Triathlon accessoires Beoordelingen

Triathlon accessoires


Lees meer over Triathlon accessoires >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Triathlon accessoires gemiddeld met een 8,7 in de 70 reviews hieronder :

Castelli Corso pant lange broek zwart heren 13101-010

Castelli Corso pant lange broek zwart heren 13101-010

Castelli Corso pant lange broek zwart heren 13101-010 1 10 9 Richard 2016-02-15

Wat een mooie broek, ook een xxl past terwijl ik als fietsbroek xxxl nodig heb. Kwaliteit is erg mooi, alleen de schuif knoop voelt zwakjes aan. Maar voor de rest; helemaal top!

Bekijk hier het product Castelli Corso pant lange broek zwart heren 13101-010 >

Castelli Meccanico pant zwart heren 15508-099

Castelli Meccanico pant zwart heren 15508-099

Castelli Meccanico pant zwart heren 15508-099 1 10 9 Lowie Bach 2015-11-10

<p>Altijd al lof voor dit merk, wil graag de collectie compleet houden en deze jas en broek zorgen voor een prima outfit tijdens het sleutelen of naar de wedstrijden/trainingen toe in de auto.</p>

Bekijk hier het product Castelli Meccanico pant zwart heren 15508-099 >

PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer medium weerstand

PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer medium weerstand

PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer medium weerstand 1 10 8 Marijcke 2014-05-06

Het is een makkelijk te gebruiken apparaatje met een duidelijke handleiding. De oefening is niet perse prettig om te doen, maar na 1 week gebruik merk ik al wel dat het effect heeft en kan ik de weerstand wat hoger draaien.

Bekijk hier het product PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer medium weerstand >

PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer medium weerstand

PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer medium weerstand

PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer medium weerstand 1 10 8 2015-02-04

Prima product! de 1e dag had ik op stand 0 al lichte moeite, nu een kleine week verder rustig aan opgebouwd naar stand 2. Of het ook voordeel oplevert in praktijk zal de tijd leren

Bekijk hier het product PowerBreathe Special Edition Black ademhalingstrainer medium weerstand >

Powerbreathe longentrainer Plus Sports

Powerbreathe longentrainer Plus Sports

Powerbreathe longentrainer Plus Sports 1 10 8 2013-08-21

Top product. Mijn conditie groeit hierdoor elke dag!

Bekijk hier het product Powerbreathe longentrainer Plus Sports >

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick original 42g

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick original 42g

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick original 42g 1 10 9 Corstiaan de Wit 2015-01-13

Gebruik al lange tijd deze schuurplekken stik en hij werkt super, wetsuit slijt er niet van wat bij andere producten wel vaak gebeurt.

Bekijk hier het product BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick original 42g >

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick original 42g

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick original 42g

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick original 42g 1 10 10 G 2017-06-15

<p>Dikke 10, kan niet meer zonder deze bodyglide zwemmen!!!!</p>

Bekijk hier het product BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick original 42g >

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick voor chamois 42g

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick voor chamois 42g

BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick voor chamois 42g 1 10 10 Marcel 2015-07-06

Perfect voor extra bescherming tijdens het fietsen, ik krijg geen schuurplekken meer op de lange afstand en ben zeer tevreden over dit product!

Bekijk hier het product BodyGlide anti blaren-schuurplekken stick voor chamois 42g >

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie 1 10 9 William 2015-02-14

