Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties! Meld u nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en maak deze maand kans op een waardebon t.w.v. €100,-. Te besteden in onze webshops.
Kans op een €100,-waardebon
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
* Verplicht(e) veld(en)
Nee, Bedankt! X

Lazer

In 1919 begon het familiebedrijf uit België met het ontwikkelen van helmen van goede kwaliteit. De kernwaarden van Lazer zijn bescherming, strak design en een hoog draagcomfort. Lazer levert waar voor je geld. Triathlonaccessoires.nl heeft verschillende Lazer artikelen in het assortiment. Het assortiment bestaat uit: Lazer Racehelmen en Lazer MTB-helmen.

Lazer
Sorteren

     

123

Lazer ROX MTB helm CE wit unisex Lazer ROX MTB helm CE wit unisex (2005666157)

De Lazer ROX MTB helm CE wit unisex is met het stoere uiterlijk en goed zichtbare kleuren een echte eyecatcher. De helm dankt de stevigheid aan het RBS systeem, dat maakt deze hoofdbeschermer een absolute must voor de avontuurlijke fietser. Voor bescherming tegen regen en sneeuw is de helm gemakkelijk uit te breiden met de aeroshell (regenhoes). Deze hoes sluit de helm af, zonder dat dit ten koste gaat van de ventilatie.

€99,95

 (incl. BTW)

Lazer ROX MTB helm CE flash geel unisex Lazer ROX MTB helm CE flash geel unisex (2005666155)

De Lazer ROX MTB helm CE flash geel unisex is met het stoere uiterlijk en goed zichtbare kleuren een echte eyecatcher. De helm dankt de stevigheid aan het RBS systeem, dat maakt deze hoofdbeschermer een absolute must voor de avontuurlijke fietser. Voor bescherming tegen regen en sneeuw is de helm gemakkelijk uit te breiden met de aeroshell (regenhoes). Deze hoes sluit de helm af, zonder dat dit ten koste gaat van de ventilatie.

€99,95

 (incl. BTW)

Lazer ROX MTB helm CE mat zwart unisex Lazer ROX MTB helm CE mat zwart unisex (2005666159)

De Lazer ROX MTB helm CE mat zwart unisex is met het stoere uiterlijk en goed zichtbare kleuren een echte eyecatcher. De helm dankt de stevigheid aan het RBS systeem, dat maakt deze hoofdbeschermer een absolute must voor de avontuurlijke fietser. Voor bescherming tegen regen en sneeuw is de helm gemakkelijk uit te breiden met de aeroshell (regenhoes). Deze hoes sluit de helm af, zonder dat dit ten koste gaat van de ventilatie.

€99,95

 (incl. BTW)

Lazer ROX MTB helm CE zwart unisex Lazer ROX MTB helm CE zwart unisex (2005666152)

De Lazer ROX MTB helm CE zwart unisex is met het stoere uiterlijk en goed zichtbare kleuren een echte eyecatcher. De helm dankt de stevigheid aan het RBS systeem, dat maakt deze hoofdbeschermer een absolute must voor de avontuurlijke fietser. Voor bescherming tegen regen en sneeuw is de helm gemakkelijk uit te breiden met de aeroshell (regenhoes). Deze hoes sluit de helm af, zonder dat dit ten koste gaat van de ventilatie.

€99,95

 (incl. BTW)

Lazer BLADE Race helm CE mat zwart heren 5% Korting Lazer BLADE Race helm CE mat zwart heren (2005666152)

Deze Lazer BLADE Race helm CE mat zwart heren is van super kwaliteit, heeft een perfecte pasvorm en is voorzien van uitstekende ventilatie. De Blade CE heeft een In-Mold constructie van meerdere lagen die deze helm zeer stevig maakt waardoor hij zelfs bij hoge snelheden erg veilig is. De helm is gemakkelijk aan te passen op de grootte van het hoofd, met behulp van het Rollsys Retention System.

€90,-

€84,95

  uw voordeel €5,05 (incl. BTW)

Lazer BLADE Race helm CE wit/rood heren 10% Korting Lazer BLADE Race helm CE wit/rood heren (2005666821)

Deze Lazer BLADE Race helm CE wit/rood heren is van super kwaliteit, heeft een perfecte pasvorm en is voorzien van uitstekende ventilatie. De Blade CE heeft een In-Mold constructie van meerdere lagen die deze helm zeer stevig maakt waardoor hij zelfs bij hoge snelheden erg veilig is. De helm is gemakkelijk aan te passen op de grootte van het hoofd, met behulp van het Rollsys Retention System.

€95,-

€84,95

  uw voordeel €10,05 (incl. BTW)

Lazer BLADE Race helm CE wit/zilver heren 5% Korting Lazer BLADE Race helm CE wit/zilver heren (2005666824)

Deze Lazer BLADE Race helm CE wit/zilver heren is van super kwaliteit, heeft een perfecte pasvorm en is voorzien van uitstekende ventilatie. De Blade CE heeft een In-Mold constructie van meerdere lagen die deze helm zeer stevig maakt waardoor hij zelfs bij hoge snelheden erg veilig is. De helm is gemakkelijk aan te passen op de grootte van het hoofd, met behulp van het Rollsys Retention System.

