Favourlight

Favourlight is waarmee u alle outdoor sporten zonder kleerscheuren door kunt komen. Hoe een merk daarvoor kan zorgen? De lantaarns van Favourlight voorzien u van licht waar het nodig is, zodat de outdoor activiteiten zonder problemen kunnen worden uitgevoerd.

Outdoor sport is niet een van de veiligste activiteiten. De omgeving is vaak onbekend, er kunnen andere mensen of dieren zijn en het wordt sneller donkerder dan gedacht. Om het toch veiliger te maken hebben een stel handige breinen Favourlight opgericht. Met ruim dertig jaar ervaring is dit merk wereldwijd een van de grootste en belangrijkste fabrikanten van draagbare LED verlichting. Waar het merk begon met een paar mensen is het vandaag de dag gevestigd in Hong Kong met een professioneel team en ruim 1500 werknemers. Hoewel het merk gebruik maakt van zeer geavanceerde productietechnieken, geeft het ook de mogelijkheid om op maat gemaakte producten aan te leveren. Een kleermaker, maar dan voor zaklampen.

Op Fitness24 vindt u een veelzijdige collectie van producten van Favourlight. Het handige aan de lantaarns van dit merk? Ze zijn niet alleen geschikt voor outdoor sporten, maar ook voor een gezellig kampeervakantie! Wat wilt u nog meer? Wacht niet langer en koop in onze webwinkel de producten van Favourlight.

Favourlight
Sorteren

     

Sealskinz Extreme cold weather mid fietssok met Hydrostop zwart/grijs 10% Korting Sealskinz Extreme cold weather mid fietssok met Hydrostop zwart/grijs (11100067-0901)

De Sealskinz Extreme cold weather fietssok is een goed geïsoleerde wind- en waterdichte halfhoge sok die gedragen kan worden op zowel weg fiets als op de mountainbike. De binnenvoering is gemaakt van Merino-wol, bekend om zijn isolerende en temperatuur regulerende eigenschappen waardoor deze sok uitermate geschikt is zeer koud weer. De unieke Hydrostop-technologie van SealSkinz garandeert een betere pasvorm van de sok op het been. Het verkleind de kans dat er van bovenaf water in de sok terecht komt aanzienlijk.

€49,95

€44,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Atlantis Full face snorkelmasker zwart Atlantis Full face snorkelmasker zwart (AT0010)

Het Atlantis Full face snorkelmasker zwart is zo ontworpen dat ademen onder water net zo makkelijk is als boven water, door zowel je neus als je mond. De grote lens van de Atlantis zorgt voor een kristal helder 180 graden gezichtsveld. Dankzij de nieuwe langere snorkelpijp ligt de top van je snorkel hoger boven het wateroppervlakte. De Dry-Top technologie zorgt ervoor dat er zo min mogelijk water in het masker loopt. Loopt er toch wat water naar binnen, dan wordt dit door de ventielen aan de onderkant weer afgevoerd. Snorkelen is nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest als met het Atlantis full face snorkelmasker.

€39,95

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Favourlight

Print