Orca Beoordelingen

Orca

Orca is al méér dan 20 jaar een toonaangevend merk in de triathlonwereld.  Neem een voorsprong in de triathlon door te kiezen voor Orca. Triathlonaccessoires.nl heeft in 2015 zijn aanbod aanzienlijk uitgebreid.

Aangespoord door een enorme passie om betere en snellere wetsuits te creëren richtte oud-triathlon kampioen Scott Unsworth Orca op. In 2008 is het bedrijf samen gaan werken met de bekende fietsgigant Orbea.


Lees meer over Orca >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Orca gemiddeld met een 9,21 in de 14 reviews hieronder :

Orca 226 Tech Goggle Clear zwembril

Orca 226 Tech Goggle Clear zwembril

Orca 226 Tech Goggle Clear zwembril 1 10 10 Alex Prins 2013-04-03

Samen met mijn Orca wetsuit besteld bij Sanden Sports in Volkel. Ze hebben hier een zeer uitgebreide keuze aan triathlonkleding en accessoires. Ben uitstekend geholpen door een jongedame en het was snel in huis. Laat het triathlonseizoen maar beginnen!

Bekijk hier het product Orca 226 Tech Goggle Clear zwembril >

Orca S5 fullsleeve wetsuit heren 2015

Orca S5 fullsleeve wetsuit heren 2015

Orca S5 fullsleeve wetsuit heren 2015 1 10 8 David 2015-06-12

Ik heb deze wetsuit vorige week in de winkel (Volkel) gekocht. Bij thuiskomst bleek er een beschadiging op het pak te zitten. Meteen form. ingevuld op de website van Sanden. Daarop ben ik direct gebeld door ze. In plaats van nog een rit Volkel dacht men onwijs met mij mee. Ze moesten een aantal dagen later een levering doen bij mij in de buurt. Daar hebben we afgesproken en het pak zonder probleem omgeruild. HULDE voor deze service Sanden!!

Bekijk hier het product Orca S5 fullsleeve wetsuit heren 2015 >

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 Evert-jan wolthers 2016-05-17

Wetsuit online gekocht en maat gebaseerd op oude wetsuit wat ik al had van orca. Dit was een maat 9 dus ook maat 9 besteld. Gekozen voor dit wetsuit omdat het goed uit de reviews op internet kwam en omdat een paar jongens bij de zwemvereniging ook met het wetsuit zwemmen. Nu heb ik ongeveer 3 weken met het wetsuit buiten getraind en vind de flexibiliteit buitengewoon goed! 1,5 mm op de schouders is gewoon perfect voor een zeer vrije bewegingsvrijheid. Trouwens pluspunten voor snelle levering en snelle reactie op mijn vragen via de mail, tevens mooie wetsuit tas!

Bekijk hier het product Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren >

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Kasper. 2016-04-13

Perfecte overstap van mijn 'entry level' wetsuit naar een uitstekend wetsuit. Om kort samen te vatten: duurzaam, goede waarde, comfortabel, hoge kwaliteit en mooie pasvorm.

Bekijk hier het product Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren >

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 Bram 2017-03-06

In winkel van volkel langs geweest en daar erg goed advies gekregen! Alle wetsuits waren aanwezig in de winkel en heb verschillende modellen geprobeerd waaronder de zone3 apsire, 2xu A:1 en Race en sailfish attack.... uiteindelijk deze gekozen vanwege de pasvorm en flexibiliteit. Super fijn wetsuit en ben zeer blij met mijn aankoop, prima service!

Bekijk hier het product Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren >

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 G van het Hek 2017-10-18

Ontiegelijk blij met deze aankoop, super flexibiliteit en drijfvermogen is wat iedereen wil tijdens het open water zwemmen. Pak heeft zeer mooie pasvorm en past volgens maattabel perfect. Ook bedankt voor de snelle service!

