Profile Design Beoordelingen

Profile Design

Natuurlijk, 180 kilometer fietsen is niet niks. Maar voor wie op zoek is naar de ultieme sportuitdaging is er de Ironman triatlon. 3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer tijdrijden en 42,2 kilometer hardlopen. Zelfs de meest geharde topatleten zijn daar een goeie werkdag mee bezig. Het wereldrecord staat op 7 uur 50. Alle tijdswinst die je onderweg kan boeken is meegenomen. Profile Design helpt je op weg. De Amerikaanse aanpak (You need it? We'll make it!) staat garant voor een zeer breed assortiment. Daardoor heeft heeft Profile Design alles in huis wat je nodig hebt om je tijdritfiets sneller te maken. En meer. Want Profile levert ook alle accesoires voor het lopen en het zwemmen. Allemaal free speed.

Amerikanen zijn niet vies van een beetje heroïek. Geen wonder dat triatlon in de VS populairder is dan wielrennen. Profile Design werkt samen met ruim veertig Amerikaanse en Australische triatleten, onder wie Chris McCormack, Ironman wereldkampioen van 2007. Zij zijn de meeste intensieve gebruikers van de producten van Profile en vertellen wat ze nodig hebben om te winnen. Daarom kan Profile Design met recht zeggen: Athlete approved. World Champion tested.


Lees meer over Profile Design >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Profile Design gemiddeld met een 9,33 in de 12 reviews hieronder :

Profile Design zadel Tri-Stryke Hollow Chromo

Profile Design zadel Tri-Stryke Hollow Chromo

Profile Design zadel Tri-Stryke Hollow Chromo 1 10 8 2013-10-08

Fijn lang zadel, waar ik redelijk comfortabel op de punt kan zitten tijdens middellange ritten (rond de 3u) zonder al te veel zaldepijn... Het zadel is (voor mij) niet perfect, maar ik ben bang dat het perfecte zadel voor mij ook niet bestaat. Dit komt echter wel in de buurt!

Bekijk hier het product Profile Design zadel Tri-Stryke Hollow Chromo >

Profile Design opzetstuur Airstryke

Profile Design opzetstuur Airstryke

Profile Design opzetstuur Airstryke 1 10 10 2014-03-12

Prima product en snelle bezorging!

Bekijk hier het product Profile Design opzetstuur Airstryke >

Profile Design opzetstuur Airstryke

Profile Design opzetstuur Airstryke

Profile Design opzetstuur Airstryke 1 10 10 2014-03-12

Prima producte en snelle bezorging! Ben zeer tevreden!

Bekijk hier het product Profile Design opzetstuur Airstryke >

Profile Design opzetstuur Legacy

Profile Design opzetstuur Legacy

Profile Design opzetstuur Legacy 1 10 9 2014-05-24

Prima levering. eigenlijk alles verliep gewoon zoals het moet Montage ook makkelijk. misschien had er een betere handleiding bij gemoeten. Maar montage spreekt voor zich.

Bekijk hier het product Profile Design opzetstuur Legacy >

Profile Design T1+ Aluminium opzetstuur

Profile Design T1+ Aluminium opzetstuur

Profile Design T1+ Aluminium opzetstuur 1 10 10 johan de kort 2015-07-06

gekocht voor tijdrit, werkt perfect en scheelt zoon 2-3 km gemiddeld op een rit! was snel in huis, blije klant

Bekijk hier het product Profile Design T1+ Aluminium opzetstuur >

Profile Design T4+ carbon opzetstuur

Profile Design T4+ carbon opzetstuur

Profile Design T4+ carbon opzetstuur 1 10 10 K. Dalemans 2015-07-07

Sinds kort het carbon opzetstuur op mijn racefiets geplaatst. In eerste instantie omdat ik iets meer tijd wilde winnen op het fiets onderdeel in de triathlon. Ik merkte gelijk dat de houding een stuk aangenamer is dan zonder opzetstuur. Hierdoor gaat het fietsen een stuk gemakkelijker. Een top aankoop dus!

Bekijk hier het product Profile Design T4+ carbon opzetstuur >

Profile Design ZBS DL opzetstuur

Profile Design ZBS DL opzetstuur

Profile Design ZBS DL opzetstuur 1 10 10 2015-04-01

Zeer degelijk opbouw stuur voor beginnende triatleet, mag zelfs op officiële jeugdwedstrijden gebruikt worden

Bekijk hier het product Profile Design ZBS DL opzetstuur >

Profile Design T4+ opzetstuur

Profile Design T4+ opzetstuur

Profile Design T4+ opzetstuur 1 10 8 Paul G 2014-07-30

Na eerst een probleem met de omschrijving, hier was een fout ingeslopen, en hierdoor een afwijkende levering, werd dit netjes en snel opgelost.

Bekijk hier het product Profile Design T4+ opzetstuur >

Profile Design Fast forward Alu II zadelpen

Profile Design Fast forward Alu II zadelpen

Profile Design Fast forward Alu II zadelpen 1 10 10 2013-10-08

Met deze zadelpen, i.c.m. een lang zadel, kan ik eindelijk bijna recht boven de trap-as zitten. De pen voelt heel solide aan, en het zadel zit met 2 bouten vast. Afstellen is een fluitje van een cent! Voor mij de ideale oplossing!

Bekijk hier het product Profile Design Fast forward Alu II zadelpen >

Profile Design Fast forward Alu II zadelpen

Profile Design Fast forward Alu II zadelpen

Profile Design Fast forward Alu II zadelpen 1 10 9 Maurice 2013-12-26

Lekker makkelijk bestellen, snelle levering. Perfect.

Bekijk hier het product Profile Design Fast forward Alu II zadelpen >

Profile Design Fast forward Alu II zadelpen

Profile Design Fast forward Alu II zadelpen

Profile Design Fast forward Alu II zadelpen 1 10 9 2014-06-25

Precies wat je ervan verwacht. Goede kwaliteit zadelpen die je effectief 4cm naar voren plaatst. Ideaal als je je racefiets wil inzetten voor tijdrijfiets, in combinatie met een opzet ligstuur.

Bekijk hier het product Profile Design Fast forward Alu II zadelpen >

Profile Design Fast forward Alu II zadelpen

Profile Design Fast forward Alu II zadelpen

Profile Design Fast forward Alu II zadelpen 1 10 9 Van der Veen 2015-01-20

Zeer goede zadelpen, zeer tevreden!

Bekijk hier het product Profile Design Fast forward Alu II zadelpen >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Profile Design > Beoordelingen

Print