Skins

Skins biedt u een manier om het best mogelijke resultaat te behalen. De sportkleding van dit merk helpt het lichaam om zo optimaal te kunnen werken.

Bij sporten zijn een aantal aspecten belangrijk. Sporten heeft geen zin, mits er goed en gezond wordt gegeten. Daarnaast is een strak programma zeer belangrijk, wilt u bepaalde resultaten op een realistische manier behalen. De juiste uitrusting is echter van essentieel belang. Menig duursporter maakt gebruik van compressie kleding. Skins is een van de topmerken wanneer het gaat om dit soort kleding.

Wat compressie kleding nu precies doet? Waar normale kleding het lichaam op geen enkele manier stimuleert, doet de kleding van Skins dat wel. De kleding is van een specifieke stof gemaakt die ervoor zorgt dat er op bepaalde plekken van het lichaam een druk komt te staan. Wordt de juiste compressie op de juiste plek geleverd, dan versnelt de bloedcirculatie en wordt er meer zuurstof naar de spieren vervoerd. Het menselijke potentieel wordt versterkt, zonder dat u er ook maar iets aan hoeft te doen.

Op Fitness24 vindt u een veelzijdig aanbod aan kleding van dit Australische merk. Het biedt echter niet alleen kleding voor hardlopers, maar ook voor onder andere wielrenners, triatlons en zelfs wintersport. Haal het meeste uit uw lichaam en work outs met Skins.

Skins
Sorteren

     

Skins TRI400 Compression Top Sleeveless heren zwart/rood Uitverkoop Skins TRI400 Compression Top Sleeveless heren zwart/rood (T50055030zw/ro)

Blijf in stijl met de zwarte top TRI400 van Skins, gemaakt van 80% polyester en 20% elastaan. De top TRI400 van Skins heeft een totale lengte van 60 cm. De top kan je thuis in je wasmachine op 30 graden Celsius wassen.

€94,95

€40,-

  uw voordeel €54,95 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Skins

Print