Dankzij de dubbele hoofdriem is de attack zwembril heel makkelijk te verstellen. De lenzen van de zwembril bieden 100% UVA / B-bescherming en zijn voorzien van een anti-condens laag om ervoor te zorgen dat je altijd voldoen zicht hebt.

€29,-

€19,95

  uw voordeel €9,05 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Uitverkoop

Print