Sidi Beoordelingen

Sidi

De meeste producenten van fietsschoenen hanteren dezelfde standaardmaten die gebruikt worden in de sportschoenenindustrie. Daarmee krijg je fietsschoenen die als je ze aantrekt meteen gemakkelijk zitten.

Ze zitten iedereen goed, maar niemand perfect. Sidi daarentegen maakt maatschoenen. Een maatschoen past niet iedereen even gemakkelijk. Je moet precies de goede maat hebben, en als je die eenmaal hebt dan moet je je schoenen nog inlopen. Maar uiteindelijk zitten ze perfect. Dat geldt ook voor Sidi's. Als je voor het eerst Sidi's past, valt meteen op hoe nauwsluitend ze om je voet zitten. Ze passen precies. Maar je moet wél de goede maat hebben.

Om die reden produceert Sidi zijn schoenen in eindeloos veel maten. Bijvoorbeeld: de Sidi Genius is verkrijgbaar in maat 35 tot en met 52, inclusief alle halve maten. Daarnaast heeft Sidi speciaal voor bredere voeten de mega-maten. Ook hier herken je direct de echte schoenmaker. De mega-serie heeft niet alleen een bredere leest, maar ook een hogere wreef. Want bredere voeten zijn nou eenmaal aan alle kanten groter.


Lees meer over Sidi >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Sidi gemiddeld met een 8,93 in de 30 reviews hieronder :

Sidi dragon 3 SRS carbon composite vernice mountainbikeschoen wit/zwart

Sidi dragon 3 SRS carbon composite vernice mountainbikeschoen wit/zwart

Sidi dragon 3 SRS carbon composite vernice mountainbikeschoen wit/zwart 1 10 8 Aad 2014-12-02

Goeie prijs voor goeie schoenen. Service is TOP. Hier kun je gerust bestellen

Bekijk hier het product Sidi dragon 3 SRS carbon composite vernice mountainbikeschoen wit/zwart >

Sidi Spider SRS carbon vernice mountainbikeschoen zwart

Sidi Spider SRS carbon vernice mountainbikeschoen zwart

Sidi Spider SRS carbon vernice mountainbikeschoen zwart 1 10 10 M. Becker 2014-03-19

Correcte en snelle uitlevering

Bekijk hier het product Sidi Spider SRS carbon vernice mountainbikeschoen zwart >

Sidi ergo 3 carbon vernice raceschoen zwart

Sidi ergo 3 carbon vernice raceschoen zwart

Sidi ergo 3 carbon vernice raceschoen zwart 1 10 10 D Speace 2015-10-12

<p>These are the beste shoes i have experienced</p>

Bekijk hier het product Sidi ergo 3 carbon vernice raceschoen zwart >

Sidi wire carbon vernice raceschoen zwart

Sidi wire carbon vernice raceschoen zwart

Sidi wire carbon vernice raceschoen zwart 1 10 9 Michiel 2015-03-17

Wat een geweldig merk Sidi. Binnen twee werkdagen werden de schoenen geleverd.

Bekijk hier het product Sidi wire carbon vernice raceschoen zwart >

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart 1 10 8 Aad Keet 2014-04-13

Het bestelde product kwam prima verpakt aan. Het was alleen jammer dat ik 5 dagen moest wachten totdat mijn schoenen daadwerkelijk binnen waren.

Bekijk hier het product Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart >

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart 1 10 10 2014-04-14

De schoenen zijn prima maar dit is ook al mijn 2e paar, het eerste is34 jaar gebruikt en was aan vervanging toe. De winkel krijgt van mij een 10 omdat gevraagd had er een paar zooltjes bij te leveren die ik niet kon bestellen omdat ze niet op de site stonden, deze zijn netjes meegestuurd!

Bekijk hier het product Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart >

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart 1 10 9 2014-07-01

Hele fijne schoenen. Ik had hiervoor Shimano's, deze zitten 300% beter! Voor dames ook prima geschikt, als je geen glimmend lak of rose wilt :-) Handige snelsluiting, prima drukverdeling over de wreef en iets wijdere pasvorm, waardoor ze met een dikker sokje en overschoenen ook 's winters te gebruiken zijn. Materiaal ademt niet echt, waardoor met deze temperaturen wel last van natte sokken na een paar uur fietsen. Maatje groter bestellen!

