Hardloophandschoenen

Hardloophandschoenen zijn erg belangrijk tijdens frisse tot koude omstandigheden. Het is immers vervelend als u last krijgt van koude handen tijdens het hardlopen. Naast een isolerende warmte bescherming kunnen sommige hardloophandschoenen uw handen ook beschermen tegen wind en regen. Tijdens een intensieve loop is het ook belangrijk dat uw handschoenen goede ademende eigenschappen hebben, op deze manier kan de transpiratie goed afgevoerd worden. 

Lees verder

Hardloophandschoenen
Sorteren

     

Craft Brilliant 2.0 thermal hardloophandschoen oranje/reflecterend 16% Korting Craft Brilliant 2.0 thermal hardloophandschoen oranje/reflecterend (1904311-2576)

Deze Craft Brilliant 2.0 thermal hardloophandschoen oranje/reflecterend zijn zeer goede handschoenen voor hardlopen in frisse tot echte koude omstandigheden! Tijdens intensieve inspanning wordt de warmte goed gereguleerd en ze weten de handwarmte perfect vast te houden. Door de goede beademing zullen je handen niet klam en zweterig worden. Zeer geschikt voor hardlopen tijdens lente/herfst en winter! Gemaakt met een Craft logo en refelecterende panelen voor extra zichtbaarheid tijdens de schemer/donkeren en om uw smartphone te bedienen.

€29,95

€24,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Thermal multi grip hardloophandschoenen zwart/geel 20% Korting Craft Thermal multi grip hardloophandschoenen zwart/geel (1902955-9645)

De Craft Thermal multi grip hardloophandschoenen zwart/geel is een set van een paar zachte, warme handschoenen, geschikt voor hardlopers en andere buitensporters.

De handschoen is gemaakt van polyester met spandex en voelt zacht en comfortabel aan, mede door de fleece binnenzijde.

Deze hardloophandschoenen zorgen voor een versnelde afvoer van transpiratievocht.

In de handpalm zijn silicone details aangebracht, die zorgen voor veel grip. De wijsvinger is geschikt voor het bedienen van een smartphone.

€29,95

€23,95

  uw voordeel €6,- (incl. BTW)

Craft Hybrid weather hardloophandschoen rood 11% Korting Craft Hybrid weather hardloophandschoen rood (1903014-2576)

De Craft Hybrid weather hardloophandschoen rood heeft een speciaal wind- en waterdicht kapje wat je over je vingers heen kunt trekken.  Is het lekker droog buiten, dan kun je dit kapje gemakkelijk naar binnen vouwen op de handschoen zelf. Een mooie 2-in-1 oplossing dus wat echt een groot voordeel is ten opzichte van andere handschoenen! De handschoenen bieden een erg fijne pasvorm en zijn gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal. 

€44,95

€39,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Hybrid weather hardloophandschoen oranje 11% Korting Craft Hybrid weather hardloophandschoen oranje (1903014-2576)

De Craft Hybrid weather hardloophandschoen oranje heeft een speciaal wind- en waterdicht kapje wat je over je vingers heen kunt trekken.  Is het lekker droog buiten, dan kun je dit kapje gemakkelijk naar binnen vouwen op de handschoen zelf. Een mooie 2-in-1 oplossing dus wat echt een groot voordeel is ten opzichte van andere handschoenen! De handschoenen bieden een erg fijne pasvorm en zijn gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal. 

€44,95

€39,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Hybrid weather hardloophandschoen geel 11% Korting Craft Hybrid weather hardloophandschoen geel (1903014-2851)

De Craft Hybrid weather hardloophandschoen geel heeft een speciaal wind- en waterdicht kapje wat je over je vingers heen kunt trekken.  Is het lekker droog buiten, dan kun je dit kapje gemakkelijk naar binnen vouwen op de handschoen zelf. Een mooie 2-in-1 oplossing dus wat echt een groot voordeel is ten opzichte van andere handschoenen! De handschoenen bieden een erg fijne pasvorm en zijn gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal. 

€44,95

€39,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Thermal multi grip hardloophandschoenen zwart 20% Korting Craft Thermal multi grip hardloophandschoenen zwart (1902955-1999)

De Craft thermal multi Grip hardloophandschoenen zwart is een set van een paar zachte, warme handschoenen, geschikt voor hardlopers en andere buitensporters.

De handschoen is gemaakt van polyester met spandex en voelt zacht en comfortabel aan, mede door de fleece binnenzijde.