Na een hele tijd de RS300 van Polar gebruikt te hebben voor mijn indoor en outdoor trainingen (hardlopen, fietsen), met hartband, wilde ik iets "beters". De RS300 van Polar heeft een redelijk klein display, geen ingebouwde GPS, maar i.c.m. met een hartslagband een accurate hartslagmeting en opslag van je laatste 20 traininen. Op zich dus niet echt slecht. Polar heeft de M400 en de V800 uitgebracht, beide met (heel) veel opties. De V800 heeft er echt heel veel, maar daar is de prijs dan ook naar. Na wat reviews van de M400 en V800, en concurenten (TOMTOM runner cardio, Garmin 610,620 920xt) is mijn keus uiteindelijk toch op deze polar M400 gevallen. Dit mede gezien de vele features en de gunstige prijs t.o.v. de concurrenten, en de prijs bij triathlonaccessoires was nog interessanter. Met hartslagsensor is deze elders zo rond de 199,--, hier slechts 169,--. Overigens, de hartslagsensor die ik gebruikte i.c.m. de Rs300, werkt ook met de M400, dus ik heb nu een extra hartslagsensor, handig als de batterij van die ene hartslagsensor het net begeeft, als je voor een wedstijd of training staat.... Nogmaals, de M400 heeft ontzettend veel features. Ik heb de M400 nu zo'n anderhalve week in gebruik, en draag hem nu eigenlijk elke dag, omdat er ook een activity tracker op zit, en het "horloge" is m.i. echt mooi. Via de polar website (met je eigen account) kan je al je trainingen zien en bewaren, en je M400 instellen. Enfin, lees hiervoor de feature list van Polar zelf maar eens door. Er hoort een manual bij van 70+ bladzijdes. Die hoef je niet meteen door te nemen, maar je leert daarmee wel deze M400 goed kennen. De levering van triathlon accessoires was prima, De M400 was niet op voorraad toen ik deze bestelde, dus de volgende dag levering was niet mogelijk, maar de dag daarop is de M400 netjes geleverd. Ik ben zeer tevreden over de M400, en de levering via Triathlon accessoires.

Bekijk hier het product Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie >

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie 1 10 8 2015-02-28

De Polar M400 werd snel geleverd. Omdat ik nog niet jarig was, moest ik nog 2 dagen tegen de dichte verpakking aankijken. Maar toen mocht ie er eindelijk uit. Ik heb een redelijke dunne pols en voor de grootte van het horloge past ie verbluffend goed. Het horlogebandje is wat stug en het omdoen en afdoen is daardoor iets meer werk. Bediening is overzichtelijk en intuitief. Moest na 10 jaar Timex Trial runner wel even wennen aan welke knopjes ik nou moest drukken voor het starten en stoppen van een activiteit. Activity monitor is wel even wennen maar ook prettig als je een uur achter je PC hebt gezeten. Dan krijg je een subtiel piepje om aan te geven dat je van je luie krent af moet komen. De gegevens na afloop van een training zijn zeer compleet en het geeft goed inzicht in je trainingsopbouw en soort training. Dan ook nog even een kritische noot: De software werkt alleen op WIndows en Mac. Dus moest ik een Windows VM draaien op mijn Linux laptop om activiteiten te kunnen downloaden. De GPS vangt slecht in. Mijn smart phone is binnen 10 a 20 seconden klaar met invangen. De M400 heeft zeker een minuut nodig. Maar na onder een brug door te fietsen vangt hij wel zeer snel weer het signaal op na het even kwijt te zijn geraakt. Daar zie je op je activiteit niets van terug. Wel een extreem hoge maximum snelheid t.o.v. de smartphone opname met Strava gezien (60 vs 44). Koppeling met Strava en Endomondo is omslachtig. Je moet handmatig je activiteit downloaden in Flow en vervolgens uploaden bij Strava. Bluetooth connectivity niet uitgeprobeerd, want geen device met BT 4.0. Development support is goed. Een technische vraag werd binnen 2 dagen naar tevredenheid beantwoord.

