Creatine

Creatine is een stof die zeer belangrijk is voor sporters. Het heeft namelijk invloed op de hoeveelheid energie die u kunt gebruiken tijdens een sessie.

Lees verder

Creatine
Sorteren

     

M Double You Creatine Powder 330 gram M Double You Creatine Powder 330 gram (2030CREA)

M Double You Creatine Powder 330 gram bestaat 100% uit Creatine Monohydraat. Dit is de meest zuivere vorm van creatine die het beste wordt opgenomen in je lichaam. Creatine speelt een grote rol in de aanmaak van energie. Het verhoogt de fysieke prestaties in opeenvolgende reeksen korte, hoogintensieve oefeningen. Met Creatine Powder haal je het beste uit je training!

€14,95

 (incl. BTW)

Net als eiwitten is creatine een stof die het lichaam van nature aanmaakt. De lever, nier en alvleesklier zijn verantwoordelijk voor de productie van creatine. Deze stof is ook terug te vinden in voeding, voornamelijk vlees. Wat creatine zo belangrijk maakt voor sporters is het effect van deze stof. In de spieren wordt creatine omgezet tot creatinefosfaat. Deze stof speelt een zeer grote rol in de hoeveelheid energie die het lichaam kan gebruiken gedurende een korte en intensieve inspanning, bijvoorbeeld sprints of krachttraining.

Naast de rol van energiebron is creatine onder andere ook bepalend voor het proces van verzurende spieren. Wanneer een sporter gebruik maakt van creatineproducten, verzuren de spieren minder snel. U kunt het zien als manier om een sessie langer door te zetten en beter resultaat te behalen. Een zeer gewenst effect onder krachttrainers is de extra spiermassa die het gebruiken van creatine met zich mee kan brengen. Een krachttraining duurt ten eerste langer en het resultaat gaat hierbij omhoog. Daarnaast nemen de spieren meer water op, aangezien creatine water aantrekt. Resultaat: vollere spieren.

Wij adviseren u een plan op te stellen bij het beginproces van het gebruiken van creatineproducten. Zo is er een oplaadfase en een onderhoudsfase. Voor advies kunt u altijd terecht bij onze experts. Wacht niet langer en verhoog uw prestaties met creatine.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Sportvoeding > Creatine

Print