Triathlon kleding Beoordelingen

Triathlon kleding


Lees meer over Triathlon kleding >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Triathlon kleding gemiddeld met een 8,6 in de 45 reviews hieronder :

Sailfish Kids tri suit blauw-roze 2015

Sailfish Kids tri suit blauw-roze 2015

Sailfish Kids tri suit blauw-roze 2015 1 10 9 Willem 2015-03-14

Ik heb dit trisuit voor mijn dochtertje gekocht. Ze is er helemaal blij mee. Bedankt

Bekijk hier het product Sailfish Kids tri suit blauw-roze 2015 >

Chain triathlon schoen cycling schoen Haway Carbon

Chain triathlon schoen cycling schoen Haway Carbon

Chain triathlon schoen cycling schoen Haway Carbon 1 10 8 2013-06-23



Bekijk hier het product Chain triathlon schoen cycling schoen Haway Carbon >

2XU Perform tri short 9" heren zwart-blauw 2015 MT2704b

2XU Perform tri short 9" heren zwart-blauw 2015 MT2704b

2XU Perform tri short 9" heren zwart-blauw 2015 MT2704b 1 10 9 P. Kersten 2015-03-07

Ik twijfelde over de maat. Uiteindelijk een M gekocht. Zit heerlijk!

Bekijk hier het product 2XU Perform tri short 9" heren zwart-blauw 2015 MT2704b >

2XU Perform tri short kort dames zwart 2015 WT2708b

2XU Perform tri short kort dames zwart 2015 WT2708b

2XU Perform tri short kort dames zwart 2015 WT2708b 1 10 9 W. Coolen 2015-03-14

Maandagavond besteld, donderdag had ik dit short in huis. Twee werkdagen zoals het hoort! Echt een aanrader, zit heerlijk!

Bekijk hier het product 2XU Perform tri short kort dames zwart 2015 WT2708b >

2XU  Comp Tri Shorts Men`s MT1839b CHR/CHR

2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b CHR/CHR

2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b CHR/CHR 1 10 8 2013-09-19

Heel fijn short. Mijn eerste "tri-short" na start met duatlons. Comfortabel met lopen EN fietsen. Dun fleece wat ook met fietsen voldoende ondersteuning geeft. Blijft ook perfect op z'n plaats door "compression" uitvoering. Ik ga er nog één bestellen!

Bekijk hier het product 2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b CHR/CHR >

2XU  Comp Tri Shorts Men`s MT1839b BLK/BLK

2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b BLK/BLK

2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b BLK/BLK 1 10 8 Mark Leonard 2012-07-18

Goed Pak! Zelf ben ik 1.97 meter waardoor een goed pak moeilijk te vinden is voor mijn lengte. Deze voldoet aan al mijn verwachtingen en is in de lengte niet te klein. Verder is dit pak geschikt voor alle weersomstandigheden. Ik heb er in getraint in de regen en met wat kouder weer waardoor ik toch warm bleef en een wedstrijd gedaan in de volle zon waardoor het pak verkoeling gaf.

Bekijk hier het product 2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b BLK/BLK >

2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b blauw

2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b blauw

2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b blauw 1 10 8 2012-09-25

Perfecte afhandeling

Bekijk hier het product 2XU Comp Tri Shorts Men`s MT1839b blauw >

2XU G:2 Active tri singlet heren zwart 2015 MT3107a

2XU G:2 Active tri singlet heren zwart 2015 MT3107a

2XU G:2 Active tri singlet heren zwart 2015 MT3107a 1 10 9 Walter 2015-03-17

Eerst een M besteld, helaas was dit te klein. Dus geruild voor een L. Zit perfect nu. Gr. Walter

Bekijk hier het product 2XU G:2 Active tri singlet heren zwart 2015 MT3107a >

2XU Compression Tri Singlet Black 2013 (MT2252a)

2XU Compression Tri Singlet Black 2013 (MT2252a)

2XU Compression Tri Singlet Black 2013 (MT2252a) 1 10 6 2013-05-20

Zoals alle 2XU producten prima spul. Als je de maattabel aanhoud past het allemaal perfect. Compressie zit echt lekker. Wel een puntje van aandacht geldt voor lange mensen, als je relatief slank bent, en vrij lang (bijv. langer dan 1.90m) kan je singlet wat omhoog komen op je rug, vooral tijdens het fietsen (voorover buigen) en heb je dus een kans op een stukje blote rug. Ik zie dat tijdens wedstrijden wel vaker gebeuren, maar ik heb het persoonlijk liever niet. Daarom kies ik (met mijn 1,96m) voor een 2XU compression suit, ipv een singlet+short. De suits passen prima, ook bij langere mensen, ook als je maat M hebt en 1,96m bent.