Bekijk hier het product Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie >

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie 1 10 9 Mick Hoogervorst 2015-05-06

Super makkelijk te bestellen en dan afwachten, maar ook dat was supersnel en zeer goed te volgen waar het pakket was. Ik had nog een Polar van 11 jaar oud en deze werkte nog, alleen het scherm liet het soms afweten. Ik koos dan ook weer voor 100% voor Polar, super betrouwbaar en zeker super sterk. Loop en Bootcamp nu met deze M400 en merk, dat er veel mensen zijn die hem ook blijken te hebben. Zeker een succesnummer. Wel wennen om hem iedere dag te dragen, maar je raakt er aan verslaaf om de Activiteiten van de Dag vol te krijgen. Soms net 100% en ook wel bijna over de 300% Ben nog wel bezig om alle features door te krijgen en ook te gebruiken, maar tot nu erg tevreden. Ga dan ook zeker nog op deze site producten bestellen, net zo goed als elders, maar voordeliger.

Bekijk hier het product Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie >

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie 1 10 7 Saskia 2015-07-18

Snelle levering na bestelling! Ik vind de Polar M400 wel traag reageren wat betreft verandering van snelheid! Duurt lang voordat hij GPS gevonden heeft! Verder makkelijke bediening. Overzichtelijk menu. Ik krijg helaas de app niet op mijn smartphone geinstalleerd!

Bekijk hier het product Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart Weekend Aktie >

Polar M400 sporthorloge met GPS wit

Polar M400 sporthorloge met GPS wit

Polar M400 sporthorloge met GPS wit 1 10 8 roel Peters 2015-02-16

De M400 heb ik nu een maand in mijn bezit. Ik train 4 x per week en moet zeggen dat dit apparaat echt super werkt. GPS signaal vangt hij redelijk snel op en raakt deze eigenlijk nooit kwijt. Tijdens intervaltrainingen zoekt het GPS de eerste keer ongeveer 30 seconden naar zijn positie, daarna als je het horloge aan en uit zet vind hij direct het signaal. Metingen zijn nauwkeurig en de batterij houdt het iets meer dan een week vol.

Bekijk hier het product Polar M400 sporthorloge met GPS wit >

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart 1 10 8 2015-02-04

Zeer goede prijs en snelle service! Erg blij met sporthorloge, werkt makkelijk,duidelijk leesbaar erg handig synchroniseren met mobiel.

Bekijk hier het product Polar M400 sporthorloge met GPS zwart >

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart 1 10 8 2015-02-14

De sporthorloge was via deze website 20 euro goedkoper dan de goedkoopste andere website. Betaling, bestelling en levering is goed gegaan. Minpuntje was dat de bestelbevestiging van de website in de spambox terecht kwam. Echter na 2 dagen heb ik een contactformulier ingevuld en kreeg daar onmiddellijk reactie op. De horloge zelf voldoet aan alle verwachtingen en functioneert goed. Automatisch synchroniseren met smartphone is wat stroef, maar via keuze menu op de horloge zelf werkt het wel goed. Maar het gemakkelijkste en snelste is synchroniseren via PC. Ik moet wel wennen aan de tijd die het kost om GPS signaal op te pikken. Normaal gesproken liep ik zo weg met mijn smartphone. Nu kan ik gerust een minuutje ervoor uittrekken. Grootste winst zit voor mij in het feit dat ik nu loop met een horloge aan mijn pols i.p.v. "koelkast" aan mijn arm. Loopt echt een stuk lekkerder.

Bekijk hier het product Polar M400 sporthorloge met GPS zwart >

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart 1 10 9 2015-03-20

Onze zoon erg blij met dit horloge! goede levering, prima!

Bekijk hier het product Polar M400 sporthorloge met GPS zwart >

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 sporthorloge met GPS zwart 1 10 9 2015-03-21

Ik ben erg blij met het sporthorloge Polar M400. Hij werkt perfect met mijn hartslagmeter Polar H7 (zolang er geen ander bluetooth apparaten in de buurt zijn). Je kan er een intervaltraining in programmeren of gewoon een duurloop mee opnemen. Je kan je hartslagzones of snelheidszones instellen waarna het horloge je een piepsignaal geeft als je buiten je ingestelde zone komt. Als je langs een drukke weg loopt is het piepsignaal echter niet altijd goed te horen. In combinatie met de app en de polar flow website krijg je mooie statistieken van je gelopen (ronde)tijden, hartslag en snelheid. Ook kun je je gelopen route terugzien op de website. Het is gelijk een activiteitsmeter die je waarschuwt als je te lang (een uur) achter elkaar stilzit en die je stappen telt. En je kan er gewoon het zwembad mee in. Wat even wennen is is dat je een minuut stil moet staan (of warming up moet doen) voordat het GPS signaal wordt opgepikt.

