Fietswielen

Een set strakke carbon wielen maak je fiets helemaal af! Met de wielen van Profile Design weet u zeker dat u voor kwaliteit gaat.
De aerodynamische wielen van Profile Design zijn getest in de windtunnel en gemaakt van carbon.

Lees verder

Fietswielen
Sorteren

     

Profile Design Wielset 38/Twenty Four Carbon Clincher Profile Design Wielset 38/Twenty Four Carbon Clincher (97122)

De Profile Design Wielset 38/Twenty Four Carbon Clincher is gemaakt van carbon en geschikt voor draadbanden. De wielen hebben een bijzonder goed remvermogen, dankzij gebruik van de nieuwste technologieën. De remweg wordt tot 30% korter in vergelijking tot eerdere carbon wielsets van Profile Design. De wielset wordt geleverd met specifieke remblokjes voor carbonwielen, snelspanners, spaaksleutel en een ventielverlenger.

€1.599,-

€1.579,-

  uw voordeel €20,- (incl. BTW)

Profile Design 58/Twenty Four Carbon Clincher Wielset 5% Korting Profile Design 58/Twenty Four Carbon Clincher Wielset (91335)

De Profile Design Wielset 58/Twenty Four Carbon Clincher De Profile Design 58/Twenty Four wielen zijn aerodynamische wielen getest in de windtunnel en gemaakt van carbon. Deze wielen zijn geschikt voor draadbanden en hebben een bijzonder goed remvermogen. Door toepassing van de nieuwste technologieën wordt de remweg tot 30% korter in vergelijking tot de voorgaande carbon wielsets van Profile Design. De wielset wordt geleverd met specifieke remblokjes voor carbonwielen, snelspanners, spaaksleutel en een ventielverlenger.

€1.699,99

€1.599,95

  uw voordeel €100,04 (incl. BTW)

Profile Design 78/Twenty Four Carbon Clincher Wielset Profile Design 78/Twenty Four Carbon Clincher Wielset (91337)

Deze Profile Design 78/Twenty Four aerodynamisch wielen met hoge velgen zijn getest in de windtunnel en gemaakt van carbon. 

De wielen hebben een bijzonder goed remvermogen, dankzij gebruik van de nieuwste technologieën.

De remweg wordt tot 30% korter in vergelijking tot eerdere carbon wielsets van Profile Design.

De wielset wordt geleverd met specifieke remblokjes voor carbonwielen, snelspanners, spaaksleutel en een ventielverlenger.

€1.499,95

 (incl. BTW)

Carbon wielen

De Profile Design wielen zijn geschikt voor draadbanden en hebben een bijzonder hoog remvermogen. Door toepassing van de nieuwste technologieën is de remweg tot 30% korter in vergelijking tot de voorgaande carbon wielsets van Profile Design.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Fietsen > Fietswielen

Print