Bekijk hier het product 2XU Compression Tri Singlet Black 2013 (MT2252a) >

2XU Comp Tri Singlet Black (WT2330a)

2XU Comp Tri Singlet Black (WT2330a)

2XU Comp Tri Singlet Black (WT2330a) 1 10 10 2013-02-18

Dankuwel voor de uitstekende service en producten die u verkoopt. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit ervan met vriendelijke groet

Bekijk hier het product 2XU Comp Tri Singlet Black (WT2330a) >

2XU Comp Tri Top Men`s MT1838a RYB/RYB

2XU Comp Tri Top Men`s MT1838a RYB/RYB

2XU Comp Tri Top Men`s MT1838a RYB/RYB 1 10 8 Remco Bosma 2013-04-15

lekker strak en droogt snel

Bekijk hier het product 2XU Comp Tri Top Men`s MT1838a RYB/RYB >

2XU Comp Tri Top Men`s MT1838a VNR/CHR

2XU Comp Tri Top Men`s MT1838a VNR/CHR

2XU Comp Tri Top Men`s MT1838a VNR/CHR 1 10 8 Adriaan COPPOOLSE 2014-06-17

Valt niet ruim (oftwel zit strak) maar is een mooi, licht Triatlon shirt.

Bekijk hier het product 2XU Comp Tri Top Men`s MT1838a VNR/CHR >

Castelli free W tri singlet acqua dames 13073-042 2014

Castelli free W tri singlet acqua dames 13073-042 2014

Castelli free W tri singlet acqua dames 13073-042 2014 1 10 9 Brenda 2014-06-30

Mooi en fijn met haakje om aan broek vast te maken zodat het niet opkruipt.

Bekijk hier het product Castelli free W tri singlet acqua dames 13073-042 2014 >

2XU Comp Trisuit Women's Rear Zip Charcoal UV 2013 (WT2329d)

2XU Comp Trisuit Women's Rear Zip Charcoal UV 2013 (WT2329d)

2XU Comp Trisuit Women's Rear Zip Charcoal UV 2013 (WT2329d) 1 10 9 2013-05-20

'n mooi trisuit, zit fijn.

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit Women's Rear Zip Charcoal UV 2013 (WT2329d) >

2XU Comp Trisuit women's  Rear Zip Black (WT2329d)

2XU Comp Trisuit women's Rear Zip Black (WT2329d)

2XU Comp Trisuit women's Rear Zip Black (WT2329d) 1 10 8 nathalie 2013-07-11

Heel fijn pak, zit als gegoten en kan er goed in bewegen. Valt niet klein. ik ben 1m78 en 66kilo, large was te groot, medium perfect. goede service bij het ruilen!

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit women's Rear Zip Black (WT2329d) >

Ironman women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917

Ironman women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917

Ironman women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917 1 10 10 Ingrid Serarrens 2013-04-15

as zondag ga ik de Halve Marathon van Enschede lopen en ga ik kijken of het bevalt. Ik loop erg graag in deze tri-suits. Ik dacht wel dat er een BH vorm in zat, niet goed gekeken :( dus daar heb ik mij in vergist. Ik ga er zelf een bh in dragen, kijken hoe dat gaat. Toen in m aan had ging de rits bij de borsten vanzelf open... ik hoop dat dat bij het lopen niet gebeurd. Bij de benen zit hij perfect! Dus ff afwachten. Na zondag weet ik meer

Bekijk hier het product Ironman women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917 >

Ironman women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917

Ironman women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917

Ironman women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917 1 10 9 Lydian Degen 2014-07-01

Ik Zat daags voor mijn eerste triathlon en met een ontzettend goede service had ik mijn nieuwe tri-suite binnen een dag in huis. Hij zit super en ziet er ook na de triathlon en de trainingen nog super uit. Bij vragen mailen ze in zeer korte tijd terug. Kortom een hele goede service en goede kwaliteit.