Bekijk hier het product Polar M400 sporthorloge met GPS zwart >

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart 1 10 9 Aloin 2014-12-01

Super dat polar ook een speciale horloge heeft ontwikkeld voor het hardlopen, zit perfect en heeft super veel opties. Vind de prijs kwaliteit erg goed want je krijgt er echt veel voor terug. Aankoop ging goed en had hem zeer snel in huis!

Bekijk hier het product Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart >

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart

Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart 1 10 9 jos janssen 2015-01-20

horloge werkt perfect ,doe hem alleen af voor op te laden.

Bekijk hier het product Polar M400 HRM sporthorloge met GPS zwart >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter roze met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter roze met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter roze met Polar Beat 1 10 8 Irma 2014-12-16

hartslagmeter kreeg ik niet gekoppeld aan de armband, bleek de hartslagmeter stuk te zijn, de tweede hartslag werd supersnel geleverd en zit inmiddels ook aan mijn nieuwe armband gekoppeld! Alles wekt nu prima, armband om en klaar!! Superservice!!!!

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter roze met Polar Beat >

Polar Loop Activity Tracker donker paars

Polar Loop Activity Tracker donker paars

Polar Loop Activity Tracker donker paars 1 10 8 Irma 2014-12-16

de eerste werkte niet maar de tweede die ik supersnel toegestuurd heb gekregen werkte prima!!!!

Bekijk hier het product Polar Loop Activity Tracker donker paars >

Polar V800 GPS sporthorloge met hartslagsensor blauw/rood

Polar V800 GPS sporthorloge met hartslagsensor blauw/rood

Polar V800 GPS sporthorloge met hartslagsensor blauw/rood 1 10 7 lucia de Reijer 2015-02-14

Het horloge was super snel geleverd. Het is een heel mooi horloge met heel veel mogelijkheden. Het scherm geeft goed en duidelijk alle gegevens weer. Het is wel even zoeken hoe het allemaal ingesteld moet worden. Minpunt is dat het horloge niet geschikt is voor een gemiddelde vrouwenpols. Het is veel te groot waardoor het horlogebandje bijna niet door het riempje past en het bandje aan de zijkant van je pols ver uitsteekt. Erg jammer want daardoor draag je het horloge niet graag dagelijks maar enkel voor de sport.

Bekijk hier het product Polar V800 GPS sporthorloge met hartslagsensor blauw/rood >

Polar hartslagmeter RS300X

Polar hartslagmeter RS300X

Polar hartslagmeter RS300X 1 10 8 2014-07-14

Prima product, ook netjes op tijd geleverd!

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RS300X >

Polar hartslagmeter RS300X

Polar hartslagmeter RS300X

Polar hartslagmeter RS300X 1 10 8 2015-01-21

snelle levering van mijn polar horloge, om nieuwe jaar goed te starten

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RS300X >

Polar hartslagmeter RCX3

Polar hartslagmeter RCX3

Polar hartslagmeter RCX3 1 10 8 Ed Stalman 2014-02-13

Tot nu toe 1 x gebruikt, maar zeer tevreden. Hij vind alle Wind sensoren snel en gemakkelijk.

