Fietsjacks Beoordelingen

Fietsjacks


Lees meer over Fietsjacks >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Fietsjacks gemiddeld met een 9,1 in de 22 reviews hieronder :

Sportful hot pack no-rain stretch jacket zwart 00922-002 2014

Sportful hot pack no-rain stretch jacket zwart 00922-002 2014

Sportful hot pack no-rain stretch jacket zwart 00922-002 2014 1 10 8 2014-11-29

prima sportful jack gekocht; vlot en keurig bezorgd!

Bekijk hier het product Sportful hot pack no-rain stretch jacket zwart 00922-002 2014 >

Sportful Alpe 2 Softshell Jacket zwart-wit heren 01399-002

Sportful Alpe 2 Softshell Jacket zwart-wit heren 01399-002

Sportful Alpe 2 Softshell Jacket zwart-wit heren 01399-002 1 10 9 W. Kruisweg 2015-09-29

Fijne pasvorm, beschermt goed tegen de kou. Vrijdagavond besteld dinsdag in huis, tevreden.

Bekijk hier het product Sportful Alpe 2 Softshell Jacket zwart-wit heren 01399-002 >

Sportful Alpe 2 Softshell Jacket zwart-wit heren 01399-002

Sportful Alpe 2 Softshell Jacket zwart-wit heren 01399-002

Sportful Alpe 2 Softshell Jacket zwart-wit heren 01399-002 1 10 9 Wilco Derks 2015-10-07

Het jack zit lekker en de kwaliteit van het materiaal is in orde. Dit jack is absoluut wind en waterdicht zoals beloofd wordt. Binnen twee dagen in huis.

Bekijk hier het product Sportful Alpe 2 Softshell Jacket zwart-wit heren 01399-002 >

Sportful hot pack 5 jacket heren zwart 01135-002 2014

Sportful hot pack 5 jacket heren zwart 01135-002 2014

Sportful hot pack 5 jacket heren zwart 01135-002 2014 1 10 9 Maurice Molier 2015-01-28

Perfecte fit. Wel een maatje groter bestellen. Onmisbaar jack voor regenachtige ritten. Past makkelijk in een achterzakje van je fietsshirt.

Bekijk hier het product Sportful hot pack 5 jacket heren zwart 01135-002 2014 >

Sportful hot pack 5 jacket heren wit/zwart 01135-102 2014

Sportful hot pack 5 jacket heren wit/zwart 01135-102 2014

Sportful hot pack 5 jacket heren wit/zwart 01135-102 2014 1 10 10 2014-11-16

Alles prima verlopen: snelle afhandeling, correcte levering.

Bekijk hier het product Sportful hot pack 5 jacket heren wit/zwart 01135-102 2014 >

Sportful hot pack 5 jacket heren geel fluo/zwart 01135-091 2014

Sportful hot pack 5 jacket heren geel fluo/zwart 01135-091 2014

Sportful hot pack 5 jacket heren geel fluo/zwart 01135-091 2014 1 10 8 Kees 2015-07-07

Het jasje ziet er top uit en is tot tennisbalgrootte op te vouwen en mee te nemen. Helaas heb ik het (nog) niet kunnen testen want het is te mooi weer ;-). Heb eerst een L besteld maar zat vrij strak en ik had weinig bewegingsruimte bij de armen. Nu XL, maat is goed. Dus eigenlijk 2 maten groter bestellen dan eigenlijke maat. Product is snel geleverd en ook het vervolg (terugsturen en nieuw product) ging snel.

Bekijk hier het product Sportful hot pack 5 jacket heren geel fluo/zwart 01135-091 2014 >

Castelli Gabba 2 lange mouw jacket zwart heren 14513-010

Castelli Gabba 2 lange mouw jacket zwart heren 14513-010

Castelli Gabba 2 lange mouw jacket zwart heren 14513-010 1 10 10 Aad 2015-10-21

Heel veel lof voor dit jacket, dikke 10!!

Bekijk hier het product Castelli Gabba 2 lange mouw jacket zwart heren 14513-010 >

Castelli Gabba 2 convertible jacket rood heren 14512-023

Castelli Gabba 2 convertible jacket rood heren 14512-023

Castelli Gabba 2 convertible jacket rood heren 14512-023 1 10 9 F. Derks 2015-09-29

Telefonisch contact gehad met medewerker en kreeg nette uitleg, goede aankoop gedaan!

Bekijk hier het product Castelli Gabba 2 convertible jacket rood heren 14512-023 >

Castelli Free 3 vest turbulence/rood heren 15524-005

Castelli Free 3 vest turbulence/rood heren 15524-005

Castelli Free 3 vest turbulence/rood heren 15524-005 1 10 9 Rogier 2015-09-22

Top als bodywarmer, ben blij met website, goede prijs en volgende dag in huis!