Deze hardloophandschoenen zorgen voor een versnelde afvoer van transpiratievocht.

In de handpalm zijn silicone details aangebracht, die zorgen voor veel grip. De wijsvinger is geschikt voor het bedienen van een smartphone.

€29,95

€23,95

  uw voordeel €6,- (incl. BTW)

Craft Thermal hardloophandschoenen zwart 20% Korting Craft Thermal hardloophandschoenen zwart (1902956-9999)

De Craft Thermal hardloophandschoenen zwart is een set van een paar zachte, warme handschoenen, geschikt voor hardlopers en andere buitensporters. De handschoen is gemaakt van polyester met elastaan en voelt zacht en comfortabel aan. Deze hardloophandschoenen houden de lichaamswarmte vast en is voorzien van diverse reflecterende details.

€19,95

€15,95

  uw voordeel €4,- (incl. BTW)

Craft Brilliant 2.0 Thermal hardloophandschoen shock/reflecterend 16% Korting Craft Brilliant 2.0 Thermal hardloophandschoen shock/reflecterend (1904311-2825)

Deze Craft Brilliant 2.0 Thermal hardloophandschoen shock/reflecterend zijn zeer goede handschoenen voor hardlopen in frisse tot echte koude omstandigheden! Tijdens intensieve inspanning wordt de warmte goed gereguleerd en ze weten de handwarmte perfect vast te houden. Door de goede beademing zullen je handen niet klam en zweterig worden. Zeer geschikt voor hardlopen tijdens lente/herfst en winter! Gemaakt met een Craft logo en refelecterende panelen voor extra zichtbaarheid tijdens de schemer/donkeren en om uw smartphone te bedienen.

€29,95

€24,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Brilliant 2.0 thermal hardloophandschoen zwart/reflecterend 16% Korting Craft Brilliant 2.0 thermal hardloophandschoen zwart/reflecterend (1904311-9999)

Deze Craft Brilliant 2.0 thermal hardloophandschoen zwart/reflecterend zijn zeer goede handschoenen voor hardlopen in frisse tot echte koude omstandigheden! Tijdens intensieve inspanning wordt de warmte goed gereguleerd en ze weten de handwarmte perfect vast te houden. Door de goede beademing zullen je handen niet klam en zweterig worden. Zeer geschikt voor hardlopen tijdens lente/herfst en winter! Gemaakt met een Craft logo en refelecterende panelen voor extra zichtbaarheid tijdens de schemer/donkeren en om uw smartphone te bedienen.

€29,95

€24,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Hybrid weather hardloophandschoen rood/zwart 11% Korting Craft Hybrid weather hardloophandschoen rood/zwart (1903014-2430)

De Craft Hybrid weather hardloophandschoen rood/zwart heeft een speciaal wind- en waterdicht kapje wat je over je vingers heen kunt trekken.  Is het lekker droog buiten, dan kun je dit kapje gemakkelijk naar binnen vouwen op de handschoen zelf. Een mooie 2-in-1 oplossing dus wat echt een groot voordeel is ten opzichte van andere handschoenen! De handschoenen bieden een erg fijne pasvorm en zijn gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal. 

€44,95

€39,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Hybrid weather hardloophandschoen zwart 17% Korting Craft Hybrid weather hardloophandschoen zwart (1903014-9999)

De Craft Hybrid weather hardloophandschoen zwart heeft een speciaal wind- en waterdicht kapje wat je over je vingers heen kunt trekken.  Is het lekker droog buiten, dan kun je dit kapje gemakkelijk naar binnen vouwen op de handschoen zelf. Een mooie 2-in-1 oplossing dus wat echt een groot voordeel is ten opzichte van andere handschoenen! De handschoenen bieden een erg fijne pasvorm en zijn gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal. 

€44,95

€36,95

  uw voordeel €8,- (incl. BTW)

Nathan TEC hardloophandschoenen Nathan TEC hardloophandschoenen (975158)

De Nathan TEC hardloophandschoenen zijn zachte en warme running handschoenen en voorzien van verschillende features. - Tec-touch stof op duim, wijsvinger en middelvinger topjes voor gemakkelijke bediening van je smartphone scherm
- Reflecterende details zorgen voor zichtbaarheid bij weinig licht
- Speciaal materiaal aan 1 kant van de handschoen biedt uitkomst bij een "loopneus".
- Opvulling: foam
- Materiaal: synthetisch

€24,95

 (incl. BTW)

Nathan TEC hardloophandschoen LED verlichting Nathan TEC hardloophandschoen LED verlichting (975165)

De Nathan TEC hardloophandschoen LED verlichting zijn zachte en warme running handschoenen en voorzien van verschillende functionaliteiten.  Uitgevoerd met LED verlichting voor extra zichtbaarheid tijdens het hardlopen. 

