Reboots

“Recovery is everything!”

Reboots weet dat het juiste herstel een duidelijk prestatievoordeel gaat opleveren. Met hun recovery producten streven ze ernaar de atleten naar een hoger niveau te tillen en te ondersteunen bij het bereiken van het hoogs haalbare doel. Het Reboots team werkt constant aan het verbeteren van hun recovery boots om zo de hoogste kwaliteit aan te kunnen bieden binnen europa.

Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit, door de constante controle van de producten van Reboots garanderen ze de beste producten verkrijgbaar. Het team van Reboots europa heeft continue ondersteuning, technische vooruitgang en individueel advies hoog in het vaandel staan.

Reboots
Sorteren

     

Reboots One recovery boots Reboots One recovery boots (RebootsOne)

De Reboots One is het geheime wapen tegen vermoeide benen. Reboots One recovery boots bieden een optimaal herstel scenario voor thuis op de bank. De combinatie van een recoverycontroller en de Boots in uw maat verzorgen nu het optimale herstel waar nodig. Werkend op netstroom is hij uitstekend te gebruiken in alle comfort van uw eigen huis.

€799,-

 (incl. BTW)

Reboots Go recovery boots Reboots Go recovery boots (RebootsGO)

De Reboots Go is het geheime wapen tegen vermoeide benen. Reboots go recovery boots bieden de bekende prestatie van de reboots One, maar qua mobiliteit veel meer. De combinatie van een mobiele recoverycontroller, een batterij met 3 uur levensduur en Boots in uw maat verzorgen nu het optimale herstel waar nodig. Of u nu thuis op de bank of het strand van Hawaï ligt, neem hem mee en bereik optimaal herstel.

€899,-

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Reboots

Print