Dutch ebike

Dutchebike maakt handgemaakte Nederlandse e-bikes met excellente prijs/kwaliteit verhouding. Ze maakt gebruik van producten van gerenommeerde leveranciers zoals Shimano (Nexus 7-speed op alle modellen), Hesling (kettingkast en jasbeschermers), Spanninga (verlichting), Sella Royal (zadel), Ergotec (ergonomische stuur en stuurpen), CST (banden), KMC (roestvaste ketting). De verende voorvork is van het merk Zoom!

Het aluminium frame van de e-bikes van Dutchebike is van hoogstaande kwaliteit met 5 jaar garantie op breuk of fabrieksfouten. De lak is van sterke poedercoating. De frames hebben een maat van 50 cm en met de ergonomische stuur en verstelbare stuurpen, te verstellen tot een comfortabele zit voor bijna elke berijder.

Standaard zijn de Dutchebikes uitgerust met een 36 Volt, 11 ampère accu (actieradius van 45-70 km) die de motor in de voornaaf ondersteunt wanneer het crankstel in beweging wordt gebracht. Als optie kunnen de Dutchebikes met een accu 36 Volt, 14,5 ampère worden uitgerust(met uitzondering van de cargo) waardoor de actieradius wordt vergroot naar 70-100 km. De motor in de voornaaf is borstelloos en 250 Watt.

De e-bikes van Dutchebike zijn sportief met een trendy uitstraling voor verantwoord en betrouwbaar fietsplezier. Met hoge kwaliteit en zeer concurrerende prijs, waarmee u de groeiende markt van e-bikes met veel succes kunt bedienen.

De fabricage van onze elektrische fietsen vindt plaats in Nederland, Dutchebike staat daarmee garant voor oer Hollandse kwaliteit en betrouwbaarheid en dat tegen lage prijzen.

Dutch ebike
Sorteren

     

Er zijn geen resultaten voor deze selectie

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Dutch ebike

Print