Fietsbanden

Op het eerste gezicht lijkt iedere fietsband op elkaar en denkt u misschien dat er geen verschil is, maar bij nader onderzoek zit er wel degelijk verschil tussen de diverse fietsbanden. Denk allereerst aan banden voor de diverse soorten fietsen, zo hebt u naast banden voor 'gewone' fietsen, fietsbanden geschikt voor racefietsen, fietsbanden voor MTB en ook fietsbanden voor cyclocross fietsen.

Lees verder

Fietsbanden
Sorteren

     

YAW MTB binnenband 29 inch 4-pack Uitverkoop YAW MTB binnenband 29 inch 4-pack (Y22320041029)

De YAW MTB binnenband 29 inch geschikt voor wielmaat 29 inch en voor buitenbanden met breedte maat 1.8 tot 2.4 inch. Vervaardigd uit kwalitatief butyl die zorgen voor een hoge luchtdichtheid en goede bescherming tegen lekrijden. Set van 4 stuks.

€23,95

€16,50

  uw voordeel €7,45 (incl. BTW)

Binnenband

=

Ook binnen deze categorieën zitten nog weer flinke verschillen, bent u op zoek naar fietsbanden race met zo weinig mogelijk profiel en dus ook minder rolweerstand of hebt u liever een band die niet meteen lek stoot wanneer u per ongeluk op een veredelde grindweg terecht komt. Afhankelijk van uw gebruikswensen en -eisen kunt u de juiste band kiezen voor uw activiteit.

=

Voor binnenbanden lijkt de keuze iets eenvoudiger, maar let hier op dat u de juiste maat kiest en de hoogte van uw velg. Want een te grote band die dubbel langs de velg komt te zitten, bezorgt u gegarandeerd een klapband.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Fietsen > Fietsbanden

Print