Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties! Meld u nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en maak deze maand kans op een waardebon t.w.v. €100,-. Te besteden in onze webshops.
Kans op een €100,-waardebon
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
* Verplicht(e) veld(en)
Nee, Bedankt! X

Fietshelmen

Met het dragen van een goede fietshelm kan u (zwaarder) letsel voorkomen. Maar u moet echter niet denken dat u met een helm meer risico kan nemen. We zien ook steeds meer fietshelmen in het straatbeeld. Fietshelmen zijn bijna altijd gemaakt van polystyreen (een kunststof dat lijkt op piepschuim). U voelt de helm bijna niet op uw hoofd zitten zo licht zijn ze.

Lees verder

Fietshelmen
Sorteren

     

1234

Uvex Edaero Race Fietshelm wit/blauw 10% Korting Uvex Edaero Race Fietshelm wit/blauw (UB410963-02XX)

De Uvex Edaero Race Fietshelm wit/blauw is een van de snelste helmen in zijn soort. Marcel Kittel heeft met deze helm prijzen gepakt. Uitstekende aerodynamica, geschikt voor tijdrijders, triathleten, toerfietser en wedstrijdrijders. Het resultaat is indrukwekkend: Bijvoorbeeld, energiebesparing tot 16 Watt of omgerekend 1 minuut 25 op een strook van 40 kilometer met een snelheid van 38 km / h.

€249,95

€224,95

  uw voordeel €25,- (incl. BTW)

Lazer ROX MTB helm CE wit unisex Lazer ROX MTB helm CE wit unisex (2005666157)

De Lazer ROX MTB helm CE wit unisex is met het stoere uiterlijk en goed zichtbare kleuren een echte eyecatcher. De helm dankt de stevigheid aan het RBS systeem, dat maakt deze hoofdbeschermer een absolute must voor de avontuurlijke fietser. Voor bescherming tegen regen en sneeuw is de helm gemakkelijk uit te breiden met de aeroshell (regenhoes). Deze hoes sluit de helm af, zonder dat dit ten koste gaat van de ventilatie.

€99,95

 (incl. BTW)

BBB Fietshelm AeroTop wit Uitverkoop BBB Fietshelm AeroTop wit (2929176271)

De BBB Fietshelm AeroTop wit heeft een geëxpandeerd polystyreen (EPS) van hoge dichtheid. In de kern geïntergreerde ankers voor de verstelbare riempjes.Inclusief FaceShield (BHE-63, smoke). Deze lens is voorzien van een hydrofobische coating. In de regen, glijdt het water van de lens af. Verstelbare riempjes met een open structuur voor een perfecte, comfortabele en verkoelende passing.

€199,95

€134,95

  uw voordeel €65,- (incl. BTW)

Uvex Edaero Race Fietshelm zwart 10% Korting Uvex Edaero Race Fietshelm zwart (UB410963-01XX)

De Uvex Edaero Race Fietshelm zwart is een van de snelste helmen in zijn soort. Marcel Kittel heeft met deze helm prijzen gepakt. Uitstekende aerodynamica, geschikt voor tijdrijders, triathleten, toerfietser en wedstrijdrijders. Het resultaat is indrukwekkend: Bijvoorbeeld, energiebesparing tot 16 Watt of omgerekend 1 minuut 25 op een strook van 40 kilometer met een snelheid van 38 km / h.

€249,95

€224,95

  uw voordeel €25,- (incl. BTW)

Lazer ROX MTB helm CE flash geel unisex Lazer ROX MTB helm CE flash geel unisex (2005666155)

De Lazer ROX MTB helm CE flash geel unisex is met het stoere uiterlijk en goed zichtbare kleuren een echte eyecatcher. De helm dankt de stevigheid aan het RBS systeem, dat maakt deze hoofdbeschermer een absolute must voor de avontuurlijke fietser. Voor bescherming tegen regen en sneeuw is de helm gemakkelijk uit te breiden met de aeroshell (regenhoes). Deze hoes sluit de helm af, zonder dat dit ten koste gaat van de ventilatie.

€99,95

 (incl. BTW)

BBB Fietshelm AeroTop zwart Uitverkoop BBB Fietshelm AeroTop zwart (2929176211)

De BBB Fietshelm AeroTop zwart heeft een geëxpandeerd polystyreen (EPS) van hoge dichtheid. In de kern geïntergreerde ankers voor de verstelbare riempjes.Inclusief FaceShield (BHE-63, smoke). Deze lens is voorzien van een hydrofobische coating. In de regen, glijdt het water van de lens af. Verstelbare riempjes met een open structuur voor een perfecte, comfortabele en verkoelende passing.

