Nobel

Nobel biedt u infrarood saunacabines variërend in model, luxe en prijs. Besluit u een van deze prachtige cabines te kopen, dan installeren de experts van Fitness24 dit product bij levering meteen bij u in huis!

Waarom u een infraroodcabine nodig heeft? Een lange moeizame dag op werk, een intensieve work out, wat zou het dan toch heerlijk zijn om even te kunnen ontspannen. Een sauna zou dan behoorlijk goed van pas komen. Het nadeel: u moet naar een spa of naar een sportschool. Met een infraroodcabine van Nobel hoeft dat echter niet meer. U kunt dat heerlijke moment pakken in het comfort van uw huis.

Daarnaast is een infraroodcabine een zeer goed en gezond middel. Ze dienen niet alleen ter ontspanning, maar ook voor het herstellen van de spieren in het lichaam. In tegenstelling tot een gewone sauna werkt een infraroodsauna sneller, effectiever en de warmte is verdraagbaarder. Twee extra voordelen: u neemt door transpiratie afscheid van ongezonde stoffen in het lichaam en verbrandt daarnaast ook nog eens behoorlijk wat calorieën.

Wat Nobel zo bijzonder maakt? Dit merk maakt enkel gebruik van exclusief hoogwaardig houtmateriaal, zoals Hemlock of Red Cedar. Deze bevatten namelijk minerale oliën en vetten, wat de doorstroming van hitte bevordert. Wacht dus niet langer en geniet in een van de infraroodcabines van Nobel.

Sorteren

     

2XU compressie beenwarmers guard groen 2XU compressie beenwarmers guard groen (UA1987b-LCK/BLK)

De 2XU compressie beenwarmers guard groen reduceert spiervibraties en voorkomt krampen in de kuiten. Deze beenwarmers zijn zeer comfortabel en zullen geen irritatie geven, ook geschikt om onder wuitsuit te dragen. Naadloos geconstrueerde ‘Calf Sleeve’ die spiervibraties reduceert en die krampen voorkomt.

€39,95

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Nobel

Print