Bekijk hier het product Ironman women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917 >

2XU Perform tri suit rear zip dames WT2706d Charcoal/Ultramarine blue

2XU Perform tri suit rear zip dames WT2706d Charcoal/Ultramarine blue

2XU Perform tri suit rear zip dames WT2706d Charcoal/Ultramarine blue 1 10 9 Annemarie 2015-03-05

Goede pasvorm. Zit goed op het lichaam en blijft ook goed zitten gedurende het sporten. Mooie trisuit om te beginnen!

Bekijk hier het product 2XU Perform tri suit rear zip dames WT2706d Charcoal/Ultramarine blue >

2XU Comp Trisuit  w Rear Zip Blue (MT2261d)

2XU Comp Trisuit w Rear Zip Blue (MT2261d)

2XU Comp Trisuit w Rear Zip Blue (MT2261d) 1 10 9 H. van Eijk 2013-08-19

Had in eerste instantie een zwarte besteld. Kreeg binnen een uur na mijn bestelling bericht dat deze helaas niet meer leverbaar was. Kreeg direct drie opties, waaronder ook een mooie aanbieding. Mailtje beantwoord en direct daarna bevestiging dat hij verzonden was. Volgende dag in huis. Door de goede informatie op de site ook direct de juiste maat. Trisuit zit perfect. Tevens nog een presentje (bidon) in de verpakking gevonden.

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit w Rear Zip Blue (MT2261d) >

2XU G:2 Active tri suit heren zwart 2015 MT3105d

2XU G:2 Active tri suit heren zwart 2015 MT3105d

2XU G:2 Active tri suit heren zwart 2015 MT3105d 1 10 10 2015-05-29

snelle levering, scherpe prijs, trisuit zit als gegoten. mvg.

Bekijk hier het product 2XU G:2 Active tri suit heren zwart 2015 MT3105d >

Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren zwart/rood 16073-231

Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren zwart/rood 16073-231

Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren zwart/rood 16073-231 1 10 10 Harm 2016-04-18

Top trisuit van Castelli, ben super tevreden over alle eigenschappen van het suit. Met nadruk de zeem en het design zijn super. Geen last van zeem tijdens het hardlopen terwijl hij in vergelijking met andere suits vrij groot is, hierdoor wel goeie bescherming tijdens lange fietsritten. Al met al super!

Bekijk hier het product Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren zwart/rood 16073-231 >

Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren wit/rood 16073-123

Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren wit/rood 16073-123

Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren wit/rood 16073-123 1 10 10 Henk van iepen 2016-04-19

Zeer tevreden over dit tri suit, vooral gekocht vanwege het design en de kleuren. Pas wel op dat het suit vrij klein uitvalt, vanwege italiaanse maat, normaal heb ik maat L maar heb nu maat XL genomen en deze zit perfect!

Bekijk hier het product Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren wit/rood 16073-123 >

Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren wit/rood 16073-123

Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren wit/rood 16073-123

Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren wit/rood 16073-123 1 10 9 Ronald W. 2017-03-23

Afgelopen jaar dit model aangeschaft en ben zeer goed te spreken over de kwaliteit van het trisuit. Had hem eerst gekozen vanwege het mooie uiterlijk maar inmiddels na vele trainingen en wedstrijden kan ik over de kwaliteit alleen maar goede dingen zeggen! Had hem trouwens bij triathlonaccessoires besteld omdat ik hier al langer klant ben en altijd naar tevredenheid ben geholpen. Kon hem ook nergens anders goedkoper vinden... toppie!!:)

Bekijk hier het product Castelli Free sanremo tri suit korte mouwen heren wit/rood 16073-123 >

2XU Perform fullzip tri suit heren 2015 zwart MT3185d

2XU Perform fullzip tri suit heren 2015 zwart MT3185d

2XU Perform fullzip tri suit heren 2015 zwart MT3185d 1 10 9 Huig ten Bergen 2015-03-24

Snelle levering en trisuit zit als gegoten, goedkoopste prijs die ik op internet kon vinden dus zeer tevreden!

Bekijk hier het product 2XU Perform fullzip tri suit heren 2015 zwart MT3185d >

2XU Perform tri suit heren 2015 zwart-rood MT3197d

2XU Perform tri suit heren 2015 zwart-rood MT3197d

2XU Perform tri suit heren 2015 zwart-rood MT3197d 1 10 9 Marco 2015-03-26

uitstetekende pasvom, mooie kwaliteit.