€199,95

€134,95

  uw voordeel €65,- (incl. BTW)

Lazer ROX MTB helm CE mat zwart unisex Lazer ROX MTB helm CE mat zwart unisex (2005666159)

De Lazer ROX MTB helm CE mat zwart unisex is met het stoere uiterlijk en goed zichtbare kleuren een echte eyecatcher. De helm dankt de stevigheid aan het RBS systeem, dat maakt deze hoofdbeschermer een absolute must voor de avontuurlijke fietser. Voor bescherming tegen regen en sneeuw is de helm gemakkelijk uit te breiden met de aeroshell (regenhoes). Deze hoes sluit de helm af, zonder dat dit ten koste gaat van de ventilatie.

€99,95

 (incl. BTW)

BBB Fietshelm Condor wit/zilver Uitverkoop BBB Fietshelm Condor wit/zilver (2929173572)

De BBB Fietshelm Condor wit/zilver heeft ventilatiegaten achteraan voor een optimale luchtstroom. Het insectennet voorkomt dat insecten de helm in vliegen. De helm heeft een verstelbare kinband voor een perfecte, comfortabele pasvorm. Inclusief verwijderbaar vizier.

€44,95

€34,95

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Lazer ROX MTB helm CE zwart unisex Lazer ROX MTB helm CE zwart unisex (2005666152)

De Lazer ROX MTB helm CE zwart unisex is met het stoere uiterlijk en goed zichtbare kleuren een echte eyecatcher. De helm dankt de stevigheid aan het RBS systeem, dat maakt deze hoofdbeschermer een absolute must voor de avontuurlijke fietser. Voor bescherming tegen regen en sneeuw is de helm gemakkelijk uit te breiden met de aeroshell (regenhoes). Deze hoes sluit de helm af, zonder dat dit ten koste gaat van de ventilatie.

€99,95

 (incl. BTW)

BBB Fietshelm Condor zwart/rood BBB Fietshelm Condor zwart/rood (2929173532)

De BBB Fietshelm Condor zwart/rood heeft ventilatiegaten achteraan voor een optimale luchtstroom. Het insectennet voorkomt dat insecten de helm in vliegen. De helm heeft een verstelbare kinband voor een perfecte, comfortabele pasvorm. Inclusief verwijderbaar vizier.

€44,95

 (incl. BTW)

Lazer BLADE Race helm CE mat zwart heren 5% Korting Lazer BLADE Race helm CE mat zwart heren (2005666152)

Deze Lazer BLADE Race helm CE mat zwart heren is van super kwaliteit, heeft een perfecte pasvorm en is voorzien van uitstekende ventilatie. De Blade CE heeft een In-Mold constructie van meerdere lagen die deze helm zeer stevig maakt waardoor hij zelfs bij hoge snelheden erg veilig is. De helm is gemakkelijk aan te passen op de grootte van het hoofd, met behulp van het Rollsys Retention System.

€90,-

€84,95

  uw voordeel €5,05 (incl. BTW)

BBB Fietshelm Condor zwart/blauw BBB Fietshelm Condor zwart/blauw (2929173521)

De BBB Fietshelm Condor zwart/blauw heeft ventilatiegaten achteraan voor een optimale luchtstroom. Het insectennet voorkomt dat insecten de helm in vliegen. De helm heeft een verstelbare kinband voor een perfecte, comfortabele pasvorm. Inclusief verwijderbaar vizier.

€44,95

 (incl. BTW)

Lazer BLADE Race helm CE wit/rood heren 10% Korting Lazer BLADE Race helm CE wit/rood heren (2005666821)

Deze Lazer BLADE Race helm CE wit/rood heren is van super kwaliteit, heeft een perfecte pasvorm en is voorzien van uitstekende ventilatie. De Blade CE heeft een In-Mold constructie van meerdere lagen die deze helm zeer stevig maakt waardoor hij zelfs bij hoge snelheden erg veilig is. De helm is gemakkelijk aan te passen op de grootte van het hoofd, met behulp van het Rollsys Retention System.

€95,-

€84,95

  uw voordeel €10,05 (incl. BTW)

BBB Fietshelm Condor zwart/wit Uitverkoop BBB Fietshelm Condor zwart/wit (2929173511)

De BBB Fietshelm Condor zwart/wit heeft ventilatiegaten achteraan voor een optimale luchtstroom. Het insectennet voorkomt dat insecten de helm in vliegen. De helm heeft een verstelbare kinband voor een perfecte, comfortabele pasvorm. Inclusief verwijderbaar vizier.

€44,95

€34,95

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Lazer BLADE Race helm CE wit/zilver heren 5% Korting Lazer BLADE Race helm CE wit/zilver heren (2005666824)

Deze Lazer BLADE Race helm CE wit/zilver heren is van super kwaliteit, heeft een perfecte pasvorm en is voorzien van uitstekende ventilatie. De Blade CE heeft een In-Mold constructie van meerdere lagen die deze helm zeer stevig maakt waardoor hij zelfs bij hoge snelheden erg veilig is. De helm is gemakkelijk aan te passen op de grootte van het hoofd, met behulp van het Rollsys Retention System.

