Nieuwe producten

Sorteren

     

1234...104

Sportful Giara warm lange mouw fietsshirt zwart/blauw heren Sportful Giara warm lange mouw fietsshirt zwart/blauw heren (1101823-243)

Het Sportful Giara warm lange mouw fietsshirt zwart/blauw heren is casual gestyled met rijk gehulde stof. Deze eigenschappen maakt dit niet alleen een geweldig winter shirt, maar ook een elegante optie. Gefabriceerd met geborstelde stoffen, wat zorgt voor warmte en comfort. Tip: houdt u er rekening mee dat de Sportful kleding kleiner dan normaal valt.

€99,95

 (incl. BTW)

Craft Repel hardloopjack grijs dames 9% Korting Craft Repel hardloopjack grijs dames (1905415-975563)

De Craft Repel hardloopjack grijs dames is een top of the line jas voor koude tot extreme weeromstandigheden. Gemaakt voor de hardloper die er een schepje bovenop doet en blijft trainen. Het jack is gemaakt van een hoogkwalitatief, elastisch materiaal uit 3 lagen met een technisch membraan, dat zorgt voor een optimaal evenwicht tussen bescherming tegen de elementen en ventilatie. Hiernaast heeft de jas een casual en eigentijds design om zo mee te gaan met de fashion. Met reflectoren om gezien en is licht van gewicht.

€159,95

€144,95

  uw voordeel €15,- (incl. BTW)

Craft Repel hardloopjack roze dames 9% Korting Craft Repel hardloopjack roze dames (1905415-801999)

De Craft Repel hardloopjack roze dames is een top of the line jas voor koude tot extreme weeromstandigheden. Gemaakt voor de hardloper die er een schepje bovenop doet en blijft trainen. Het jack is gemaakt van een hoogkwalitatief, elastisch materiaal uit 3 lagen met een technisch membraan, dat zorgt voor een optimaal evenwicht tussen bescherming tegen de elementen en ventilatie. Hiernaast heeft de jas een casual en eigentijds design om zo mee te gaan met de fashion. Met reflectoren om gezien en is licht van gewicht.

€159,95

€144,95

  uw voordeel €15,- (incl. BTW)

Craft Repel hardloopjack zwart dames 9% Korting Craft Repel hardloopjack zwart dames (1905415-999926)

De Craft Repel hardloopjack zwart dames is een top of the line jas voor koude tot extreme weeromstandigheden. Gemaakt voor de hardloper die er een schepje bovenop doet en blijft trainen. Het jack is gemaakt van een hoogkwalitatief, elastisch materiaal uit 3 lagen met een technisch membraan, dat zorgt voor een optimaal evenwicht tussen bescherming tegen de elementen en ventilatie. Hiernaast heeft de jas een casual en eigentijds design om zo mee te gaan met de fashion. Met reflectoren om gezien en is licht van gewicht.

€159,95

€144,95

  uw voordeel €15,- (incl. BTW)

Craft Brilliant 2.0 hood hardloopjack geel dames 9% Korting Craft Brilliant 2.0 hood hardloopjack geel dames (1905417-563000)

De Craft Brilliant 2.0 hood hardloopjack geel dames is een jas voor in milde tot koude weersomstandigheden. Een hardloopsessie met deze jas houdt het lichaam warm en droog. Door de lichtgewicht stof heeft de jas een comfortabele fit. Hiernaast heeft het meerdere reflectoren verdeeld over de gehele jas om zo een 360 graden reflectie op het kledingstuk te geven waardoor je altijd zichtbaar bent bij het hardlopen.

€109,95

€99,95

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Sportful Giara warm lange mouw fietsshirt zwart/groen heren Sportful Giara warm lange mouw fietsshirt zwart/groen heren (1101823-287)

Het Sportful Giara warm lange mouw fietsshirt zwart/groen heren is casual gestyled met rijk gehulde stof. Deze eigenschappen maakt dit niet alleen een geweldig winter shirt, maar ook een elegante optie. Gefabriceerd met geborstelde stoffen, wat zorgt voor warmte en comfort. Tip: houdt u er rekening mee dat de Sportful kleding kleiner dan normaal valt.

