Proteine repen

Proteïne repen een fabeltje? U heeft dan nog niet de juiste geprobeerd. Naast de vele pre workouts, eitwitshakes en andere fitnessmiddelen zijn proteïne repen uitermate effectief.

Lees verder

Proteine repen
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Waar eerst alleen professionele atleten vaak gebruik maakten van energierepen, worden ze nu gezien als gezonde snacks. Er zit echter een nadeel aan dit product. Energierepen bevatten vaak verborgen suikers, weinig proteïne en andere ingrediënten die niet altijd even goed zijn voor het lichaam. Dat is waar de proteïne reep in beeld komt. Deze zijn niet enkel gezond, maar hebben de stoffen die zorgt dat u net dat ene extra kunt doen in een workout.  

Een proteïne reep kunt u herkennen aan de hoeveelheid proteïne. Er moet minimaal een hoeveelheid van vijftien gram inzitten. Probeer daarbij te zoeken naar een reep die zo min mogelijk calorieën bevat, zodat het afvalproces niet wordt verhindert. Naast de hoeveelheid proteïne en calorieën is er nog een derde factor wat een goede proteïne reep scheidt van een mindere: vet. Net als bij elk ander product is een reep met zo min mogelijk vet het beste. De vetten die er in zitten zijn van het goede soort.

Voor het gewenste resultaat is het belangrijk dat proteïne repen op de juiste manier worden gebruikt. Het is geschikt om met de tijd een reep te nemen, maar dagelijks gebruik wordt afgeraden. Op Fitness24 vindt u de lekkerste repen van Scitec in verschillende smaken. Voor ieder wat wils! Streef naar een effectievere workout en probeer een van onze proteïne repen.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Sportvoeding > Proteine repen

Print