Mako

Het van origine Franse merk Mako is in 2008 opgericht met dank aan de inspanningen van de oprichters van het merk: Jeremie Chapon en Jessica Harrison (OS 2008 en 2012). In eerste instantie gedreven door het feit dat Jeremie tijdens het uitoefenen van zijn geliefde sport niet in staat was om een geschikt wetsuit te vinden dat voldeed aan al zijn wensen. De enige manier om dat te verkrijgen, was om zelf een wetsuit te produceren, uitgaand van zijn eigen ideologie en zonder invloed van de ontwikkelingen van andere merken.

14 atleten maakten tijdens de Olympische Spelen van London gebruik van een Mako wetsuit, waaronder de winnares Nicola Spirig. Mako sponsort wereldwijd verschillende topatleten, waaronder Charlotte McShane, Audrey Merle, Barbara Riveros en vele anderen.

Mako
Sorteren

     

Mako Nami lange mouw wetsuit zwart/rood heren Uitverkoop Mako Nami lange mouw wetsuit zwart/rood heren (131001)

Het Mako Nami lange mouw wetsuit zwart/rood heren profiteert van de ontwikkelingen en innovatie van de Torrent en de Pure; Shark Skin op de onderarmen, de lycra binnenkant en een rits die van boven naar beneden sluit. Dit wetsuit is volledig gemaakt van Yamamoto 39 SCS neopreen, waardoor het wetsuit meer drijfvermogen geeft en flexibeler is dan veel andere wetsuits. Ideaal voor de competitieve recreant en beginnend wedstrijdatleet.

€329,-

€249,95

  uw voordeel €79,05 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Mako

Print