Source Outdoor

Source Outdoor, ook wel bekend als Source, is een merk dat producten ontwikkeld voor fanatieke hikers. Niets is fijner dan te kunnen genieten van een stevige hike in de ‘great outdoors’ met de juiste uitrusting.

Hiken is niet voor iedereen weggelegd. Er moet een waardering zijn voor wandelen en - vanzelfsprekend - de buitenlucht. Bossen, bergen, niets houdt u tegen. Er zijn echter een paar aspecten waar rekening mee gehouden moet worden, voordat u aan een hike begint. Onderkleding, schoenen en belangrijker nog: hydratatie. Source Outdoor ontwikkelt onder andere speciale bidons geschikt voor outdoor activiteiten als hiken. Functioneel, gebruiksvriendelijk en ook nog eens verpakt in een mooi jasje.

Bij alle outdoor activiteiten is functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van essentieel belang. U moet immers niet beperkt worden door middelen die niet aan de criteria voldoen. Yoki Gill en Daniel Benoziliyo hebben Source Outdoor in 1989 opgericht, omdat zij nog geen middelen waren tegen gekomen die daadwerkelijk werkten. Dit Israëlische merk ontwikkelt naast bidons ook sandalen en andere reisaccessoires om elke activiteit te voorzien van functionele middelen. Makkelijk in gebruik, een functioneel en compact ontwerp en ook nog eens gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Wat wilt u nog meer? Koop op Fitness24 de producten van Source Outdoor.

Source Outdoor
Sorteren

     

Source Outdoor Spresh Flexibele bidon Frost Uitverkoop Source Outdoor Spresh Flexibele bidon Frost (SOURCESPRESHFROST)

De Spresh Bottle van Source Outdoor is een Flexibele, rubberen bidon met een inhoud van 600CC. Zuigen of uw hoofd naar achteren kantelen is niet meer nodig. Knijpen in de bidon is voldoende! De Spresh bottle is uniek in zijn soort en eenvoudig te vullen en te reinigen dankzij de brede vulopening aan de onderzijde.

€19,95

€10,-

  uw voordeel €9,95 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Source Outdoor

Print