Bekijk hier het product 2XU Perform tri suit heren 2015 zwart-rood MT3197d >

Sailfish Competition trisuit heren zwart 2015

Sailfish Competition trisuit heren zwart 2015

Sailfish Competition trisuit heren zwart 2015 1 10 9 Moniek 2015-03-21

Duidelijke communicatie per e-mail over de voortgang van de bestelling en levering. Laagste prijs. Het trisuit zit lekker.

Bekijk hier het product Sailfish Competition trisuit heren zwart 2015 >

Sailfish Competition trisuit heren zwart 2015

Sailfish Competition trisuit heren zwart 2015

Sailfish Competition trisuit heren zwart 2015 1 10 9 Melle 2015-05-29

Sluit goed aan op je lijf, ondersteunend voor TT-positie, bij hardlopen de rits openen geeft meer bewegingsvrijheid. Product droogt snel.

Bekijk hier het product Sailfish Competition trisuit heren zwart 2015 >

Fusion Multisport trisuit zwart

Fusion Multisport trisuit zwart

Fusion Multisport trisuit zwart 1 10 8 2013-10-08

Licht en comfortabel pak goede service bij omruilen naar andere maat

Bekijk hier het product Fusion Multisport trisuit zwart >

2XU Comp Trisuit Black MT2260d

2XU Comp Trisuit Black MT2260d

2XU Comp Trisuit Black MT2260d 1 10 10 G.vedders 2014-08-18

Super snelle bestelling

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit Black MT2260d >

Ironman Triathlon Suit Multi Sport 8902

Ironman Triathlon Suit Multi Sport 8902

Ironman Triathlon Suit Multi Sport 8902 1 10 6 van Duin 2012-09-29

Goed product, bestelling en afhandeling zeer naar wens, mocht het product niet meer leverbaar zijn dan wordt er een goed alternatief geboden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Bekijk hier het product Ironman Triathlon Suit Multi Sport 8902 >

Ironman Triathlon Suit Multi Sport 8902

Ironman Triathlon Suit Multi Sport 8902

Ironman Triathlon Suit Multi Sport 8902 1 10 7 2014-06-03

Pak is in het lijf aan de korte kant, maar als het nat wordt rekt het wat uit en past het goed. Wit gedeelte schijnt beetje door als het nat is. Mooi stoer pak. Ga het zeker veel gebruiken!

Bekijk hier het product Ironman Triathlon Suit Multi Sport 8902 >

2XU Perform tri suit heren 2014 MT2816d BLK/BLK

2XU Perform tri suit heren 2014 MT2816d BLK/BLK

2XU Perform tri suit heren 2014 MT2816d BLK/BLK 1 10 9 arjan 2014-05-30

Snelle levering volgens afspraak. de broek zit perfect op naar de 1e wedstrijd.

Bekijk hier het product 2XU Perform tri suit heren 2014 MT2816d BLK/BLK >

2XU Perform tri suit heren 2014 MT2816d BLK/BLK

2XU Perform tri suit heren 2014 MT2816d BLK/BLK

2XU Perform tri suit heren 2014 MT2816d BLK/BLK 1 10 9 Peter 2014-07-03

Een perfect zittende tri suit, snel geleverd. Geen belemmeringen, een goede droogtijd en ook bij warm weer prima te dragen.

Bekijk hier het product 2XU Perform tri suit heren 2014 MT2816d BLK/BLK >

2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d)

2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d)

2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d) 1 10 8 2013-06-11

Fijn pak, zit nauwsluitend en toch comfortabel. Rits aan de voorkant is wat mij betreft een pre. Van de 'ondersteuning voor de fietser' niet teveel verwachten, het is geen zeem maar alleen een extra laagje stof. Aan de achterkant zit 1 vakje waar een gelletje oid in past.

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d) >

2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d)

2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d)

2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d) 1 10 9 Floris Beltman 2013-06-20

Top service; twijfelde over maat (chest en waist viel in andere maat). Heb me laten terugbellen door een vraag te stellen op de website. Werd teruggebeld en top geholpen; advies was een L ipv M, met onderbouwing. Tevens werd direct genoemd dat de genoemde kleurstelling niet op voorraad was, en welke kleurstellingen wel. Ook werd op mijn verzoek bij de importeur geïnformeerd naar de verwachte levertijd (werd ik 5 minuten later over teruggebeld). Al met al zeer klantgericht. Mijn complimenten! Product was zelfde middag nog verstuurd en werd dag erna thuis aangeboden.

