Recovery - herstel - anti kramp

Recovery, herstel en anti kramp producten vindt u allemaal op Fitness24. Tijdens het sporten krijgt het lichaam behoorlijk wat te verduren, dus zorg goed voor uw lichaam met behulp van sportvoeding.

Lees verder

Recovery - herstel - anti kramp
Sorteren

     

M Double You Total Recovery Drink 750 gram M Double You Total Recovery Drink 750 gram (2061GRAP)

M Double You Total Recovery Drink 750 gram met de unieke toevoeging van PeptoPro is absoluut revolutionair. De combinatie van enkelvoudige koolhydraten en PeptoPro (voorverteerde melkeiwitten die direct worden opgenomen in de bloedbaan) zorgen voor ongekend snel herstel. Kortom een optimaal herstel van je spierweefsel (wetenschappelijk bewezen) direct na of tijdens je training en een flinke dosis nieuwe energie! Don't miss the new revolution.

€42,95

 (incl. BTW)

M Double You Liquid Magnesium 20 x 25 ml M Double You Liquid Magnesium 20 x 25 ml (10017LIQU)

M Double You Liquid Magnesium 20 x 25 ml is een hoogwaardig mineralensupplement dat per ampul de optimale samenstelling Magnesium en Kalium bevat. Deze verhouding is het meest effectief gebleken tegen kramp. Liquid Magnesuim is geschikt voor elk type sporter.

€19,95

 (incl. BTW)

M Double You Tribulus M Double You Tribulus (2091TRIB)

Meer spierkracht en meer spiergroei! Welke man wilt dat niet? M Double You Tribulus is een kruidenpreparaat wat speciaal ontwikkeld is voor mannen. Het werkzame ingrediënt komt van de tribulus plant en bevordert de aanmaak van het mannelijk hormoon testosteron.

Tribulus draagt bij aan de ontwikkeling van spiergroei en spierkracht en heeft een positieve invloed op de seksuele activiteit. Tribulus geeft je meer energie tijdens het trainen en heeft een vochtafdrijvend effect. Tribulus is een afrodisiac en stimuleert de mannelijkheid op een natuurlijke manier. Kortom, een krachtig kruidenpreparaat met vele voordelen!

€13,95

 (incl. BTW)

Saltstick Capsules plus met coffeine en natrium-citraat 100 caps Saltstick Capsules plus met coffeine en natrium-citraat 100 caps (SALTSTICKPLUS100)

De Saltstick capsules Plus met Coffeine en natrium-citraat 100 Caps is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij sporten en zwaar lichamelijk werk waarbij men veel transpireert. De SaltStick Plus capsules verschillen van de normale Salt Stick capsules door de extra shot caffeïne van 30mg (gelijk aan een halve kop espresso.

€35,95

 (incl. BTW)

Saltstick Capsules 100 caps Saltstick Capsules 100 caps (SALTSTICK100)

De Saltstick capsules 100 Caps zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik bij sporten en zwaar lichamelijk werk waarbij men veel transpireert.

€24,95

 (incl. BTW)

PeptiPlus sportdrank 760 gram 6% Korting PeptiPlus sportdrank 760 gram (PEPTIPLUS)

PeptiPlus is een nieuwe generatie sportdrank voor maximale prestaties en snel herstel. PeptiPlus bestaat uit een uitgebalanceerde mix van een plantaardig eiwithydrolysaat en koolhydraten. Een eiwithydrolysaat, oftewel geknipte eiwitten, wordt makkelijker en sneller door het lichaam opgenomen. PeptiPlus is een unieke hersteldrank op basis van een speciale mix van eiwitten en koolhydraten. Doordat de eiwitten in PeptiPlus in kleine stukjes zijn opgedeeld (eiwithydrolysaat) worden ze makkelijker en daardoor sneller opgenomen. Met PeptiPlus herstelt je lichaam sneller en wordt je prestatieniveau verbeterd.

€39,50

€36,95

  uw voordeel €2,55 (incl. BTW)

Sporten kunt u om verschillende redenen doen. De een doet het om af te vallen, de ander om spieren te creëren en versterken. We doen het echter allemaal om gezonder te kunnen leven. Het lichaam moet gedurende dit proces behoorlijk wat incasseren. Zware gewichten, enorm veel belasting, alles wat het lichaam normaal niet ondervindt. Hiervoor kan het lichaam wel een steuntje in de rug gebruiken om het herstelproces te versnellen.

Recovery middelen zorgen dat het lichaam snel herstelt na een sportsessie. Wat hier met herstel wordt bedoeld is het aanvullen van de verloren stoffen, waaronder koolhydraten en glycogeen. Deze stoffen gebruikt het lichaam om energie te produceren. Met recovery drink wordt het peil van deze stoffen op een snelle en gezonde manier aangevuld. Naast herstel zorgen deze middelen ook voor een ondersteuning van het immuunsysteem.

Bent u een fanatieke sporter die vaak grenzen opzoekt? Gebruik sportvoeding om uw lichaam te beschermen. Fitness24 heeft speciale middelen die de verloren stoffen weer op een snelle manier aanvullen. Koolhydraten, glycogeen, aminozuren, voor elke stof hebben we een product! Niet alleen gezond, maar ook perfect tegen kramp. Probeer een van onze middelen voor recovery, herstel of anti kramp.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Sportvoeding > Recovery - herstel - anti kramp

Print