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RCX3 >

Polar WearLink borstband met bluetooth

Polar WearLink borstband met bluetooth

Polar WearLink borstband met bluetooth 1 10 7 Cees 2013-09-26

Hartslagmeter Polar WearLink borstband met bluetooth doet wat die moet doen en dat is meten tijdens hardlopen. In t begin stopte de meting soms halverwege maar nu heb ik daar geen last meer van. Ik heb de band rond borst wat aangetrokken, misschien dat daar t contact is verbeterd. Verder is t dan aan je telefoon en uiteraard de GPS verbinding dat t voor 100% werkt. Ik heb de Polar nu nog maar enkele weken en ik ben benieuwd hoelang die meegaat. Over 1 jaar mij nog maar eens vragen voor een review?

Bekijk hier het product Polar WearLink borstband met bluetooth >

Polar WearLink borstband met bluetooth

Polar WearLink borstband met bluetooth

Polar WearLink borstband met bluetooth 1 10 10 2014-04-03

Werkt makkelijk, snel geïnstalleerd, meet nauwkeurig en draagt ook nog eens zonder dat je merkt dat je de band om je borst hebt!

Bekijk hier het product Polar WearLink borstband met bluetooth >

Polar WearLink borstband met bluetooth

Polar WearLink borstband met bluetooth

Polar WearLink borstband met bluetooth 1 10 8 Peter 2014-07-27

Polar Wearlink+ Bleutooth besteld voor gebruik met de Runkeeper Elite app op mijn telefoon. Direct contact tussen telefoon en hartslagmeter en tot nu toe werkt alles perfect. Borstband zit comfortabel. Had nog een vraag over de hartslagmeter in combinatie met de Polar Beat app. Deze werd snel en duidelijk beantwoord.

Bekijk hier het product Polar WearLink borstband met bluetooth >

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) 1 10 8 M.H. de Vink 2013-09-03

Snelle levering, binnen een paar dagen al mijn product in huis. Ook bij telefoontje naar klantenservice werd ik direct goed doorverwezen.

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) >

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) 1 10 8 Serge 2014-01-03

Ben al 20 jaar Polar gebruiker dus ik wist zowat wat ik kon verwachten. De nieuwe soft gordel is een grote verbetering tegenover de vorige versie. Gps werkt heel goed in het bos bij ons, beter dan de Iphone met sommige apps. Ondanks het gebruik van de usb kabel moet je een programma van Polar instaleren op de computer. Het is dus nog niet mogelijk om via eender welke computer de gegevens naar de website te sturen. De synchronisatie werkt wel bijzonder goed, veel beter dan de IRDA (infrarood) van het vorige model. Batterij is geen probleem wanneer, ik train bijna dagelijks een uur of meer en na het synchroniseren is de batterij dikwijls reeds terug voor 100% opgeladen.

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) >

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) 1 10 9 2014-01-14

Hiervoor had ik ook een polar RS400 met stappenteller. De nauwkeurigheid van de stappenteller liet te wensen over. Ook de nodige problemen gehad met dit horloge in combinatie met de hartslagmeter. Nu met de RC3 is dat verleden tijd. Mijn eerste ervaringen zijn goed. Makkelijk instelbaar en geeft goede feedback. Leuk om je resultaten via polarpersonaltrainer te analiseren. Wat mij betreft is dit horloge een aanrader voor iedereen.

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) >

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) 1 10 9 R vd Haak 2014-02-12

Ik had hiervoor een forerunner 405HR en de Polar bevalt toch veeeeeel beter de baterij was een ramp met de 405 ! Ik heb er 2x mee gelopen en hij bevalt goed de gps is ook zuiver en ook snel gevonden Enige wat iets beter kan is de verlichting die niet zo fel is maar dat gebruik ik toch niet echt

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) >

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) 1 10 8 Roy Kuijpers 2014-02-17

Geen ervaring met eerdere horloges met dezelfde functionaliteit en op dit moment 1 keer gebruikt. Alles spreekt voor zich en is gemakkelijk te bedienen. Wel heb ik wat last met het GPS signaal. De eerste keer dat ik ging rennen had hij pas na 2 km (10 min) het GPS signaal te pakken. Dit vond ik erg lang duren gezien ik op een openstuk liep en niet tussen gebouwen welke het signaal konden blokkeren.

