Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties! Meld u nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en maak deze maand kans op een waardebon t.w.v. €100,-. Te besteden in onze webshops.
Kans op een €100,-waardebon
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
* Verplicht(e) veld(en)
Nee, Bedankt! X

Ironman Beoordelingen

Ironman

Ironman Triathlon is een toonaangevend merk op Triatlongebied met Triathlonkleding zoals Triathlon Tri tops, Triathlon skinsuits, Triathlon wetsuits en Triatlon accessoires voor de Triatleet die kwaliteit en performance wil. Triathlonaccessoires.nl levert alle actuele Ironman Triathloncollecties uit voorraad en altijd met gratis bezorging voor Nederland en Belgie.


Lees meer over Ironman >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Ironman gemiddeld met een 7,83 in de 12 reviews hieronder :

Ironman women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917

Ironman women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917

Ironman women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917 1 10 10 Ingrid Serarrens 2013-04-15

as zondag ga ik de Halve Marathon van Enschede lopen en ga ik kijken of het bevalt. Ik loop erg graag in deze tri-suits. Ik dacht wel dat er een BH vorm in zat, niet goed gekeken :( dus daar heb ik mij in vergist. Ik ga er zelf een bh in dragen, kijken hoe dat gaat. Toen in m aan had ging de rits bij de borsten vanzelf open... ik hoop dat dat bij het lopen niet gebeurd. Bij de benen zit hij perfect! Dus ff afwachten. Na zondag weet ik meer

Bekijk hier het product Ironman women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917 >

Ironman women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917

Ironman women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917

Ironman women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917 1 10 9 Lydian Degen 2014-07-01

Ik Zat daags voor mijn eerste triathlon en met een ontzettend goede service had ik mijn nieuwe tri-suite binnen een dag in huis. Hij zit super en ziet er ook na de triathlon en de trainingen nog super uit. Bij vragen mailen ze in zeer korte tijd terug. Kortom een hele goede service en goede kwaliteit.

Bekijk hier het product Ironman women's tri suit sleeveless back zip tattoo 8917 >

Ironman Pro tubebox

Ironman Pro tubebox

Ironman Pro tubebox 1 10 10 Henry vd Weerde 2013-03-21

Ideaal voor op de fiets. Blijft goed zitten.

Bekijk hier het product Ironman Pro tubebox >

Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen

Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen

Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen 1 10 10 Fred 2013-04-03

Geen last meer van blaren en pijnlijke voeten met deze inlegzolen.

Bekijk hier het product Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen >

Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen

Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen

Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen 1 10 3 Adele 2014-11-13

+ De zool geeft prima steun en demping bij lange afstanden hardlopen. Bij droge omstandigheden zou deze zool van mij een 10 krijgen. - Helaas kan deze zool niet tegen vochtige omstandigheden (regen, plassen, rivierdoorwadingen). Het zwarte gedeelte lostte al op na 1x gebruik.

Bekijk hier het product Spenco Ironman Total Support Original inlegzolen >

Ironman running jacket yellow-black

Ironman running jacket yellow-black

Ironman running jacket yellow-black 1 10 7 Mark ankone 2016-10-10

Een hele mooie jas, alleen valt de maat veel kleiner uit

Bekijk hier het product Ironman running jacket yellow-black >

Ironman lock laces stretch

Ironman lock laces stretch

Ironman lock laces stretch 1 10 9 Richard Blankenstein 2013-06-19

Simpel om te doen. Veters blijven optimaal zitten. Ook ideaal voor hardlopers.

Bekijk hier het product Ironman lock laces stretch >

Ironman Triathlon Suit Multi Sport 8902

Ironman Triathlon Suit Multi Sport 8902

Ironman Triathlon Suit Multi Sport 8902 1 10 6 van Duin 2012-09-29

Goed product, bestelling en afhandeling zeer naar wens, mocht het product niet meer leverbaar zijn dan wordt er een goed alternatief geboden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Bekijk hier het product Ironman Triathlon Suit Multi Sport 8902 >

Ironman Triathlon Suit Multi Sport 8902

Ironman Triathlon Suit Multi Sport 8902

Ironman Triathlon Suit Multi Sport 8902 1 10 7 2014-06-03

Pak is in het lijf aan de korte kant, maar als het nat wordt rekt het wat uit en past het goed. Wit gedeelte schijnt beetje door als het nat is. Mooi stoer pak. Ga het zeker veel gebruiken!

Bekijk hier het product Ironman Triathlon Suit Multi Sport 8902 >

Sanden Pro tubebox

Sanden Pro tubebox

Sanden Pro tubebox 1 10 9 Wouter de Groot 2013-03-21

Stevige tas voor op de fiets. Snelle levering!

Bekijk hier het product Sanden Pro tubebox >

Timex Ironman sporthorloge Run x20 GPS Antraciet TW5K87300

Timex Ironman sporthorloge Run x20 GPS Antraciet TW5K87300

Timex Ironman sporthorloge Run x20 GPS Antraciet TW5K87300 1 10 6 2015-01-10

Ik moest wel lang wachten op levering van horloge.

Bekijk hier het product Timex Ironman sporthorloge Run x20 GPS Antraciet TW5K87300 >

Ironman men's trisuit Sleeveless red-black

Ironman men's trisuit Sleeveless red-black

Ironman men's trisuit Sleeveless red-black 1 10 8 2012-09-18

prima materiaal! zit lekker en droogt snel.

Bekijk hier het product Ironman men's trisuit Sleeveless red-black >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Ironman > Beoordelingen

Print