Basic fietstrainers

Lees verder

Sorteren

     

Tacx Blue Twist Fietstrainer T2675 Tacx Blue Twist Fietstrainer T2675 (T2675)

De Tacx Blue Twist Fietstrainer heeft hetzelfde remsysteem als de Blue Matic, maar is uitgevoerd zonder stuurversteller. De Blue Twist T2675 is voornamelijk geschikt voor duurtraining, een lichte beklimming of er kan tegenwind mee gesimuleerd worden. De weerstand stel je handmatig in 7 verschillende standen in via een schakelaar op de rem. De maximale weerstand is 700 Watt en de Blue Twist is geschikt als instapmodel.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Tacx Blue Matic Fietstrainer T2650 Tacx Blue Matic Fietstrainer T2650 (T2650)

De Tacx Blue Matic Fietstrainer is het tussenmodel van de Blue fietstrainers, de maximale weerstand is 700 Watt. De Blue Matic is voornamelijk geschikt voor duurtraining, een lichte beklimming of er kan tegenwind mee gesimuleerd worden. Met de stuurschakelaar stel je de weerstand in 10 verschillende standen in.

Product tijdelijk uitverkocht

 

Tacx Booster Fietstrainer T2500 Tacx Booster Fietstrainer T2500 (T2500)

Bereid je professioneel voor en breng je lichaam in topconditie met de Tacx Booster Fietstrainer, het topmodel van de Tacx fietstrainers. De krachtige magneetrem genereert al bij lage snelheden een hoge weerstand; de maximale weerstand is 1050 Watt. Dit maakt de Booster zeer geschikt voor het nabootsen van beklimmingen en voor intervaltrainingen met korte, felle sprints. Met de stuurschakelaar stel je de weerstand in 10 verschillende standen in. De rem is makkelijk te monteren, zodat je meteen kunt beginnen.

Product tijdelijk uitverkocht

 

9.0
Tacx Booster Fietstrainer T2500 1 10 9 9/10 Tacx Booster Fietstrainer T2500

Fijne stevige fietstrainer die niet al te veel geluid maakt. Gebruik de fietstrainer vo...

Bekijk alle Beoordelingen
Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Fietstrainers > Basic fietstrainers

Print