€99,95

 (incl. BTW)

Craft Brilliant 2.0 hood hardloopjack roze dames 9% Korting Craft Brilliant 2.0 hood hardloopjack roze dames (1905417-801000)

De Craft Brilliant 2.0 hood hardloopjack roze dames is een jas voor in milde tot koude weersomstandigheden. Een hardloopsessie met deze jas houdt het lichaam warm en droog. Door de lichtgewicht stof heeft de jas een comfortabele fit. Hiernaast heeft het meerdere reflectoren verdeeld over de gehele jas om zo een 360 graden reflectie op het kledingstuk te geven waardoor je altijd zichtbaar bent bij het hardlopen.

€109,95

€99,95

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Sportful Giara thermal mouwloos vest zwart/blauw heren Sportful Giara thermal mouwloos vest zwart/blauw heren (1101822-267)

Het Sportful Giara thermal mouwloos vest zwart/blauw heren beschermt je tegen koude winter wind door de hoge windbestendige buitenkant. Thermore isolatie houdt je warm, terwijl Thermo Pro maas extra warmte en vochtbeheer geeft. Het vest kan perfect gedragen worden over een fietsshirt. Zeer functioneel, met een kenmerkende uitstraling voor je volgende avontuur! Tip: houdt u er rekening mee dat de Sportful kleding kleiner dan normaal valt.

€129,95

 (incl. BTW)

Craft Brilliant 2.0 hood hardloopjack zwart dames 9% Korting Craft Brilliant 2.0 hood hardloopjack zwart dames (1905417-999000)

De Craft Brilliant 2.0 hood hardloopjack zwart dames is een jas voor in milde tot koude weersomstandigheden. Een hardloopsessie met deze jas houdt het lichaam warm en droog. Door de lichtgewicht stof heeft de jas een comfortabele fit. Hiernaast heeft het meerdere reflectoren verdeeld over de gehele jas om zo een 360 graden reflectie op het kledingstuk te geven waardoor je altijd zichtbaar bent bij het hardlopen.

€109,95

€99,95

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Craft Brilliant 2.0 thermal wind lange mouw hardloopshirt roze/grijs dames 15% Korting Craft Brilliant 2.0 thermal wind lange mouw hardloopshirt roze/grijs dames (1904316-2801)

Het Craft Brilliant 2.0 thermal wind lange mouw hardloopshirt roze/grijs dames is gemaakt om je ook in de gure omstandigheden toch lekker te laten lopen! Het Shirt is aan de voorzijde voorzien van een windblocker die je core comfortabel en warm houdt. De binnenzijde is voorzien van een thermische zachte stof die heerlijk warm aanvoelt. Het shirt heeft een ergonomische pasvorm wat ervoor zorgt dat het niet alleen super goed zit, maar ook natuurlijk een optimale bewegingsvrijheid garandeert. Het shirt heeft een wat langere rits die het aan en uittrekken vergemakkelijkt, en je van de nodige ventilatie kan voorzien

€99,95

€84,95

  uw voordeel €15,- (incl. BTW)

Craft Brilliant 2.0 thermal wind lange mouw hardloopshirt geel/grijs dames 15% Korting Craft Brilliant 2.0 thermal wind lange mouw hardloopshirt geel/grijs dames (1904316-2563)

Het Craft Brilliant 2.0 thermal wind lange mouw hardloopshirt geel/grijs dames is gemaakt om je ook in de gure omstandigheden toch lekker te laten lopen! Het Shirt is aan de voorzijde voorzien van een windblocker die je core comfortabel en warm houdt. De binnenzijde is voorzien van een thermische zachte stof die heerlijk warm aanvoelt. Het shirt heeft een ergonomische pasvorm wat ervoor zorgt dat het niet alleen super goed zit, maar ook natuurlijk een optimale bewegingsvrijheid garandeert. Het shirt heeft een wat langere rits die het aan en uittrekken vergemakkelijkt, en je van de nodige ventilatie kan voorzien