€34,95

 (incl. BTW)

Nathan Bronco hardloophandschoenen zwart/reflectie/geel 13% Korting Nathan Bronco hardloophandschoenen zwart/reflectie/geel (00975446 )

De Nathan Bronco hardloophandschoenen zwart/reflectie/geel zijn zeer warme handschoen met hoge zichtbaarheid. De handschoenen zijn gemaakt van fleece materiaal en speciaal ontworpen om hard te lopen bij koude omstandigheden. De vinger van de handschoen is uitgerust met  TruTouch technology waardoor je smartphone gewoon te bedienen is terwijl je deze handschoenen draagt. Aan de achterkant van de handschoen zit een klein zakje waar je een sleutel in kan opbergen. De handschoenen zijn geschikt om mee te hardlopen bij lagere temperaturen.

€22,95

€19,95

  uw voordeel €3,- (incl. BTW)

Nathan Bronco hardloophandschoenen fuchsia/geel/wit 13% Korting Nathan Bronco hardloophandschoenen fuchsia/geel/wit (00975451)

De Nathan Bronco running handschoenen fuchsia geel wit zijn warme handschoen met hoge zichtbaarheid. De handschoenen zijn gemaakt van fleece materiaal en speciaal ontworpen om hard te lopen bij koude omstandigheden. De vinger van de handschoen is uitgerust met  TruTouch technology waardoor je smartphone gewoon te bedienen is terwijl je deze handschoenen draagt. Aan de achterkant van de handschoen zit een klein zakje waar je een sleutel in kan opbergen. De handschoenen zijn geschikt om mee te hardlopen bij lagere temperaturen.

€22,95

€19,95

  uw voordeel €3,- (incl. BTW)

Nathan Convertible Mitt m/led zwart 7% Korting Nathan Convertible Mitt m/led zwart (00975171)

Nathan Convertible Mitt m/led zwart, dezelfde features als de Tec Glove maar met winddichte hoes. Deze maakt een want van de handschoen en beschermt de vingertoppen tegen kou. Eenmaal warme vingers, berg je deze eenvoudig op in het zakje bovenop de handschoen. 

€19,95

€18,50

  uw voordeel €1,45 (incl. BTW)

GripGrab Ultra Light hardloophandschoenen 16% Korting GripGrab Ultra Light hardloophandschoenen (1021)

Deze super lichte GripGrab Ultra Light hardloophandschoenen is ontworpen voor het hardlopen in de herfst en het voorjaar. Voor de frisse dagen waar je nog een handschoen nodig hebt om je handen comfortabel te houden en te beschermen tegen de kou. Deze handschoen is voorzien van EasyTouch, waardoor je makkelijk je sporthorloge, mobiele telefoon of MP3 speler kan bedienen.

€29,95

€24,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Craft Winter hardloop cadeauset Uitverkoop Craft Winter hardloop cadeauset (1902959-2999)

Dit Craft Winter hardloop cadeauset bestaat uit thermo handschoenen en en thermo muts houden je warm tijdens winterse hardloop trainingen. Deze Winter hardloop cadeauset is gemaakt van functioneel en isolerend materiaal voor effectief vocht afvoer, warmte en comfort. Ergonomische vormgeving en elastische materialen garanderen een goede pasvorm.

€39,95

€33,95

  uw voordeel €6,- (incl. BTW)

Hardloophandschoenen

Er bestaat veel verschil tussen hardloophandschoenen. Het is comfortabel wanneer uw handen lekker warm blijven tijdens het hardlopen maar het is ook zeer belangrijk dat uw handen niet 'te' warm worden. Hierdoor bestaat er een verschil tussen lente/herfst hardloophandschoenen en thermische winter hardloophandschoenen. Tevens beschikken enkele hardloophandschoenen over een water bescherming waardoor ze waterafstotend zijn. Dit betekend dat ze bij lichte regen het water niet binnen laten, maar wel de mogelijkheid bieden dat transpiratie naar buiten wordt afgevoerd. Ook kunnen uw hardloophandschoenen bijdragen aan uw zichtbaarheid tijdens traningen in de donker of schemer door felle kleuren of reflecterende delen. 

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Running > Hardloophandschoenen

Print