€90,-

€84,95

  uw voordeel €5,05 (incl. BTW)

Lazer BLADE Race helm CE mat zwart/flash oranje heren 10% Korting Lazer BLADE Race helm CE mat zwart/flash oranje heren (2005666800)

Deze Lazer BLADE Race helm CE mat zwart/flash oranje heren is van super kwaliteit, heeft een perfecte pasvorm en is voorzien van uitstekende ventilatie. De Blade CE heeft een In-Mold constructie van meerdere lagen die deze helm zeer stevig maakt waardoor hij zelfs bij hoge snelheden erg veilig is. De helm is gemakkelijk aan te passen op de grootte van het hoofd, met behulp van het Rollsys Retention System.

€95,-

€84,95

  uw voordeel €10,05 (incl. BTW)

Lazer BLADE Race helm CE mat zwart/flash geel heren 10% Korting Lazer BLADE Race helm CE mat zwart/flash geel heren (5420056667975)

Deze Lazer BLADE Race helm CE mat zwart/flash geel heren is van super kwaliteit, heeft een perfecte pasvorm en is voorzien van uitstekende ventilatie. De Blade CE heeft een In-Mold constructie van meerdere lagen die deze helm zeer stevig maakt waardoor hij zelfs bij hoge snelheden erg veilig is. De helm is gemakkelijk aan te passen op de grootte van het hoofd, met behulp van het Rollsys Retention System.

€95,-

€84,95

  uw voordeel €10,05 (incl. BTW)

Lazer COSMO Race helm CE wit/coral dames 12% Korting Lazer COSMO Race helm CE wit/coral dames (2005669213)

De Lazer COSMO Race helm CE wit/coral dames is de damesuitvoering van de Z1 tophelm van Lazer. De speciale dames fietshelm is voorzien van het gepatenteerde Advanced Rollsys-systeem met een eenvoudig te bedienen stelknop bovenop de helm. Ook voor de dames met lang haar of een paardenstaart is dit een uitstekende constructie, aangezien het haar komt niet in het stelmechanisme kan komen. De Cosmo weegt slechts 220 gram (in maat M) en telt 31 ventilatie-openingen voor een optimale verkoeling.

€250,-

€219,95

  uw voordeel €30,05 (incl. BTW)

Lazer Z1 CE Race helm zwart/zilver heren 10% Korting Lazer Z1 CE Race helm zwart/zilver heren (2005664666)

De Lazer Z1 CE Race helm zwart/zilver heren is een zeer lichte en gestroomlijnde helm voor op de racefiets. De helm is voorzien van een In-Mold constructie met 31 luchtgaten die een optimale ventilatie bieden tijdens warme dagen. De fietshelm heeft een verbeterde zijdelinkse bescherming en een RBS kooi die zorgt voor een totale bescherming. De zeer aerodynamische vorm samen met de geïntegreerde vleugel bovenop de helm maken deze helm perfect voor snelle ritten!

€250,-

€222,95

  uw voordeel €27,05 (incl. BTW)

Lazer Z1 CE Race helm blauw/zilver heren 10% Korting Lazer Z1 CE Race helm blauw/zilver heren (2005664678)

De Lazer Z1 CE Race helm blauw/zilver heren is een zeer lichte en gestroomlijnde helm voor op de racefiets. De helm is voorzien van een In-Mold constructie met 31 luchtgaten die een optimale ventilatie bieden tijdens warme dagen. De fietshelm heeft een verbeterde zijdelinkse bescherming en een RBS kooi die zorgt voor een totale bescherming. De zeer aerodynamische vorm samen met de geïntegreerde vleugel bovenop de helm maken deze helm perfect voor snelle ritten!

€250,-

€222,95

  uw voordeel €27,05 (incl. BTW)

Lazer GRACE Race helm CE wit/blauw dames 7% Korting Lazer GRACE Race helm CE wit/blauw dames (2005669197)

De Lazer GRACE Race helm CE wit/blauw dames is een lichtgewicht fietshelm (slechts 260 gram) speciaal gemaakt voor dames. De helm is uit zeven stukken opgebouwd en bevat een enorme berg knowhow. Negentien ventilatiegaten brengen de nodige verkoeling, terwijl de X-static padding in combinatie met luchtkanalen aan de voorzijde van de helm de ventilatie nog verder optimaliseert. Deze in de ruimtevaart ontwikkelde padding, bestaande uit 99,9% zilver, reguleert bovendien de temperatuur, waardoor de Grace in de zomer koeler is en in de winter juist warmer!

€200,-

€184,95

  uw voordeel €15,05 (incl. BTW)

Lazer Z1 CE Race helm zwart/belgian blauw heren 10% Korting Lazer Z1 CE Race helm zwart/belgian blauw heren (101Z1015)

De Lazer Z1 CE Race helm zwart/belgian blauw heren is een zeer lichte en gestroomlijnde helm voor op de racefiets. De helm is voorzien van een In-Mold constructie met 31 luchtgaten die een optimale ventilatie bieden tijdens warme dagen. De fietshelm heeft een verbeterde zijdelinkse bescherming en een RBS kooi die zorgt voor een totale bescherming. De zeer aerodynamische vorm samen met de geïntegreerde vleugel bovenop de helm maken deze helm perfect voor snelle ritten!