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) >

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) 1 10 10 Ervin 2014-03-19

Zeer content , zondag besteld , dinsdag afgeleverd in de middag , na contact van maandag over verwarring aflever adres gelijk terug gecontacteerd dat dit inderdaad goed zou komen en het was ook goed gegaan, Polar RC3GPS enkele dagen in gebruik , zeer tevreden makkelijk in te stellen , problemen met gps signaal niet gehad na uitproberen op eerste verdieping aangezet , toen ik op de fiets( +/- 3 minuten later) stapte was er al contact met de satelliet en de hele weg geregistreerd. makkelijke menu`s makkelijk te scrollen af en toe zit je wel eens op het verkeerde knopje te drukken. maar dat zal gewenning zijn. al met al zeer tevreden .

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) >

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) 1 10 9 2014-04-08

RC3 GPS Hartslagmeter besteld aflevering volgens afspraak, kleine wijziging in aflever adres werd goed verwerkt en gecommuniceerd. Prima afhandeling! Bestelling compleet geen ontbrekende items, overall goed bevallen.

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) >

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart)

Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) 1 10 8 Rob 2015-03-08

Hartslagmeter werkt naar behoren in combinatie met personaltrainer.com , en dat was mijn primaire wens. Levering liet 1 week op zich wachten, moest ik achteraan bellen, doch zo'n haast had ik er niet mee. Gisteren voor het eerst gebruikt tijdens een te fluiten voetbalwedstrijd. Ik had gehoopt dat de GPS mijn looppatronen op het voetbalveld inzichtelijk zou maken. Dat was helaas niet het geval ...

Bekijk hier het product Polar hartslagmeter RC3 GPS HR met borstband (zwart) >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 9 Guido 2013-06-26

Prima product en snel geleverd. Keurig op de dag van verzending een track-and-trace bericht ontvangen om de bezorging te kunnen volgen. Goede verpakking en zelfs een onverwacht cadeau bij de levering ontvangen. Zeer tevreden!

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 7 Mark 2013-09-02

H7 polar hartslagmeter gekocht. Vrijdag was het pakket door Sanden bij GLS aangeleverd, dus hoopte 'm dat weekend nog te kunnen gebruiken. GLS levert niet op zaterdag (?), dus dat is erg jammer. Tip aan Sanden: andere bezorger? Bij GLS is tracking ook minder dan bij PostNL. Qua inhoud van het pakket: meer dan volledig en netjes verpakt.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 10 Patrick 2013-09-10

Snel geleverd. De Polar H7 werkt perfect in combinatie met een iPhone 4S en endomondo. Daarnaast ook perfect als hartslag meter in de sportschool op alle cardio apparatuur.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 10 2013-09-29

prima prijs, snelle levering, duidelijke site

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 7 2013-10-15

Bestelling geplaatst duurden 2 dagen en daar was hij mijn eigen hartslagmeter. Een prima koop werkt met veel applicatie's. Kortom een tevreden man.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 8 Raymond 2013-10-16

Koppelen is in eerste instantie wat lastig, maar natmaken van de band en opstarten vanuit runkeeper werkt het apparaat prima. Accuraat en doet het eigenlijk altijd. Nu kan ik tijdens het hardlopen op de hoogte blijven van hartslag en hartslagzone. Levering door fitness24.nl was snel en verpakking was prima in orde.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 9 2013-11-11

Absoluut heel tevreden over polar H7 en over levering, keurig op tijd.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 9 2014-01-08

Snel en goed geleverd. Zeer tevreden.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 9 Mingko 2014-01-16

Goedkoopste op internet, gratis verzending en snel in huis. De H7 werkte direct, totaal geen moeite om 'm op de iPhone te zien. Werkt zowel met polar beat als Micoach van adidas perfect. Beetje jammer dat trainingsprogramma niet van internet in polar beat kan worden geladen, maar daar kan Sanden niets aan doen.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 10 Bart Verleije 2014-01-27

snelle levering, werkt perfect, alles duidelijk ;)

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 9 David 2014-03-04

Ondanks duur stuk, toch de beste prijs op het internet! Snelle levering en degelijke verpakking. Tip aan Sanden: de leveringsnota's en dergelijke mogen wat mij betreft in PDF via email komen... dan blijven er nog een paar extra bomen overeind ;-)

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 10 Saskia 2014-03-30

Super levering, erg snel!!......helaas geen cadeau bij levering gekregen, haha.... ik ga jullie zeker aanraden bij anderen!

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 8 reinout van mierlo 2014-05-15

goede prijs, goed product! wel zelfde probleem als Mark met GLS...

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 9 Charlotte 2014-05-15

Duidelijke website, snelle levering en voor de laagste prijs. Ik ben tevreden.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat

Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat 1 10 9 Marc Jan 2014-06-11

H7 aangeschaft, werkt prima met verschillende Apps, werkt ook prima met Technogym. Bedankt voor de snelle levering via GLS. Echt een aanrader.

Bekijk hier het product Polar H7 Bluetooth hartslagmeter zwart met Polar Beat >

Polar FT60 Hartslagmeter Dames

Polar FT60 Hartslagmeter Dames

Polar FT60 Hartslagmeter Dames 1 10 9 liek 2013-09-17

Ik ben zeer tevreden met dit sport horloge. Gemakkelijk in gebruik.

Bekijk hier het product Polar FT60 Hartslagmeter Dames >

Polar FT60 Hartslagmeter Dames

Polar FT60 Hartslagmeter Dames

Polar FT60 Hartslagmeter Dames 1 10 9 2013-10-09

Ik ben erg blij met mijn aankoop. Het horloge is heel makkelijk in het gebruik. Het enige minpunt wat ik kon ontdekken was de storing in de hartslagmeter als ik op de loopband (in de sportschool) ga joggen. Dan blijft de hartslag steeds hangen en soms zegt het horloge de hartslagband niet meer te voelen. Hoewel ik dit vervelend vind, is het geen ramp, vooral omdat het dus alleen op dit apparaat gebeurd en alleen bij het joggen. Buiten hardlopen of op andere apparaten in de fitness is er geen enkel probleem. Ik ben er dus erg blij mee!

Bekijk hier het product Polar FT60 Hartslagmeter Dames >

Polar FT7 hartslagmeter

Polar FT7 hartslagmeter

Polar FT7 hartslagmeter 1 10 9 Nel 2014-01-30

voor sporten top wat er allemaal instaat calorie verbruik enz zeer goed product als je sport je ga alleen nog meer sporten goed voor iedereen een aanrader ik word er spontaan van fanatieker top

Bekijk hier het product Polar FT7 hartslagmeter >

Polar FT7 hartslagmeter

Polar FT7 hartslagmeter

Polar FT7 hartslagmeter 1 10 10 2014-02-03

100 % tevreden

Bekijk hier het product Polar FT7 hartslagmeter >

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter 1 10 8 2013-09-17

Goede prijs voor deze hartslagmeter. Levering binnen enkele dagen. Verpakking had wel wat kleiner gekund. Een doos van 50x30x15 cm voor het versturen van één hartslagmeter is wat overdreven.

Bekijk hier het product Polar FT4 hartslagmeter >

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter 1 10 10 Chantal 2014-01-14

Ben heel tevreden over het horloge en de hartslagband. De band zit heel fijn en je voelt geen randjes of sluiting. Het horloge was makkelijk instelbaar en is makkelijk in gebruik tijdens het sporten. Je kan heel eenvoudig switchen van hartslag naar bv tijd of calorien. De levering ging heel vlot. Ben heel tevreden en heb inmiddels weer fijn kunnen trainen met hartslagmeter.