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d) >

2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d)

2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d)

2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d) 1 10 8 martijn 2013-08-13

prima pak, nette snelle levering! telefonisch contact gehad. goed en klantvriendelijk geholpen.

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d) >

2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d)

2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d)

2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d) 1 10 8 Michael 2013-10-10

Zit net met de maten tussen S en M in. M gekozen omdat mijn fietsbroeken ook M zijn. Voor mijn bovenbenen valt hij iets te lang waardoor hij niet aansluit aan de onderkant richting knie. Stukje stof ipv dunne zeem vind ik jammer. Stof zal minder water opnemen. Verder prima pak. Levering zeker prima.

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d) >

2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d)

2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d)

2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d) 1 10 8 2014-09-13

Heel seizoen gebruik gemaakt van de trisuit van 2xu. Pak zit goed en geeft extra ondersteuning. Rits is onderaan wel stuk, doordat de runner van de rits loopt. Is echter simpel te verhelpen.

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit Charcoal Green (MT2260d) >

Ironman men's trisuit Sleeveless red-black

Ironman men's trisuit Sleeveless red-black

Ironman men's trisuit Sleeveless red-black 1 10 8 2012-09-18

prima materiaal! zit lekker en droogt snel.

Bekijk hier het product Ironman men's trisuit Sleeveless red-black >

Orca Core Basic Race suit heren zwart/wit

Orca Core Basic Race suit heren zwart/wit

Orca Core Basic Race suit heren zwart/wit 1 10 7 Frank 2014-05-31

Zit goed, 2 handige zakjes op de achterkant. Pijpen kruipen niet omhoog.

Bekijk hier het product Orca Core Basic Race suit heren zwart/wit >

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d RYB/RYB

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d RYB/RYB

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d RYB/RYB 1 10 9 2012-12-18

Betrouwbare leverancier met prima & persoonlijke klantendienst. Bovendien laagste prijs voor trisuit in B, NL en D.

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d RYB/RYB >

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d Black/Black

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d Black/Black

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d Black/Black 1 10 10 Tom Atsma 2013-03-21

Snelle levering, goede kwaliteit.

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d Black/Black >

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d Black/Black

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d Black/Black

2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d Black/Black 1 10 7 2013-03-27

Ik ben zeer tevreden over de wijs van afhandeling, namelijk heel snel en de juist artikel.

Bekijk hier het product 2XU Comp Trisuit Men`s MT1837d Black/Black >

2XU Long Distance Trisuit Men`s MT 2122d BLK/BLK

2XU Long Distance Trisuit Men`s MT 2122d BLK/BLK

2XU Long Distance Trisuit Men`s MT 2122d BLK/BLK 1 10 9 Hans de Haas 2013-08-14

Via de website de 2XU Long Distance Trisuit Men`s MT 2122d BLK/BLK gekocht om t.z.t. misschien een (kwart/halve?) triathlon mee te doen. Tot nu toe 1x gebruikt op de fiets, zo snel mogelijk een keer zwemmen! Als ik dat heb gedaan meld ik dat wel. De trisuit heeft m.i. een goede pasvorm, zit goed tijdens het fietsen en de dunne "zeem" zit comfortabel. Was wel even proberen welke maat het moest zijn; mijn ervaring is dat bij het volgen van de maattabel ik in ieder geval een maat te klein had besteld of anders had 'ie wel erg strak gezeten. Dat zat hem meer in de omvang (benen, borst); de lengte was ok. Verkeerd bestelde artikel retour gestuurd en een mt groter besteld. Supersnelle leverering en geld retour! Succes! Hans.

Bekijk hier het product 2XU Long Distance Trisuit Men`s MT 2122d BLK/BLK >

Zone3 Activate Plus Trisuit Zwart/Camo heren

Zone3 Activate Plus Trisuit Zwart/Camo heren

Zone3 Activate Plus Trisuit Zwart/Camo heren 1 10 10 Hugo Van Den berg 2017-09-03

Mijn eerste triathlon gedaan in deze trisuit. Zeer tevreden en zit bij ieder onderdeel erg goed.

Bekijk hier het product Zone3 Activate Plus Trisuit Zwart/Camo heren >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Triathlon kleding > Beoordelingen

Print