Electrische fietsen

Nederland is het fietsland bij uitstek, nergens ter wereld wordt zoveel gefietst. We fietsen gemiddeld 2,5 kilometer per dag, zo'n 900 kilometer per jaar! De electrische fiets zien we steeds meer in het Hollandse straatbeeld. Logisch dat we verstand hebben van fietsen en als geen ander weten hoe we fietsen moeten maken. Dutchebike past helemaal in deze Nederlandse traditie.

Lees verder

Electrische fietsen
Sorteren

     

Dutchebike elektrische damesfiets touring blauw + Installatie Dutchebike elektrische damesfiets touring blauw (EBIKETOURINGblauw)

De krachtige Dutchebike elektrische damesfiets touring blauw kun je gebruiken voor woon-werkverkeer, maar is ook geschikt voor de langere (tour)tochten. Door het lage frame gewicht ga je altijd soepel vooruit, zelfs als je vergeten bent je accu op te laden! De krachtige Dutchebike Touring fiets is uitgerust met shimano nexus 7 versnellingen en maar liefst 5 trap ondersteuningen niveau’s dit maakt het een ideale tourfiets voor lange afstanden. Deze touring is volledig met de hand opgebouwd in Nederland, en deze fiets bestaat volledig uit a merk onderdelen, hierdoor kunnen wij een zeer uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden.

€1.599,-

 (incl. BTW)

Dutchebike elektrische damesfiets touring oranje koper + Installatie Dutchebike elektrische damesfiets touring oranje koper (EBIKETOURINGoranje-koper)

De krachtige Dutchebike elektrische damesfiets touring oranje koper kun je gebruiken voor woon-werkverkeer, maar is ook geschikt voor de langere (tour)tochten. Door het lage frame gewicht ga je altijd soepel vooruit, zelfs als je vergeten bent je accu op te laden! De krachtige Dutchebike Touring fiets is uitgerust met shimano nexus 7 versnellingen en maar liefst 5 trap ondersteuningen niveau’s dit maakt het een ideale tourfiets voor lange afstanden. Deze touring is volledig met de hand opgebouwd in Nederland, en deze fiets bestaat volledig uit a merk onderdelen, hierdoor kunnen wij een zeer uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden.

€1.599,-

 (incl. BTW)

Dutchebike elektrische damesfiets touring mokka bruin + Installatie Dutchebike elektrische damesfiets touring mokka bruin (EBIKETOURINGmokkabruin)

De krachtige Dutchebike elektrische damesfiets touring mokka bruin kun je gebruiken voor woon-werkverkeer, maar is ook geschikt voor de langere (tour)tochten. Door het lage frame gewicht ga je altijd soepel vooruit, zelfs als je vergeten bent je accu op te laden! De krachtige Dutchebike Touring fiets is uitgerust met shimano nexus 7 versnellingen en maar liefst 5 trap ondersteuningen niveau’s dit maakt het een ideale tourfiets voor lange afstanden. Deze touring is volledig met de hand opgebouwd in Nederland, en deze fiets bestaat volledig uit a merk onderdelen, hierdoor kunnen wij een zeer uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden.

€1.599,-

 (incl. BTW)

Dutchebike elektrische damesfiets cargo beige Vandaag nog Fit! Uitverkoop + Installatie Dutchebike elektrische damesfiets cargo beige (EBIKECARGObeige)

Deze Dutchebike elektrische fiets cargo beige doet haar naam eer aan: Een stoere rubuuste transportfiets genaamd de Cargo. De fiets staat stabiel dankzij de stevige dubbele standaard en stuurblokkering en rijdt licht dankzij de geluidloze motor in combinatie met de brede banden. De 36V 11Ah accu is bijna onzichtbaar verwerkt in de dubbele bodem van de voordrager, zo valt het niet op dat het om een Cargo ebike is en hierdoor zijn trendy look behoud.

€1.449,-

 (incl. BTW)

Dutchebike elektrische herenfiets touring blauw + Installatie Dutchebike elektrische herenfiets touring blauw (EBIKETOURINGblauw)

De krachtige Dutchebike elektrische herenfiets touring blauw kun je gebruiken voor woon-werkverkeer, maar is ook geschikt voor de langere (tour)tochten. Door het lage frame gewicht ga je altijd soepel vooruit, zelfs als je vergeten bent je accu op te laden! De krachtige Dutchebike Touring fiets is uitgerust met shimano nexus 7 versnellingen en maar liefst 5 trap ondersteuningen niveau’s dit maakt het een ideale tourfiets voor lange afstanden. Deze touring is volledig met de hand opgebouwd in Nederland, en deze fiets bestaat volledig uit a merk onderdelen, hierdoor kunnen wij een zeer uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden.

€1.599,-

 (incl. BTW)

Dutchebike elektrische damesfiets city wit + Installatie Dutchebike elektrische damesfiets city wit (EBIKECITYwit)

De Dutchebike elektrische damesfiets city wit is verpakt in een stijlvol jasje, deze fiets is te gebruiken voor woon-werkverkeer, maar is ook voor de langere (tour)tochten. Door het lage frame gewicht ga je altijd soepel vooruit, zelfs als je vergeten bent je accu op te laden! De krachtige Dutchebike City fiets is uitgerust met shimano nexus 7 versnellingen en maar 3 trap ondersteuningen niveau’s dit maakt het een ideale city fiets maar kan ook prima gebruikt worden voor lange afstanden. Deze City is volledig met de hand opgebouwd in Nederland, en deze fiets bestaat volledig uit a merk onderdelen, hierdoor kunnen wij een zeer uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden

€1.399,-

 (incl. BTW)

Dutchebike elektrische damesfiets city zwart + Installatie Dutchebike elektrische damesfiets city zwart (EBIKECITYzwart)

De Dutchebike elektrische damesfiets city zwart is verpakt in een stijlvol jasje, deze fiets is te gebruiken voor woon-werkverkeer, maar is ook voor de langere (tour)tochten. Door het lage frame gewicht ga je altijd soepel vooruit, zelfs als je vergeten bent je accu op te laden! De krachtige Dutchebike City fiets is uitgerust met shimano nexus 7 versnellingen en maar 3 trap ondersteuningen niveau’s dit maakt het een ideale city fiets maar kan ook prima gebruikt worden voor lange afstanden. Deze City is volledig met de hand opgebouwd in Nederland, en deze fiets bestaat volledig uit a merk onderdelen, hierdoor kunnen wij een zeer uitstekende prijs kwaliteit verhouding bieden

€1.399,-

 (incl. BTW)

E-bikes

=

Waarom zou u een electrische fiets kopen?
• als u meer dan vijf kilometer moet fietsen naar uw werk en u komt zomers niet bezweet aan.
• als u graag lange fietstochten maakt maar uw conditie is niet toereikend, met een e-bike kunt u weer gewoon heel de dag op pad en genieten.
• als u in heuvelachtig gebied woont en toch graag de fiets pakt
• als u lekker wilt doorrijden met u kinder op uw fiets

=

Voor iedere doelgroep heeft Dutchebike een fiets. De elektrische fietsen zijn met de hand opgebouwd en afgemonteerd met gerenomeerde merken. De trapondersteuning met motor zit in het voorwiel. Maximum snelheid is 25 kilometer per uur zodat u geen helm hoeft te dragen. De uitneembare accu bevind zich in de achterdrager, zo kunt u hem makkelijk uitnemen en binnen opladen. De e-bikes van Dutchebike zijn sportief met een trendy uitstraling.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Fietsen > Electrische fietsen

Print