Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties! Meld u nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en maak deze maand kans op een waardebon t.w.v. €100,-. Te besteden in onze webshops.
Kans op een €100,-waardebon
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
* Verplicht(e) veld(en)
Nee, Bedankt! X

Orca Beoordelingen

Orca

Orca is al méér dan 20 jaar een toonaangevend merk in de triathlonwereld.  Neem een voorsprong in de triathlon door te kiezen voor Orca. Triathlonaccessoires.nl heeft in 2015 zijn aanbod aanzienlijk uitgebreid.

Aangespoord door een enorme passie om betere en snellere wetsuits te creëren richtte oud-triathlon kampioen Scott Unsworth Orca op. In 2008 is het bedrijf samen gaan werken met de bekende fietsgigant Orbea.


Lees meer over Orca >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Orca gemiddeld met een 9 in de 9 reviews hieronder :

Orca 226 Tech Goggle Clear zwembril

Orca 226 Tech Goggle Clear zwembril

Orca 226 Tech Goggle Clear zwembril 1 10 10 Alex Prins 2013-04-03

Samen met mijn Orca wetsuit besteld bij Sanden Sports in Volkel. Ze hebben hier een zeer uitgebreide keuze aan triathlonkleding en accessoires. Ben uitstekend geholpen door een jongedame en het was snel in huis. Laat het triathlonseizoen maar beginnen!

Bekijk hier het product Orca 226 Tech Goggle Clear zwembril >

Orca Transition Bag

Orca Transition Bag

Orca Transition Bag 1 10 9 Bernice 2014-04-09

Mooie kwalitatief goede tas! Handige opbergvakken en een waterdicht vak voor je zwemkleding! Zeer handig voor triathlons om alles netjes mee te nemen.

Bekijk hier het product Orca Transition Bag >

Wetsuit onderhouds- en reinigingsmiddel

Wetsuit onderhouds- en reinigingsmiddel

Wetsuit onderhouds- en reinigingsmiddel 1 10 9 Mart 2015-01-13

Gebruik dit wasmiddel al erg lang voor mijn wetsuit en ben er nog altijd super tevreden over. Werkt perfect en is goed voor het behoudt van een wetsuit.

Bekijk hier het product Wetsuit onderhouds- en reinigingsmiddel >

Orca S5 fullsleeve wetsuit heren 2015

Orca S5 fullsleeve wetsuit heren 2015

Orca S5 fullsleeve wetsuit heren 2015 1 10 8 David 2015-06-12

Ik heb deze wetsuit vorige week in de winkel (Volkel) gekocht. Bij thuiskomst bleek er een beschadiging op het pak te zitten. Meteen form. ingevuld op de website van Sanden. Daarop ben ik direct gebeld door ze. In plaats van nog een rit Volkel dacht men onwijs met mij mee. Ze moesten een aantal dagen later een levering doen bij mij in de buurt. Daar hebben we afgesproken en het pak zonder probleem omgeruild. HULDE voor deze service Sanden!!

Bekijk hier het product Orca S5 fullsleeve wetsuit heren 2015 >

Orca Core Basic Race suit heren zwart/wit

Orca Core Basic Race suit heren zwart/wit

Orca Core Basic Race suit heren zwart/wit 1 10 7 Frank 2014-05-31

Zit goed, 2 handige zakjes op de achterkant. Pijpen kruipen niet omhoog.

Bekijk hier het product Orca Core Basic Race suit heren zwart/wit >

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 Evert-jan wolthers 2016-05-17

Wetsuit online gekocht en maat gebaseerd op oude wetsuit wat ik al had van orca. Dit was een maat 9 dus ook maat 9 besteld. Gekozen voor dit wetsuit omdat het goed uit de reviews op internet kwam en omdat een paar jongens bij de zwemvereniging ook met het wetsuit zwemmen. Nu heb ik ongeveer 3 weken met het wetsuit buiten getraind en vind de flexibiliteit buitengewoon goed! 1,5 mm op de schouders is gewoon perfect voor een zeer vrije bewegingsvrijheid. Trouwens pluspunten voor snelle levering en snelle reactie op mijn vragen via de mail, tevens mooie wetsuit tas!

Bekijk hier het product Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren >

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren 1 10 10 Kasper. 2016-04-13

<p>Perfecte overstap van mijn 'entry level' wetsuit naar een uitstekend wetsuit. Om kort samen te vatten: duurzaam, goede waarde, comfortabel, hoge kwaliteit en mooie pasvorm.</p>

Bekijk hier het product Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren >

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren

Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren 1 10 9 Bram 2017-03-06

In winkel van volkel langs geweest en daar erg goed advies gekregen! Alle wetsuits waren aanwezig in de winkel en heb verschillende modellen geprobeerd waaronder de zone3 apsire, 2xu A:1 en Race en sailfish attack.... uiteindelijk deze gekozen vanwege de pasvorm en flexibiliteit. Super fijn wetsuit en ben zeer blij met mijn aankoop, prima service!

Bekijk hier het product Orca Sonar fullsleeve wetsuit heren >

Orca S6 fullsleeve wetsuit dames

Orca S6 fullsleeve wetsuit dames

Orca S6 fullsleeve wetsuit dames 1 10 10 Hein de B. 2017-02-28

<p>Dikke 10 voor dit wetsuit! Was opzoek naar een entry-level wetsuit met goed drijfvermogen in de benen omdat ik dit wel kan gebruiken :p telefonisch contact gehad met klantenservice en ze hebben me dit wetsuit aangeraden. Via internet aangekocht, volgende dag in huis. niets op aan te merken!</p>

Bekijk hier het product Orca S6 fullsleeve wetsuit dames >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Orca > Beoordelingen

Print