Bekijk hier het product Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren >

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart 1 10 9 Fredrique 2018-04-13

Beste tas die ik ooit heb gekocht voor de traithlon! Super volume van 70 liter waar je alles in kwijt kan en ook een heel fijn rugpant wat erg fijn aanvoelt op de rug. ik draag de tas namelijk ook wel eens op de fiets naar een training... kortom, super aankoop!

Bekijk hier het product Orca Transition bag large (70L) zwart >

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart 1 10 10 Magnus 2018-06-19

Highly recommend this triathlon bag

Bekijk hier het product Orca Transition bag large (70L) zwart >

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart 1 10 8 Rudie Freriks 2017-12-09

Wetsuit vak is gemaakt van sterk materiaal wat er ook voor zorgt dat wanneer je je natte wetsuit erin doet niet de rest nat wordt. Daarnaast fijn vak om schoenen appart in op te bergen en een groot vak voor je kleding/accessoires. Op de zijkanten mooie kleine vakjes voor al je spullen en op de bovenkant een ruim vak voor je helm.

Bekijk hier het product Orca Transition bag large (70L) zwart >

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart

Orca Transition bag large (70L) zwart 1 10 9 Johannes Huhn 2017-05-09

bin sehr zufrieden mit dieser Tasche, super schnelle Lieferung

Bekijk hier het product Orca Transition bag large (70L) zwart >

Orca Equip lange mouw wetsuit heren

Orca Equip lange mouw wetsuit heren

Orca Equip lange mouw wetsuit heren 1 10 10 Gert-Jan 2020-08-01

Fantastische service. Vorig jaar hier een Orca wetsuit gekocht wat al een prettige ervaring was. Helaas had deze een productiefoutje. Na een mail met foto kreeg ik binnen een werkweek al bericht dat ik hem kon komen omruilen. Door het vele zwemmen wat ik doe twijfelde ik om te gaan voor een iets duurdere klasse. Tijdens het passen vertelde ze me dat ze het zo vervelend vonden dat ik hiervoor terug moest komen. Toen ik besloot dat ik de iets duurdere wilde hebben met bijbetalen gaven ze aan dat ik mijn kapotte wetsuit kon omruilen tegen deze iets duurdere zonder bij te betalen! Wat een superservice. Mijn volgende triatlon aankopen zullen hier ook zeker vandaan komen! Dank jullie wel!

Bekijk hier het product Orca Equip lange mouw wetsuit heren >

Orca Neopreen swim hat oranje

Orca Neopreen swim hat oranje

Orca Neopreen swim hat oranje 1 10 7 G. Plantinga 2020-10-10

Zit lekker maar valt klein. Zou moeten passen volgens specificaties (maat s-m) bij hoofdomtrek 54 cm. Maar is te klein

Bekijk hier het product Orca Neopreen swim hat oranje >

Orca Core openwater lange mouw wetsuit heren

Orca Core openwater lange mouw wetsuit heren

Orca Core openwater lange mouw wetsuit heren 1 10 10 Koen 2021-08-30

Lekker pakkie is dit zeg. Super soepel en lekker zacht, maar na een uur in water onder de 15graden wordt het wel een beetje koud. Daar is het gewoonweg te dun voor. Misschien met een goede kap/sokken en handschoenen isnhet in de winter ook te doen. Of je bent gewoon een wim hoffertje Verder een super fijn pak voor lange afstanden te zwemmen. Zeker een aanrader.

Bekijk hier het product Orca Core openwater lange mouw wetsuit heren >

Orca RS1 Openwater neopreen short heren

Orca RS1 Openwater neopreen short heren

Orca RS1 Openwater neopreen short heren 1 10 10 Erik 2020-09-08

Fantastische pasvorm, maat valt goed ruim. Tijdens het zwemmen nauwelijks weerstand en de broek zit lekker warm.

Bekijk hier het product Orca RS1 Openwater neopreen short heren >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Orca > Beoordelingen

Print