Mako

Het van origine Franse merk Mako is in 2008 opgericht met dank aan de inspanningen van de oprichters van het merk: Jeremie Chapon en Jessica Harrison (OS 2008 en 2012). In eerste instantie gedreven door het feit dat Jeremie tijdens het uitoefenen van zijn geliefde sport niet in staat was om een geschikt wetsuit te vinden dat voldeed aan al zijn wensen. De enige manier om dat te verkrijgen, was om zelf een wetsuit te produceren, uitgaand van zijn eigen ideologie en zonder invloed van de ontwikkelingen van andere merken.

14 atleten maakten tijdens de Olympische Spelen van London gebruik van een Mako wetsuit, waaronder de winnares Nicola Spirig. Mako sponsort wereldwijd verschillende topatleten, waaronder Charlotte McShane, Audrey Merle, Barbara Riveros en vele anderen.

Mako
Sorteren

     

Mako Genesis lange mouw wetsuit zwart/blauw dames Mako Genesis lange mouw wetsuit zwart/blauw dames (192001)

Het Mako Genesis lange mouw wetsuit zwart/blauw dames is het instapmodel van Mako en voor het seizoen 2018 volledig herontworpen om bewegingsvrijheid in het bovenlichaam en de thermische eigenschappen van het pak te verbeteren. Dit pak is ideaal voor beginners of voor triatleten die een kleiner budget hebben. Het pak is beschikbaar in specifieke man- en vrouw uitvoeringen.

€199,-

 (incl. BTW)

Mako Genesis lange mouw wetsuit zwart/blauw heren Mako Genesis lange mouw wetsuit zwart/blauw heren (191001)

Het Mako Genesis lange mouw wetsuit zwart/blauw heren is het instapmodel van Mako en voor het seizoen 2018 volledig herontworpen om bewegingsvrijheid in het bovenlichaam en de thermische eigenschappen van het pak te verbeteren. Dit pak is ideaal voor beginners of voor triatleten die een kleiner budget hebben. Het pak is beschikbaar in specifieke man- en vrouw uitvoeringen.

€199,-

 (incl. BTW)

Mako Naiad lange mouw wetsuit zwart/roze dames Mako Naiad lange mouw wetsuit zwart/roze dames (132001)

Het Mako Naiad lange mouw wetsuit zwart/roze dames profiteert van de ontwikkelingen en innovatie van de Torrent en de Pure; Shark Skin op de onderarmen, de lycra binnenkant en een rits die van boven naar beneden sluit. Dit wetsuit is volledig gemaakt van Yamamoto 39 SCS neopreen, waardoor het wetsuit meer drijfvermogen geeft en flexibeler is dan veel andere wetsuits. Ideaal voor de competitieve recreant en beginnend wedstrijdatleet.

€329,-

 (incl. BTW)

Mako Nami lange mouw wetsuit zwart/rood heren Uitverkoop Mako Nami lange mouw wetsuit zwart/rood heren (131001)

Het Mako Nami lange mouw wetsuit zwart/rood heren profiteert van de ontwikkelingen en innovatie van de Torrent en de Pure; Shark Skin op de onderarmen, de lycra binnenkant en een rits die van boven naar beneden sluit. Dit wetsuit is volledig gemaakt van Yamamoto 39 SCS neopreen, waardoor het wetsuit meer drijfvermogen geeft en flexibeler is dan veel andere wetsuits. Ideaal voor de competitieve recreant en beginnend wedstrijdatleet.

€329,-

€249,95

  uw voordeel €79,05 (incl. BTW)

Mako Pure lange mouw wetsuit zwart/wit dames Mako Pure lange mouw wetsuit zwart/wit dames (162001)

Het Mako Pure lange mouw wetsuit zwart/wit dames is het resultaat van drie jaar onderzoek en tests, met als doel een wetsuit te creëren met ongelooflijke vrijheid en prestatie eigenschappen. In dit pak zijn de allernieuwste materialen gebruikt, gelijk aan de Torrent, maar zonder de panelen voor extra drijfvermogen. Dit wetsuit is voor zwemmers pur sang. 

€519,95

 (incl. BTW)

Mako Pure lange mouw wetsuit zwart/wit heren Mako Pure lange mouw wetsuit zwart/wit heren (161001)

Het Mako Pure lange mouw wetsuit zwart/wit heren is het resultaat van drie jaar onderzoek en tests, met als doel een wetsuit te creëren met ongelooflijke vrijheid en prestatie eigenschappen. In dit pak zijn de allernieuwste materialen gebruikt, gelijk aan de Torrent, maar zonder de panelen voor extra drijfvermogen. Dit wetsuit is voor zwemmers pur sang. 

€519,95

 (incl. BTW)

Mako Torrent lange mouw wetsuit zwart/blauw dames Mako Torrent lange mouw wetsuit zwart/blauw dames (152001)

Het Mako Torrent lange mouw wetsuit zwart/blauw dames beschikt over uitstekende vrijheid en prestatie eigenschappen. Het pak maakt gebruik van de allernieuwste materialen. Het drijfvermogen is verbeterd en zones zijn aangebracht met extra elastische eigenschappen, waardoor dit wetsuit met recht het nieuwe Mako top-wetsuit is. Geschikt voor lange afstands atleten en atleten die wat extra drijfvermogen kunnen gebruiken om een betere positie in het water te verkrijgen.

€649,95

 (incl. BTW)

Mako Torrent lange mouw wetsuit zwart/blauw heren Mako Torrent lange mouw wetsuit zwart/blauw heren (151001)

Het Mako Torrent lange mouw wetsuit zwart/blauw heren beschikt over uitstekende vrijheid en prestatie eigenschappen. Het pak maakt gebruik van de allernieuwste materialen. Het drijfvermogen is verbeterd en zones zijn aangebracht met extra elastische eigenschappen, waardoor dit wetsuit met recht het nieuwe Mako top-wetsuit is. Geschikt voor lange afstands atleten en atleten die wat extra drijfvermogen kunnen gebruiken om een betere positie in het water te verkrijgen.

€649,95

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Mako

Print