Quad Lock

Quad Lock is een revolutionair montage systeem, waarmee je je smartphone veilig en stevig op het stuur van je fiets plaatst. Bovendien zijn er ook mogelijkheden voor autorijden en hardlopen. Quad Lock heeft een uniek en gepatenteerd vier zijdig montage systeem, waarmee het een van de meest robuuste en veilige systemen op de markt is voor smartphone montage systemen. Met een brede product lijn voor ondermeer iPhone en Samsung Galaxy smartphones is Quad Lock erg veelzijdig.

Bij het mountainbiken heb je twee handen aan het stuur hard nodig. Om de twee minuten een telefoon uit je jaszak pakken om de navigatie te bekijken is niet handig en bovendien behoorlijk onveilig. Met de Quad Lock behoren dit soort gevaarlijke capriolen voorgoed tot de verleden tijd. De Quad Lock is zo ontworpen dat je de telefoon te allen tijde kan blijven bedienen terwijl hij in de houder zit.

Quad Lock
Sorteren

     

Quad Lock poncho Samsung Galaxy S8+ beschermende hoes Uitverkoop Quad Lock poncho Samsung Galaxy S8+ beschermende hoes (130224)

De Quad Lock poncho Samsung Galaxy S8+ beschermende hoes is een volledig waterbestendige hoes, voor een met Quad Lock Case uitgeruste mobiele telefoon. De Poncho geeft de Quad Lock Case een extra beschermlaag tegen regen, modder, zweet en stof. Gemaakt van kristalhelder TPU, waardoor de externe knoppen en het touchscreen gewoon bruikbaar blijven. De Quad Lock poncho is een handige en minimalistische manier om uw mobiele telefoon te beschermen tijdens het fietsen of hardlopen tegen regen en vuil.

€24,95

€16,50

  uw voordeel €8,45 (incl. BTW)

Quad Lock case Samsung Galaxy S7 Edge Uitverkoop Quad Lock case Samsung Galaxy S7 Edge (121343)

De Quad Lock case Samsung Galaxy S7 Edge is vervaardigd uit hard polycarbonaat met een duurzame TPU buitenkant, waardoor deze gebouwd is om elke dag te gebruiken en de telefoon te beschermen. Achterop de case zit een aansluiting die past op de Quad Lock fietshouder en de Quad Lock sportarmband, zo kun je de Samsung Galaxy eenvoudig met hoes en al op de houder klikken. De Quad Lock case is zeer licht en handzaam, mede dankzij het gepatenteerde Quad Lock Dual Lock systeem. Het zachte TPU-materiaal maakt het plaatsen en verwijderen zeer eenvoudig en biedt grote bescherming tegen vuil en beschadigingen. Wanneer u de Quad Lock klik hoort kunt u er zeker van zijn dat uw smartphone stevig is aangesloten.

€34,95

€24,50

  uw voordeel €10,45 (incl. BTW)

Quad Lock run kit Samsung Galaxy S8+ sportarmband Uitverkoop Quad Lock run kit Samsung Galaxy S8+ sportarmband (121350)

Met de Quad Lock run kit Samsung Galaxy S8+ sportarmband neem je je mobiele telefoon gemakkelijk mee tijdens het hardlopen. De run kit is zeer populair onder lopers en kan worden aangepast aan zowel kleine als grote armen, met een omtrek tussen 17 tot 38 cm. Met de run kit bent u slechts een klik verwijderd van eenvoudige toegang tot uw mobiele telefoon en kun je erop vertrouwen dat je mobiele telefoon stevig is aangesloten op uw arm. Hierdoor hoef je niet langer te worstelen met het passen van uw mobiele telefoon in een neopreen of plastic zakje. De mobiele telefoon is gemakkelijk los en vast te maken, waardoor je nooit meer een oproep of bericht mist en gebruik kunt maken van apps als Strava, Runkeeper of Sigma Move.

€59,95

€44,50

  uw voordeel €15,45 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Quad Lock

Print