Zwembrillen Beoordelingen

Zwembrillen


Lees meer over Zwembrillen >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Zwembrillen gemiddeld met een 9,1 in de 9 reviews hieronder :

Zoggs Predator Flex zwembril grijs/rood - spiegellens

Zoggs Predator Flex zwembril grijs/rood - spiegellens

Zoggs Predator Flex zwembril grijs/rood - spiegellens 1 10 10 Michell vervoort 2015-07-06

voorheen altijd speedo gehad, nooit meer! geen last meer van lekken en pijn rondom de ogen. Bril sluit erg fijn aan op het gezicht en drukt niet hard!

Bekijk hier het product Zoggs Predator Flex zwembril grijs/rood - spiegellens >

Aqua Sphere Kaiman spiegellens zwembril

Aqua Sphere Kaiman spiegellens zwembril

Aqua Sphere Kaiman spiegellens zwembril 1 10 9 Michiel 2014-07-31

Pasvorm is uitstekend, goed systeem om de "bungelende draadjes" mee weg te werken langs je hoofd, makkelijk en goed strak te zetten en verschuift niet. Lijkt iets sneller te beslaan dan de niet-spiegelende versie (paar keer getest in open water).

Bekijk hier het product Aqua Sphere Kaiman spiegellens zwembril >

Aqua Sphere Kaiman transparante lens zwembril

Aqua Sphere Kaiman transparante lens zwembril

Aqua Sphere Kaiman transparante lens zwembril 1 10 9 Michiel 2014-07-31

Pasvorm is uitstekend, goed systeem om de "bungelende draadjes" mee weg te werken langs je hoofd, makkelijk en goed strak te zetten en verschuift niet.

Bekijk hier het product Aqua Sphere Kaiman transparante lens zwembril >

Orca 226 Tech Goggle Clear zwembril

Orca 226 Tech Goggle Clear zwembril

Orca 226 Tech Goggle Clear zwembril 1 10 10 Alex Prins 2013-04-03

Samen met mijn Orca wetsuit besteld bij Sanden Sports in Volkel. Ze hebben hier een zeer uitgebreide keuze aan triathlonkleding en accessoires. Ben uitstekend geholpen door een jongedame en het was snel in huis. Laat het triathlonseizoen maar beginnen!

Bekijk hier het product Orca 226 Tech Goggle Clear zwembril >

Zone3 Volaire race zwembril zwart/rood

Zone3 Volaire race zwembril zwart/rood

Zone3 Volaire race zwembril zwart/rood 1 10 10 jacky 2020-07-31

echt een aanrader deze bril. De eerste zwembril voor mij die echt doet wat er over wordt geschreven. Je voelt hem niet zitten, geen druk op je ogen en voor mij belangrijkste geen condens en heel goed zicht, ook in het buitenwater. Zeker kopen

Bekijk hier het product Zone3 Volaire race zwembril zwart/rood >

Aqua Sphere Kayenne gepolariseerde lens Zwembril grijs/oranje

Aqua Sphere Kayenne gepolariseerde lens Zwembril grijs/oranje

Aqua Sphere Kayenne gepolariseerde lens Zwembril grijs/oranje 1 10 7 Gerben 2019-08-25

Topbril, zit lekker, kijkt lekker, makkelijk af te stellen, hoofdband zit top. Wat alleen jammer is merk ik bij de zwembrillen welke dan ook is dat het anti fog nooit werkt, 500 mtr zwemmen en het is weer raak.

Bekijk hier het product Aqua Sphere Kayenne gepolariseerde lens Zwembril grijs/oranje >

Zoggs Phantom getinte zwembril groen

Zoggs Phantom getinte zwembril groen

Zoggs Phantom getinte zwembril groen 1 10 9 Naam * 2020-01-29

Toelichting *

Bekijk hier het product Zoggs Phantom getinte zwembril groen >

Zoggs Fusion Air zwembril zwart - donkere lens

Zoggs Fusion Air zwembril zwart - donkere lens

Zoggs Fusion Air zwembril zwart - donkere lens 1 10 9 Willem 2015-11-10

Prima

Bekijk hier het product Zoggs Fusion Air zwembril zwart - donkere lens >

Zone3 Volare race polarized zwembril groen/zwart

Zone3 Volare race polarized zwembril groen/zwart

Zone3 Volare race polarized zwembril groen/zwart 1 10 9 Niels 2022-08-04

Vandaag mijn tweede besteld na lange zoek tocht naar passende bril. ( diepe oogkas) laat wel een kring achter maar ook na een jaar intesief gebruik nog steeds prima. Begint nu te slijten bij de rubbers en verkleuren door de zon. Maar dat lijkt me logisch na een jaar.

Bekijk hier het product Zone3 Volare race polarized zwembril groen/zwart >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Zwemmen > Zwembrillen > Beoordelingen

Print

Triathlonaccessoires.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om u beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag uw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij u beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies?