Northwave

Northwave schoenen kopen? Dat bent u verzekerd van 100% Italiaans en 100% kwaliteit. Twintig jaar geleden is het merk gestart met het ontwikkelen en produceren van raceschoenen en MTB-schoenen.  De Northwave MTB schoenen en de Northwave raceschoenen worden veel gekozen door profs. De gebroeders Schleck zijn overtuigd van de kwaliteit en de pasvorm van Northwaveschoenen. Tegenwoordig heeft het merk ook een ruim assortiment als het gaat om fietskleding. Omdat Northwave kwaliteit levert heeft Triathlonaccessoires.nl een steeds groter assortiment met Northwave producten.

 

Sorteren

     

123

Northwave Storm MTB helm camo heren 20% Korting Northwave Storm MTB helm camo heren (8614100396)

Northwave Northwave Storm MTB helm camo heren is een stoere helm om door het bos te vliegen. Met een gewicht van 230 gram en een Multi schaal techniek is dit één van de tophelmen van Northwave, door gebruik te maken van meerdere schalen wordt een eventuele klap beter opgevangen. De helm is perfect op je hoofd aan te passen met behulp van het Easy Release systeem aan de achterkant. Het afneembare vizier zorgt er voor dat de helm in alle weersomstandigheden te gebruiken is en dat je in het bos beter beschermt bent tegen rondvliegend modder.

€129,99

€103,95

  uw voordeel €26,04 (incl. BTW)

Northwave Storm MTB helm zwart/oranje-fluo heren 7% Korting Northwave Storm MTB helm zwart/oranje-fluo heren (8614100317)

Northwave Northwave Storm MTB helm zwart/oranje-fluo heren is een stoere helm om door het bos te vliegen. Met een gewicht van 230 gram en een Multi schaal techniek is dit één van de tophelmen van Northwave, door gebruik te maken van meerdere schalen wordt een eventuele klap beter opgevangen. De helm is perfect op je hoofd aan te passen met behulp van het Easy Release systeem aan de achterkant. Het afneembare vizier zorgt er voor dat de helm in alle weersomstandigheden te gebruiken is en dat je in het bos beter beschermt bent tegen rondvliegend modder.

€139,99

€129,95

  uw voordeel €10,04 (incl. BTW)

Northwave Storm MTB helm zwart/groen/wit heren 20% Korting Northwave Storm MTB helm zwart/groen/wit heren (8614100301)

Northwave Northwave Storm MTB helm zwart/groen/wit heren is een stoere helm om door het bos te vliegen. Met een gewicht van 230 gram en een Multi schaal techniek is dit één van de tophelmen van Northwave, door gebruik te maken van meerdere schalen wordt een eventuele klap beter opgevangen. De helm is perfect op je hoofd aan te passen met behulp van het Easy Release systeem aan de achterkant. Het afneembare vizier zorgt er voor dat de helm in alle weersomstandigheden te gebruiken is en dat je in het bos beter beschermt bent tegen rondvliegend modder.

€129,95

€103,95

  uw voordeel €26,- (incl. BTW)

Northwave Moab sportbril wit/rood 7% Korting Northwave Moab sportbril wit/rood (NW85111010)

De Northwave Moab sportbril wit/rood is uitgevoerd met polycarbonaat lenzen, met optimale visuele kenmerken zijn deze lenzen bijzonder schokbestendig en zo licht als een veertje! UV-stralen raken volledig geabsorbeerd voor een perfecte veiligheid. Off-center lens: De geaccentueerd bocht van de bril staat garant voor totale bescherming van de ogen tegen schadelijke milieu-invloeden zoals zonnestralen of insecten, die het zicht verstoren. De lenzen zijn bijzonder strak, waterdruppels rollen er spoorloos vanaf en zonder vlekken!

€69,95

€64,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Northwave Devil sportbril rood 10% Korting Northwave Devil sportbril rood (NW85111004)

De Northwave Devil sportbril rood is een lichte zonnebril voor fietsers met grote glazen voor een uitstekend perifeer zicht. Glazen kunnen tegen een stootje en zijn voorzien van een waterafstotende coating ter bescherming van uw ogen. Goed zicht tijdens een intensieve rit.

€49,95

€44,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Northwave Devil sportbril geel-fluo 10% Korting Northwave Devil sportbril geel-fluo (NW8513100840)

De Northwave Devil sportbril geel-fluo is een lichte zonnebril voor fietsers met grote glazen voor een uitstekend perifeer zicht. Glazen kunnen tegen een stootje en zijn voorzien van een waterafstotende coating ter bescherming van uw ogen. Goed zicht tijdens een intensieve rit.

€49,95

€44,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Northwave Devil sportbril rose 10% Korting Northwave Devil sportbril rose (NW8513100872)

De Northwave Devil sportbril rose is een lichte zonnebril voor fietsers met grote glazen voor een uitstekend perifeer zicht. Glazen kunnen tegen een stootje en zijn voorzien van een waterafstotende coating ter bescherming van uw ogen. Goed zicht tijdens een intensieve rit.

€49,95

€44,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Northwave Volata sportbril wit/blauw/rood 7% Korting Northwave Volata sportbril wit/blauw/rood (NW85121007)

Deze Northwave Volata sportbril wit/blauw/rood biedt 2 verwisselbare lenzen voor een optimale bescherming. Uitgevoerd met verschilledne technologieën zoals, polycarbonaat lenzen, water-repellent en off-center lenzen. Deze eigenschappen zorgen voor een optimaal zicht zonder vlekken of water en een super lichte maar zeer sterke bril!

€64,95

€59,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Northwave Tour sportbril zwart 8% Korting Northwave Tour sportbril zwart (NW8513100610)

De Northwave Tour sportbril zwart is een bril uit de collectie van Northwave met alle innovatieve eigenschappen die daarbij horen: waterafstotend, uitstekende schokbestendigheid en krasbestendig. De neusbrug van deze bril is ergonomisch ontworpen, zodat de bril goed op het gezicht blijft zitten en je geen last hebt van glijden.

€59,95

€54,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Northwave Predator Photochromic sportbril wit 8% Korting Northwave Predator Photochromic sportbril wit (NW8513100610)

De Northwave Predator Photochromic sportbril wit is een bril uit de collectie van Northwave met alle innovatieve eigenschappen die daarbij horen: waterafstotend, uitstekende schokbestendigheid en krasbestendig. De neusbrug van deze bril is ergonomisch ontworpen, zodat de bril goed op het gezicht blijft zitten en je geen last hebt van glijden. Tevens maakt deze gebruik van ergonomische vlakken waardoor hij super comfortabel op het gezicht zal zitten.

€59,95

€54,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Northwave Predator sportbril rood 8% Korting Northwave Predator sportbril rood (NW8513101002)

De Northwave Predator sportbril rood is een bril uit de collectie van Northwave met alle innovatieve eigenschappen die daarbij horen: waterafstotend, uitstekende schokbestendigheid en krasbestendig. De neusbrug van deze bril is ergonomisch ontworpen, zodat de bril goed op het gezicht blijft zitten en je geen last hebt van glijden. Tevens maakt deze gebruik van ergonomische vlakken waardoor hij super comfortabel op het gezicht zal zitten.

€59,95

€54,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Northwave Space sportbril blauw/wit Northwave Space sportbril blauw/wit (8513101124)

De Northwave Space sportbril blauw/wit is een multifunctionele sportbril die je eigenlijk altijd op kunt. De grijze lens is zo gemaakt dat je er met zonnig en licht bewolkt weer perfect zicht mee hebt. De lens is gemaakt van polycarbonaat, hierdoor is deze ijzersterk en biedt dus een goede bescherming voor je ogen. De lenzen zijn behandeld met een waterafstotende techniek, waardoor druppels geen vat hebben op de lens.

€34,95

 (incl. BTW)

Northwave Space sportbril geel/blauw Northwave Space sportbril geel/blauw (NW8513101144)

De Northwave Space sportbril geel/blauw is een multifunctionele sportbril die je eigenlijk altijd op kunt. De grijze lens is zo gemaakt dat je er met zonnig en licht bewolkt weer perfect zicht mee hebt. De lens is gemaakt van polycarbonaat, hierdoor is deze ijzersterk en biedt dus een goede bescherming voor je ogen. De lenzen zijn behandeld met een waterafstotende techniek, waardoor druppels geen vat hebben op de lens.

€34,95

 (incl. BTW)

Northwave Razer sportbril geel-fluo/zwart Northwave Razer sportbril geel-fluo/zwart (8515100141)

Met de Northwave Razer sportbril geel-fluo/zwart ben je altijd goed uitgerust onderweg tijdens het sporten. De lens is gemaakt van polycarbonaat, hierdoor is deze ijzersterk en biedt dus een goede bescherming voor je ogen. De lenzen zijn behandeld met een waterafstotende techniek, waardoor druppels geen vat hebben op de lens. Het focus center van de lens ligt recht op het center van de ogen waardoor het help tegen vermoeide ogen en een perfecte zonbescherming biedt!