€99,95

€84,95

  uw voordeel €15,- (incl. BTW)

Sportful Giara thermal mouwloos vest zwart/groen heren Sportful Giara thermal mouwloos vest zwart/groen heren (1101822-187)

Het Sportful Giara thermal mouwloos vest zwart/groen heren beschermt je tegen koude winter wind door de hoge windbestendige buitenkant. Thermore isolatie houdt je warm, terwijl Thermo Pro maas extra warmte en vochtbeheer geeft. Het vest kan perfect gedragen worden over een fietsshirt. Zeer functioneel, met een kenmerkende uitstraling voor je volgende avontuur! Tip: houdt u er rekening mee dat de Sportful kleding kleiner dan normaal valt.

€129,95

 (incl. BTW)

Sportful Giara softshell jacket zwart/blauw heren Sportful Giara softshell jacket zwart/blauw heren (1101821-267)

Het Sportful Giara softshell jacket zwart/blauw heren heeft een hoog ademende constructie met windbestendig geborstelde softshell voorkant en achterkant van stretch ThermoDrytex. Geavanceerde styling verbergt een technisch softshell jacket. Een technische constructie, ontworpen voor alle koele fiets avonturen. Tip: houdt u er rekening mee dat de Sportful kleding kleiner dan normaal valt.

€139,95

 (incl. BTW)

Craft Breakaway hardloopjack blauw/depth dames 11% Korting Craft Breakaway hardloopjack blauw/depth dames (1904760-2384)

Dit Craft Breakaway hardloopjack blauw/depth dames is gemaakt van licht, zacht, wind- en waterafstotend materiaal dat de meeste wind en regendruppels tegenhoud waardoor je lichaam warm en droog blijft. De ondermouwen zijn gemaakt van dunne jersey-stof die in combinatie met de mesh in de zijden en de schouderpas voor een doeltreffend vochttransport en extra ventilatie zorgen. Verder heeft het jack reflecterende details die je in het donker beter zichtbaar maken, duimopeningen aan de mouwen die koude lucht buitensluiten en een grote en een kleine zak met ritsluiting om je spullen droog te bewaren. Naast dat het jack erg functioneel is heeft het ook een modern design.

€89,95

€79,95

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Craft Breakaway hardloopjack zwart dames 11% Korting Craft Breakaway hardloopjack zwart dames (1904760-9999)

Dit Craft Breakaway hardloopjack zwart dames is gemaakt van licht, zacht, wind- en waterafstotend materiaal dat de meeste wind en regendruppels tegenhoud waardoor je lichaam warm en droog blijft. De ondermouwen zijn gemaakt van dunne jersey-stof die in combinatie met de mesh in de zijden en de schouderpas voor een doeltreffend vochttransport en extra ventilatie zorgen. Verder heeft het jack reflecterende details die je in het donker beter zichtbaar maken, duimopeningen aan de mouwen die koude lucht buitensluiten en een grote en een kleine zak met ritsluiting om je spullen droog te bewaren. Naast dat het jack erg functioneel is heeft het ook een modern design.

€89,95

€79,95

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Craft Breakaway hardloopjack blauw/sea dames 11% Korting Craft Breakaway hardloopjack blauw/sea dames (1904760-1304)

Dit Craft Breakaway hardloopjack blauw/sea dames is gemaakt van licht, zacht, wind- en waterafstotend materiaal dat de meeste wind en regendruppels tegenhoud waardoor je lichaam warm en droog blijft. De ondermouwen zijn gemaakt van dunne jersey-stof die in combinatie met de mesh in de zijden en de schouderpas voor een doeltreffend vochttransport en extra ventilatie zorgen. Verder heeft het jack reflecterende details die je in het donker beter zichtbaar maken, duimopeningen aan de mouwen die koude lucht buitensluiten en een grote en een kleine zak met ritsluiting om je spullen droog te bewaren. Naast dat het jack erg functioneel is heeft het ook een modern design.

€89,95

€79,95

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Nieuwe producten

Print