Shimano Beoordelingen

Shimano

Shimano is het merk waar wielrenners hun kleding en accessoires kopen. Elke wieler moet voorzien zijn van de nodige uitrusting en de extra accessoires in geval van nood.

Wielrennen is net als een aantal andere sporten een sport waar alles afhangt van de juiste uitrusting. Is er iets aan de hand met de fiets? Grote kans dat er dan niet gereden kan worden, tenzij u de juiste (extra) onderdelen van Shimano bij de hand heeft. Is de fiets in topconditie? Op naar de kleding. In zomer hoeft u zich niet zo zeer zorgen te maken over de temperatuur, maar gedurende de andere seizoenen is dit echter niet het geval. Onderkleding, ook wel bekend als thermokleding, is daarbij van essentieel belang. Kunt u wat extra bescherming gebruiken? Dit merk heeft arm-, been-, en kniewarmers om het lichaam te voorzien van dat ene beetje extra.

Shimano is een merk met een lange geschiedenis. Waar het zich voor een groot deel richt op wielersport, biedt het ook producten voor sportvissen en roeien. Waar het in 1921 in Japan begon als een klein bedrijf voor fietsonderdelen, is het vandaag de dag een wereldwijde leverancier van wielerproducten. Top kwaliteit en pure vakmanschap krijgt u enkel bij Shimano.


Lees meer over Shimano >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Shimano gemiddeld met een 9 in de 1 reviews hieronder :

Shimano SH-XC50 MTB schoen wit zwart

Shimano SH-XC50 MTB schoen wit zwart

Shimano SH-XC50 MTB schoen wit zwart 1 10 9 TT van Hees 2014-04-08

Ik had mijn bestelling binnen 1 week binnen. Alleen de schoenen die ik eerst had besteld daar zou ik 1,5 maand op moeten wachten, deze waren niet op voorraad. Maar ik kon zonder problemen en met bijbetaling, omdat deze schoenen duurder waren, mijn bestelling omzetten. Ik heb ook gekregen wat ik besteld had. Ik ben zeer te vrede over de levering! Was ook goed verpakt. Kreeg ook een mail wanneer mijn bestelling verzonden werd, en kon het zo ook volgen. Zeker aan te raden hier een bestelling te doen, 100% eerlijk!

Bekijk hier het product Shimano SH-XC50 MTB schoen wit zwart >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Shimano > Beoordelingen

Print