€250,-

€222,95

  uw voordeel €27,05 (incl. BTW)

Lazer GRACE Race helm CE zwart dames 7% Korting Lazer GRACE Race helm CE zwart dames (2005669199)

De Lazer GRACE Race helm CE zwart dames is een lichtgewicht fietshelm (slechts 260 gram) speciaal gemaakt voor dames. De helm is uit zeven stukken opgebouwd en bevat een enorme berg knowhow. Negentien ventilatiegaten brengen de nodige verkoeling, terwijl de X-static padding in combinatie met luchtkanalen aan de voorzijde van de helm de ventilatie nog verder optimaliseert. Deze in de ruimtevaart ontwikkelde padding, bestaande uit 99,9% zilver, reguleert bovendien de temperatuur, waardoor de Grace in de zomer koeler is en in de winter juist warmer!

€200,-

€184,95

  uw voordeel €15,05 (incl. BTW)

Lazer Z1 CE Race helm camo flash geel heren 10% Korting Lazer Z1 CE Race helm camo flash geel heren (101Z1025)

De Lazer Z1 CE Race helm camo flash geel heren is een zeer lichte en gestroomlijnde helm voor op de racefiets. De helm is voorzien van een In-Mold constructie met 31 luchtgaten die een optimale ventilatie bieden tijdens warme dagen. De fietshelm heeft een verbeterde zijdelinkse bescherming en een RBS kooi die zorgt voor een totale bescherming. De zeer aerodynamische vorm samen met de geïntegreerde vleugel bovenop de helm maken deze helm perfect voor snelle ritten!

€260,-

€233,95

  uw voordeel €26,05 (incl. BTW)

Lazer GRACE Race helm CE wit/coral dames 7% Korting Lazer GRACE Race helm CE wit/coral dames (2005669195)

De Lazer GRACE Race helm CE wit/coral dames is een lichtgewicht fietshelm (slechts 260 gram) speciaal gemaakt voor dames. De helm is uit zeven stukken opgebouwd en bevat een enorme berg knowhow. Negentien ventilatiegaten brengen de nodige verkoeling, terwijl de X-static padding in combinatie met luchtkanalen aan de voorzijde van de helm de ventilatie nog verder optimaliseert. Deze in de ruimtevaart ontwikkelde padding, bestaande uit 99,9% zilver, reguleert bovendien de temperatuur, waardoor de Grace in de zomer koeler is en in de winter juist warmer!

€200,-

€184,95

  uw voordeel €15,05 (incl. BTW)

Lazer Z1 CE Race helm flash oranje heren 10% Korting Lazer Z1 CE Race helm flash oranje heren (101Z1025)

De Lazer Z1 CE Race helm flash oranje heren is een zeer lichte en gestroomlijnde helm voor op de racefiets. De helm is voorzien van een In-Mold constructie met 31 luchtgaten die een optimale ventilatie bieden tijdens warme dagen. De fietshelm heeft een verbeterde zijdelinkse bescherming en een RBS kooi die zorgt voor een totale bescherming. De zeer aerodynamische vorm samen met de geïntegreerde vleugel bovenop de helm maken deze helm perfect voor snelle ritten!

€260,-

€233,95

  uw voordeel €26,05 (incl. BTW)

Lazer Z1 CE Race helm flash geel heren 10% Korting Lazer Z1 CE Race helm flash geel heren (101Z1025)

De Lazer Z1 CE Race helm flash geel heren is een zeer lichte en gestroomlijnde helm voor op de racefiets. De helm is voorzien van een In-Mold constructie met 31 luchtgaten die een optimale ventilatie bieden tijdens warme dagen. De fietshelm heeft een verbeterde zijdelinkse bescherming en een RBS kooi die zorgt voor een totale bescherming. De zeer aerodynamische vorm samen met de geïntegreerde vleugel bovenop de helm maken deze helm perfect voor snelle ritten!

€260,-

€233,95

  uw voordeel €26,05 (incl. BTW)

Lazer O2 CE Race helm mat zwart heren 10% Korting Lazer O2 CE Race helm mat zwart heren (C2005666101)

De Lazer O2 CE Race helm mat zwart heren is veelvuldig beloond met awards. De helm is een van de topmodellen van Lazer, al jarenlang een klassieker in de collectie. De helm bevat 24 ventilatieopeningen voor optimale luchtverplaatsing door de helm. Hij is perfect aanpasbaar aan het hoofd, met het Rollsys Retention System, waarmee deze in grootte te verstellen is. De helm is voorzien van een Rigidity Brace System, dat als een soort rolkooi dient bij ongevallen en optimale bescherming kan bieden.

€110,-

€98,95

  uw voordeel €11,05 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Lazer

Print