Badpakken

De sportbadpakken zijn gemaakt om zo snel mogelijk door het water te gaan. Het is belangrijk dat een sportbadpak goed comfort biedt tijdens het zwemmen. Door dynamische strepen ogen sportbadpakken overigens vaak wel slanker. 

Badpakken
Sorteren

     

Aqua Sphere Energize Lady zwempak dames zwart/roze 7% Korting Aqua Sphere Energize Lady zwempak dames zwart/roze (AS081010236)

De Aqua Sphere Energize Lady zwempak dames zwart/roze is Fina goedgekeurd en heel gunstig geprijsd! Perfect voor gebruik tijdens training en wedstrijden. Het compressie materiaal zorgt voor een optimale ondersteuning van je spieren en een perfecte pasvorm.

De silliconen bandjes aan de binnenzijde van het broekspijpje voorkomen opkruipen. Gebruik in de maattabel de maat D.

€99,95

€92,95

  uw voordeel €7,- (incl. BTW)

Aqua Sphere Abby Badpak dames zwart/rood Uitverkoop Aqua Sphere Abby Badpak dames zwart/rood (AS092016138)

De Aqua Sphere Abby Badpak dames zwart/rood is een chique badpak voorzien van een sportrug en een medium leg. Modieus maar toch heel functioneel!  

De subtiele accenten geven dit badpak een luxe uitstraling. Gebruik in de maattabel de maat D.

€53,95

€37,95

  uw voordeel €16,- (incl. BTW)

Aqua Sphere Arleen Badpak dames blauw Uitverkoop Aqua Sphere Arleen Badpak dames blauw (AS091044348)

De Aqua Sphere Arleen Badpak dames blauw is heel geschikt voor de dame die het modieuze graag combineert met het functionele.

Dé topper uit de zomercollectie van Aqua Sphere!  Dit badpak heeft een chique opengewerkte rug met verstelbare schouderbandjes. De stof heeft een figuurcorrigerende werking en is chloorbestendig.  Gebruik in de maattabel de maat D.

€56,95

€39,95

  uw voordeel €17,- (incl. BTW)

Aqua Sphere Madonna Badpak dames zwart/blauw  Uitverkoop Aqua Sphere Madonna Badpak dames zwart/blauw (AS068014036)

De Aqua Sphere Madonna Badpak dames zwart/blauw heeft een erg goede pasvorm, biedt borstondersteuning en heeft een handige sportrug, waardoor de bandjes niet afzakken.  Ook beschermt het badpak tegen UV-stralen. Gebruik in de maattabel de maat D.

€46,95

€34,95

  uw voordeel €12,- (incl. BTW)

Aqua Sphere Saphire Badpak dames zwart Uitverkoop Aqua Sphere Saphire Badpak dames zwart (AS014015044)

De Aqua Sphere Saphire Badpak dames zwart geeft een zeer goede figuurcorrectie en extra ondersteuning aan de borst.  Stel jij hoge eisen aan je badkleding? Dan is dit het perfecte badpak! Saphire is gemaakt van een chloorbestendige Aqua Infinity stof, heeft een hoogsluitende support bra rug en een low leg.  Gebruik in de maattabel de maat D.

€42,95

€29,95

  uw voordeel €13,- (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Swimming > Badpakken

Print