Bekijk hier het product Polar FT4 hartslagmeter >

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter 1 10 8 2014-02-11

WERKT PERFECT DANK U

Bekijk hier het product Polar FT4 hartslagmeter >

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter 1 10 8 harry vd weijde 2014-02-23

Bespoediging van de verzending werd goed opgepikt, zodat ik op tijd de hartslagmeter kon dragen, tijdens Super Sunday 2014.

Bekijk hier het product Polar FT4 hartslagmeter >

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter

Polar FT4 hartslagmeter 1 10 8 Paul 2014-06-07

Prima hartslagmeter. Doet wat die zegt! Een kritiekpunt: de verpakking. De doos moet kleiner kunnen, alleen al vanuit milieuoogpunt.

Bekijk hier het product Polar FT4 hartslagmeter >

Polar FT2 hartslagmeter

Polar FT2 hartslagmeter

Polar FT2 hartslagmeter 1 10 8 2014-03-12

No-nonsense eenvoudig, maar robuust toestel. Makkelijk in gebruik. Een aanrader voor wie een eenvoudig toestel volstaat.

Bekijk hier het product Polar FT2 hartslagmeter >

Orca Transition Bag

Orca Transition Bag

Orca Transition Bag 1 10 9 Bernice 2014-04-09

Mooie kwalitatief goede tas! Handige opbergvakken en een waterdicht vak voor je zwemkleding! Zeer handig voor triathlons om alles netjes mee te nemen.

Bekijk hier het product Orca Transition Bag >

Blueseventy Racebelt 2015

Blueseventy Racebelt 2015

Blueseventy Racebelt 2015 1 10 9 Hennie 2015-03-17

Binnen 24 uur in huis! Top

Bekijk hier het product Blueseventy Racebelt 2015 >

Saltstick capsules 100 Caps

Saltstick capsules 100 Caps

Saltstick capsules 100 Caps 1 10 9 Berend van Oss 2013-04-03

Goed product en snelle levering

Bekijk hier het product Saltstick capsules 100 Caps >

Sanden Pro tubebox

Sanden Pro tubebox

Sanden Pro tubebox 1 10 9 Wouter de Groot 2013-03-21

Stevige tas voor op de fiets. Snelle levering!

Bekijk hier het product Sanden Pro tubebox >

Ironman Pro tubebox

Ironman Pro tubebox

Ironman Pro tubebox 1 10 10 Henry vd Weerde 2013-03-21

Ideaal voor op de fiets. Blijft goed zitten.

Bekijk hier het product Ironman Pro tubebox >

Ironman lock laces stretch

Ironman lock laces stretch

Ironman lock laces stretch 1 10 9 Richard Blankenstein 2013-06-19

Simpel om te doen. Veters blijven optimaal zitten. Ook ideaal voor hardlopers.

Bekijk hier het product Ironman lock laces stretch >

2XU Race Belt UA1149g

2XU Race Belt UA1149g

2XU Race Belt UA1149g 1 10 8 tds 2012-08-08

Beantwoordt aan de verwachtingen

Bekijk hier het product 2XU Race Belt UA1149g >

2XU Race Belt UA1149g

2XU Race Belt UA1149g

2XU Race Belt UA1149g 1 10 10 Theo de Koning 2013-03-21

Geen veiligheidsspelden meer gelukkig. Het startnummer blijft goed zitten.

Bekijk hier het product 2XU Race Belt UA1149g >

2XU Race Belt UA1149g

2XU Race Belt UA1149g

2XU Race Belt UA1149g 1 10 8 2014-04-13

Een mooie, degelijke wedstrijdband. Speldjes gelukkig niet meer nodig, en mooi passend bij andere 2XU artikelen. Top!

Bekijk hier het product 2XU Race Belt UA1149g >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Triathlon accessoires > Beoordelingen

Print