Bekijk hier het product Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart >

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart 1 10 8 Ad van Eijk 2014-09-02

Goede service en prima product. Omruilen van te grote schoenen verliep vlekkeloos conform afspraak. Alleen de informatie over levering mag beter. Ik heb daar twee keer voor moeten bellen. De schoenen bevallen me erg goed. Goede pasvorm en handige snelsluiting. Ik had hiervoor Shimano schoenen en had vaak last van tintelende en zere voeten, vooral veroorzaakt door de smallere leest. Ik heb inmiddels enkele honderden kilometers zonder genoemde klachten met de Sidi's gereden.

Bekijk hier het product Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart >

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart 1 10 10 Reinier Lubking 2015-05-10

<p>Superschoen voor brede voet/hoge wreef, prima af te stellen naar gewenste maat. Let op 1 maat groter bestellen</p>

Bekijk hier het product Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart >

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen zwart

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen zwart

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen zwart 1 10 8 2014-07-08

lekker en prettig zittende schoen en ook nog mooi.

Bekijk hier het product Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen zwart >

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen zwart

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen zwart

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen zwart 1 10 9 Naut 2015-09-16

<p>Z&eacute;&eacute;r goede schoen zit perfect aan uw voet, mooi design.</p>

Bekijk hier het product Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen zwart >

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen dames wit

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen dames wit

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen dames wit 1 10 9 2014-05-20

De schoenen zitten lekker en zien er fantastisch uit. Alleen jammer dat je van 3 verschillende adressen mail krijgt m.b.t. de status van je bestelling en die elkaar ook nog tegenspreken. Bovendien vond ik het erg lang duren voor het feit dat aangegeven is dat de maat op voorraad zou zijn.

Bekijk hier het product Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen dames wit >

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen dames zwart

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen dames zwart

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen dames zwart 1 10 8 Dienke 2015-06-12

<p>Zeer comfortabele en fijne fietsschoen met perfecte damespasvorm. Zeer soepel.</p>

Bekijk hier het product Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen dames zwart >

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart Weekendaktie

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart Weekendaktie

Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart Weekendaktie 1 10 9 Alie Euren 2015-10-21

ben helemaal weg van de pasvorm van sidi. altijd op zomerschoenen gefietst en nu winterschoenen aangekocht. Geven een zeer prettige pasvorm, schoenen zijn gewoon uitstekend. Gekocht voor de laagste prijs en volgende dag in huis = tevreden klant!!!!

Bekijk hier het product Sidi Dominator 5 Fit MEGA mountainbikeschoen zwart Weekendaktie >

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen zwart Weekendaktie

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen zwart Weekendaktie

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen zwart Weekendaktie 1 10 9 Fred 2015-03-14

Verreweg de goedkoopste. Binnen twee werkdagen geleverd. Bedankt

Bekijk hier het product Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen zwart Weekendaktie >

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen zwart Weekendaktie

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen zwart Weekendaktie

Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen zwart Weekendaktie 1 10 9 2015-04-12

Alles oké, snelle levering, goede prijs en steeds op de hoogte van de status van je pakketje.

Bekijk hier het product Sidi Eagle 5 Fit mountainbikeschoen zwart Weekendaktie >

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart 1 10 9 Ver Krijs 2015-07-14

<p>Super fijne MTB schoen, deze schoen afgelopen wekend voor het eerst uitgeprobeerd bij toertocht dicht in de buurt. Groot verschil met voorgaande shimano MTB schoen. Fijne pasvorm en zeer 'direct' op de trappers, 100% tevreden!</p>

Bekijk hier het product Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart >

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart 1 10 9 Twan Sens 2015-06-15

<p>goede levering,betrouwbare schoen,vlugge omruil wanneer noodzakelijk</p>

Bekijk hier het product Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart >

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart 1 10 10 Jeroen Hutte 2015-10-28

<p>Heerlijk warm in de herfst&nbsp;en passen goed bij mijn voeten. Altijd al van het schoenmerk sidi gehouden omdat de pasvorm gewoon perfect is! Blij dat ik ze aangekocht heb en netjes optijd geleverd.</p>

Bekijk hier het product Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart >

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart 1 10 8 Quintijn de W 2015-02-09

<p>mooie schoen met een prima pasvorm als je er rekening mee houd dat je twee maten groter moet bestellen als je gewone schoenmaat</p>

Bekijk hier het product Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart >

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart 1 10 10 T van de Z. 2014-12-18

<p>Prima schoenen, snel bezorgd en nu na enkele toertochten nog in prima staat. Schoenen zijn echt super wanneer je veel kracht moet zetten. Competition zool blijft netjes de kracht op de trapper brengen en je kan geen doorbuiging van de zool voelen.</p>