€90,-

€84,95

  uw voordeel €5,05 (incl. BTW)

BBB Fietshelm Hawk wit/zwart 7% Korting BBB Fietshelm Hawk wit/zwart (2929172773)

De BBB Fietshelm Hawk wit/zwart met een in-mold-schaalconstructie. De helm heeft reflecterende stickers aan achterkant. Ventilatiegaten achteraan voor een optimale luchtstroom. De helm heeft een verstelbare kinband voor een perfecte, comfortabele pasvorm.

€64,95

€59,95

  uw voordeel €5,- (incl. BTW)

Lazer BLADE Race helm CE mat zwart/flash oranje heren 10% Korting Lazer BLADE Race helm CE mat zwart/flash oranje heren (2005666800)

Deze Lazer BLADE Race helm CE mat zwart/flash oranje heren is van super kwaliteit, heeft een perfecte pasvorm en is voorzien van uitstekende ventilatie. De Blade CE heeft een In-Mold constructie van meerdere lagen die deze helm zeer stevig maakt waardoor hij zelfs bij hoge snelheden erg veilig is. De helm is gemakkelijk aan te passen op de grootte van het hoofd, met behulp van het Rollsys Retention System.

€95,-

€84,95

  uw voordeel €10,05 (incl. BTW)

BBB Fietshelm Hawk zwart/wit Uitverkoop BBB Fietshelm Hawk zwart/wit (2929172714)

De BBB Fietshelm Hawk zwart/wit met een in-mold-schaalconstructie. De helm heeft reflecterende stickers aan achterkant. Ventilatiegaten achteraan voor een optimale luchtstroom. De helm heeft een verstelbare kinband voor een perfecte, comfortabele pasvorm.

€64,95

€49,95

  uw voordeel €15,- (incl. BTW)

Lazer BLADE Race helm CE mat zwart/flash geel heren 10% Korting Lazer BLADE Race helm CE mat zwart/flash geel heren (5420056667975)

Deze Lazer BLADE Race helm CE mat zwart/flash geel heren is van super kwaliteit, heeft een perfecte pasvorm en is voorzien van uitstekende ventilatie. De Blade CE heeft een In-Mold constructie van meerdere lagen die deze helm zeer stevig maakt waardoor hij zelfs bij hoge snelheden erg veilig is. De helm is gemakkelijk aan te passen op de grootte van het hoofd, met behulp van het Rollsys Retention System.

€95,-

€84,95

  uw voordeel €10,05 (incl. BTW)

BBB Fietshelm Taurus wit/zilver Uitverkoop BBB Fietshelm Taurus wit/zilver (2929172674)

De BBB Fietshelm Taurus wit/zilver met een verstelbare kinband voor een perfecte, comfortabele pasvorm. Deze helm heeft een gebruiksvriendelijk TwistClose 2.0-verstelsysteem. Ook voorzien van wasbare antibacteriële pads. De helm heeft reflecterende stickers aan achterkant.

€84,95

€64,95

  uw voordeel €20,- (incl. BTW)

Juiste pasvorm

De pasvorm van de fietshelm is het allerbelangrijkste! Als de helm bij het passen lekker zit en goed blijft zitten mag u er vanuit gaan dat u de juiste maat hebt gekozen. Soms zit er aan de binnenkant een draaiknop om de helm helemaal aan uw wensen aan te passen. Als er iets mocht gebeuren is het de bedoeling dat de helm goed op z'n plek blijft zitten en niet van uw hoofd vliegt. Een goede helm heeft ook voldoende ventilatie-openingen. Zo gaan draaggemak en veiligheid prima samen. Bij een fietshelm met het juiste keurmerk (o.a CE en ANSI) bent u er zeker van dat deze aan alle veiligheidseisen voldoet. In ons assortiment hebben we fietshelmen voor de racefiets, tijdritfiets, MTB en BMX.

Nog een tip: schrijf aan de binnenkant van de helm wie u bent (eventueel met behulp van een sticker).

8.5
Giro selector wit GI2039273 1 10 8 8/10 Giro selector wit GI2039273

Top helm! Pasvorm wel beetje strak, maar heb het er voor over. Zeker daar het extra dee...

Uvex Boss Race Fietshelm zwart/groen 1 10 9 9/10 Uvex Boss Race Fietshelm zwart/groen

Lichte helm, de pasvorm is goed, eenvoudige aansluiting.

Bekijk alle Beoordelingen
Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Cycling > Fietshelmen

Print