Tacx Beoordelingen

Tacx

Tacx is een innovatief bedrijf met een grote passie voor sport en techniek. Deze passie is de drijfveer achter de hele organisatie en zichtbaar in alle afdelingen.

Vanaf het begin is Tacx al sterk betrokken geweest bij de wielersport. Dit is altijd de leidraad geweest in de beslissingen die Tacx heeft gebracht tot waar we ze zijn. Toen wielrenners hoge kwaliteit fietsonderdelen nodig hadden, maakten Tacx dit mogelijk door ze zelf te produceren. Toen renners een manier nodig hadden om zich op te warmen voor een race, is Tacx gestart met het maken van rollenbanken. Toen renners effectief wilden trainen in de winter, is Tacx indoor fietstrainers gaan maken. En toen er efficiënter getraind moest worden, heeft Tacx de trainers interactief gemaakt.

Tacx ontwikkelt innovatieve, hoogwaardige producten die je inspireren om je grenzen te verleggen.


Lees meer over Tacx >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Tacx gemiddeld met een 9 in de 2 reviews hieronder :

Tacx Booster Fietstrainer T2500

Tacx Booster Fietstrainer T2500

Tacx Booster Fietstrainer T2500 1 10 9 Bas 2014-10-24

Fijne stevige fietstrainer die niet al te veel geluid maakt. Gebruik de fietstrainer vooral in de herfst/winter wanneer het weer te slecht is om buiten te trainen. Raad het wel aan om een tacx trainerband te nemen want je wielen slijten erg snel na lange trainingen.

Bekijk hier het product Tacx Booster Fietstrainer T2500 >

Tacx Vortex smart T2180 fietstrainer

Tacx Vortex smart T2180 fietstrainer

Tacx Vortex smart T2180 fietstrainer 1 10 9 Rens P. 2014-11-07

Zeer fijne fietstrainer, heb hem gekocht om lekker in de winter door te kunnen trainen. Heb dit model gekozen vanwege de krachtige elektrorem en alle traininsopties!

Bekijk hier het product Tacx Vortex smart T2180 fietstrainer >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Tacx > Beoordelingen

Print