Bekijk hier het product Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart >

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart

Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart 1 10 7 H. Willems 2015-08-06

<p>Schoen werd netjes snel geleverd na bestelling die vlekkeloos verliep. Fijne sluiting over de wreef die de druk prima verdeeld. Veel verschillende afstelmogelijkheden die de schoen echt super maken. Helaas bleek de schoen toch te klein te zijn in de lengte. Pas op, daarom 1,5 tot 2 maten groter bestellen!</p>

Bekijk hier het product Sidi Dominator 5 Fit mountainbikeschoen zwart >

Sidi genius 5 fit carbon mega raceschoen wit

Sidi genius 5 fit carbon mega raceschoen wit

Sidi genius 5 fit carbon mega raceschoen wit 1 10 9 Kris M 2015-01-07

Zeer vlotte en zelfs persoonlijke en hulpvaardige service. Enorm tevreden. Vlugge levering op 3 dagen tijd. Goed produkt tegen een mooie prijs.

Bekijk hier het product Sidi genius 5 fit carbon mega raceschoen wit >

Sidi Cape mountainbikeschoen zwart

Sidi Cape mountainbikeschoen zwart

Sidi Cape mountainbikeschoen zwart 1 10 9 J Boone 2015-09-15

<p>I tried on every pair of cycling shoe out there and sidis are the only brand that work for my foot. Fast delivery and a good price!</p>

Bekijk hier het product Sidi Cape mountainbikeschoen zwart >

Sidi Cape mountainbikeschoen zwart

Sidi Cape mountainbikeschoen zwart

Sidi Cape mountainbikeschoen zwart 1 10 9 Arno 2016-10-19

Fijne comfortabele schoen. Dit comfort is simpelweg prettig tijdens lange ritten. Via de sluiting en draaiknop is de schoen makkelijk strak te maken rondom de voet. Vanwege de glanzende laklaag, makkelijk schoon te houden en daarbij fraaie luxe uitstraling. Ook niet onbelangrijk.

Bekijk hier het product Sidi Cape mountainbikeschoen zwart >

Sidi Buvel mountainbikeschoen zwart

Sidi Buvel mountainbikeschoen zwart

Sidi Buvel mountainbikeschoen zwart 1 10 9 John 2014-10-14

Prima schoen met een erg fijne pasvorm zoals sidi altijd geeft. Fijn sluitingssysteem waardoor de schoen fijn aansluit aan de voet, echte aanrader!!

Bekijk hier het product Sidi Buvel mountainbikeschoen zwart >

Sidi Buvel mountainbikeschoen zwart

Sidi Buvel mountainbikeschoen zwart

Sidi Buvel mountainbikeschoen zwart 1 10 8 Hanssen 2015-09-14

<p>Beste prijs op het internet en volgende dag in huis!</p>

Bekijk hier het product Sidi Buvel mountainbikeschoen zwart >

Sidi Level carbon raceschoen zwart

Sidi Level carbon raceschoen zwart

Sidi Level carbon raceschoen zwart 1 10 9 Wim Slotboom 2015-11-15

<p>Fijne raceschoen met carbon zool. in vergelijking met mijn oude raceschoen van shimano een groot verschil in pasvorm, aansluiting van de schoen en een zeer stijve zool</p>

Bekijk hier het product Sidi Level carbon raceschoen zwart >

Sidi Level carbon raceschoen zwart

Sidi Level carbon raceschoen zwart

Sidi Level carbon raceschoen zwart 1 10 9 Wim Slotboom 2015-08-19

<p>Fijne raceschoen met carbon zool. in vergelijking met mijn oude raceschoen van shimano een groot verschil in pasvorm, aansluiting van de schoen en een zeer stijve zool</p>

Bekijk hier het product Sidi Level carbon raceschoen zwart >

Sidi Dominator 7 Fit mountainbikeschoen MEGA zwart Weekendactie

Sidi Dominator 7 Fit mountainbikeschoen MEGA zwart Weekendactie

Sidi Dominator 7 Fit mountainbikeschoen MEGA zwart Weekendactie 1 10 10 luc 2016-11-02

comfortabele schoen voor voeten met brede wreef warm met winterkousen bij frisse temperaturen

Bekijk hier het product Sidi Dominator 7 Fit mountainbikeschoen MEGA zwart Weekendactie >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Sidi > Beoordelingen

Print