€79,95

 (incl. BTW)

Northwave Space sportbril rood/wit Northwave Space sportbril rood/wit (8515100831)

De Northwave Space sportbril rood/wit behoort tot de nieuwe 2016 collectie en is een multifunctionele sportbril die je altijd op kunt! De grijze lens is zo gemaakt dat je er met zonnig en licht bewolkt weer perfect zicht mee hebt. De lens is gemaakt van polycarbonaat, hierdoor is deze ijzersterk en biedt dus een goede bescherming voor je ogen. De lenzen zijn behandeld met een waterafstotende techniek, waardoor druppels geen vat hebben op de lens. Deze nieuwe space sportbril van de 2016 collectie biedt de nieuwste kleuren!

€29,95

 (incl. BTW)

Northwave Razer sportbril zwart/wit Northwave Razer sportbril zwart/wit (85101003)

Met de Northwave Razer sportbril zwart/wit ben je altijd goed uitgerust onderweg tijdens het sporten. De lens is gemaakt van polycarbonaat, hierdoor is deze ijzersterk en biedt dus een goede bescherming voor je ogen. De lenzen zijn behandeld met een waterafstotende techniek, waardoor druppels geen vat hebben op de lens. Het focus center van de lens ligt recht op het center van de ogen waardoor het help tegen vermoeide ogen en een perfecte zonbescherming biedt!

€79,95

 (incl. BTW)

Northwave Space sportbril wit/zwart Northwave Space sportbril wit/zwart (8515100851)

De Northwave Space sportbril wit/zwart behoort tot de nieuwe 2016 collectie en is een multifunctionele sportbril die je altijd op kunt! De grijze lens is zo gemaakt dat je er met zonnig en licht bewolkt weer perfect zicht mee hebt. De lens is gemaakt van polycarbonaat, hierdoor is deze ijzersterk en biedt dus een goede bescherming voor je ogen. De lenzen zijn behandeld met een waterafstotende techniek, waardoor druppels geen vat hebben op de lens. Deze nieuwe space sportbril van de 2016 collectie biedt de nieuwste kleuren!

€29,95

 (incl. BTW)

Northwave Razer sportbril wit/rood/zwart Northwave Razer sportbril wit/rood/zwart (8513100352)

Met de Northwave Razer sportbril wit/rood/zwart ben je altijd goed uitgerust onderweg tijdens het sporten. De lens is gemaakt van polycarbonaat, hierdoor is deze ijzersterk en biedt dus een goede bescherming voor je ogen. De lenzen zijn behandeld met een waterafstotende techniek, waardoor druppels geen vat hebben op de lens. Het focus center van de lens ligt recht op het center van de ogen waardoor het help tegen vermoeide ogen en een perfecte zonbescherming biedt!

€79,95

 (incl. BTW)

Northwave Space sportbril zwart Northwave Space sportbril zwart (8515100810)

De Northwave Space sportbril zwart behoort tot de nieuwe 2016 collectie en is een multifunctionele sportbril die je altijd op kunt! De grijze lens is zo gemaakt dat je er met zonnig en licht bewolkt weer perfect zicht mee hebt. De lens is gemaakt van polycarbonaat, hierdoor is deze ijzersterk en biedt dus een goede bescherming voor je ogen. De lenzen zijn behandeld met een waterafstotende techniek, waardoor druppels geen vat hebben op de lens. Deze nieuwe space sportbril van de 2016 collectie biedt de nieuwste kleuren!

€29,95

 (incl. BTW)

Northwave Razer sportbril shiny zwart Northwave Razer sportbril shiny zwart (85131002)

Met de Northwave Razer sportbril shiny zwart ben je altijd goed uitgerust onderweg tijdens het sporten. De lens is gemaakt van polycarbonaat, hierdoor is deze ijzersterk en biedt dus een goede bescherming voor je ogen. De lenzen zijn behandeld met een waterafstotende techniek, waardoor druppels geen vat hebben op de lens. Het focus center van de lens ligt recht op het center van de ogen waardoor het help tegen vermoeide ogen en een perfecte zonbescherming biedt!

€79,95

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Northwave

Print