Lazer

In 1919 begon het familiebedrijf uit België met het ontwikkelen van helmen van goede kwaliteit. De kernwaarden van Lazer zijn bescherming, strak design en een hoog draagcomfort. Lazer levert waar voor je geld. Triathlonaccessoires.nl heeft verschillende Lazer artikelen in het assortiment. Het assortiment bestaat uit: Lazer Racehelmen en Lazer MTB-helmen.

Lazer
Sorteren

     

Lazer O2 CE Race helm mat zwart heren Uitverkoop Lazer O2 CE Race helm mat zwart heren (C2005666101)

De Lazer O2 CE Race helm mat zwart heren is veelvuldig beloond met awards. De helm is een van de topmodellen van Lazer, al jarenlang een klassieker in de collectie. De helm bevat 24 ventilatieopeningen voor optimale luchtverplaatsing door de helm. Hij is perfect aanpasbaar aan het hoofd, met het Rollsys Retention System, waarmee deze in grootte te verstellen is. De helm is voorzien van een Rigidity Brace System, dat als een soort rolkooi dient bij ongevallen en optimale bescherming kan bieden.

€110,-

€95,-

  uw voordeel €15,- (incl. BTW)

Lazer AeroShell genesis fietshelm transparant Lazer AeroShell genesis fietshelm transparant (LATARDIZROWI)

Deze Lazer AeroShell genesis fietshelm transparant is gemaakt voor de Lazer Genesis fietshelm.Deze afneembare transparante cover beschermt je tegen kou, wind en regen, je klikt hem eenvoudig vast over je fietshelm.De cover is bovendien oprolbaar, zodat hem kunt opbergen in de achterzak van je fietsshirt.

€24,95

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Lazer

Print