Bekijk hier het product Castelli Free 3 vest turbulence/rood heren 15524-005 >

Castelli Segno jacket rood heren 15523-023

Castelli Segno jacket rood heren 15523-023

Castelli Segno jacket rood heren 15523-023 1 10 9 D. Lijgraaf 2015-09-22

Zeer fijn jacket met fijne adembaarheid. Was al lange tijd naar dit jacket opzoek omdat sommige ook 'te' warm zitten wanneer de temperatuur in de loop van de dag oploopt. Dit jacket sluit perfect aan in de fietshouding, ben zeer tevreden! Trouwens ook snel in huis en goede prijs

Bekijk hier het product Castelli Segno jacket rood heren 15523-023 >

Castelli gabba 2 jacket korte mouw blauw heren 14511-059

Castelli gabba 2 jacket korte mouw blauw heren 14511-059

Castelli gabba 2 jacket korte mouw blauw heren 14511-059 1 10 9 Willem 2015-09-29

Uitstekende jasje. Behoorlijk waterdicht. Pasvorm is netjes.

Bekijk hier het product Castelli gabba 2 jacket korte mouw blauw heren 14511-059 >

Castelli Perfetto convertible jacket zwart heren 16506-010

Castelli Perfetto convertible jacket zwart heren 16506-010

Castelli Perfetto convertible jacket zwart heren 16506-010 1 10 9 N. Coolhof 2016-10-14

Dit jacket gekocht omdat een aantal fietsvrienden erg positieve feedback gaven over de gabba 2. Zoals ik begreep is dit de vervanger van de gabba 2. Het jacket is van een erg fijn materiaal gemaakt en heeft een goeie windstopper, waterbescherming en ik voel me heerlijk warm. Super comfortabel en erg goed aan te raden. Ben al vaker bij Sanden in de winkel geweest, stukkie rijden maar dan heb je ook genoeg keuze!

Bekijk hier het product Castelli Perfetto convertible jacket zwart heren 16506-010 >

Castelli Perfetto vest zwart heren 16508-010

Castelli Perfetto vest zwart heren 16508-010

Castelli Perfetto vest zwart heren 16508-010 1 10 9 Mert Pasjes 2016-10-28

ik fiets al lange tijd in castelli kleding, dit artikel laatst aan mijn collectie toegevoegd en is erg fjin tijdens frisse temperaturen in de ochtend. Heeft een een erg goede windstopper en geeft genoeg warmte op de body. Wanneer de temperatuur oploopt in verloop van de dag wordt het niet te warm en kun je hier heerlijk in door blijven fietsen. castelli fietskleding is gewoon altijd goed!

Bekijk hier het product Castelli Perfetto vest zwart heren 16508-010 >

Castelli Alpha jacket zwart heren 14502-010

Castelli Alpha jacket zwart heren 14502-010

Castelli Alpha jacket zwart heren 14502-010 1 10 9 Peeters 2015-08-11

Het fijnste jacket wat ik ooit heb gehad! Op alle fronten uitstekend

Bekijk hier het product Castelli Alpha jacket zwart heren 14502-010 >

Castelli Alpha jacket zwart heren 14502-010

Castelli Alpha jacket zwart heren 14502-010

Castelli Alpha jacket zwart heren 14502-010 1 10 9 M. Jansen 2015-09-29

Product is wat ik verwacht had en perfecte levering.

Bekijk hier het product Castelli Alpha jacket zwart heren 14502-010 >

Castelli Alpha jacket zwart heren 14502-010

Castelli Alpha jacket zwart heren 14502-010

Castelli Alpha jacket zwart heren 14502-010 1 10 10 Gust Stoter 2016-11-09

Dikke 10 voor dit jacket van castelli. Zit zo comfortabel tijdens koude temperaturen, vooral als het hard waait of af en toe regent. Nog nooit gezien een jacket met een binnen jacket/ondershirt erin maar dit moet gewoon bij alle jackets toegepast worden!

Bekijk hier het product Castelli Alpha jacket zwart heren 14502-010 >

Castelli Alpha ros light fietsjacket lange mouw zwart heren

Castelli Alpha ros light fietsjacket lange mouw zwart heren

Castelli Alpha ros light fietsjacket lange mouw zwart heren 1 10 10 Owe de Jong 2017-10-14

Geen woorden voor dit top jack. Binnenste deel wat in het jacket verwerkt zit en als ondershirt dient geeft een super gevoel.

Bekijk hier het product Castelli Alpha ros light fietsjacket lange mouw zwart heren >

Castelli Alpha ros light fietsjacket lange mouw zwart heren

Castelli Alpha ros light fietsjacket lange mouw zwart heren

Castelli Alpha ros light fietsjacket lange mouw zwart heren 1 10 9 Twan Saggers 2018-08-31

Nog nooit zulk fijn jacket gehad! Het binnenshirt wat erin zit maakt het jacket ideaal voor herfst maar jacket geeft ook ruim voldoende isolatie voor erg koude temperaturen. Heb het jacket ook in regenachtig weer geprobeerd en ook de waterbescherming is super. Ben zeer blij met dit nieuwe fietsjack!

Bekijk hier het product Castelli Alpha ros light fietsjacket lange mouw zwart heren >

Castelli Alpha ros light fietsjacket lange mouw zwart heren

Castelli Alpha ros light fietsjacket lange mouw zwart heren

Castelli Alpha ros light fietsjacket lange mouw zwart heren 1 10 8 EELCO BEKMANN 2018-02-13

Beste fietsjas die ik ooit heb gehad, kan hem iedereen aanraden

Bekijk hier het product Castelli Alpha ros light fietsjacket lange mouw zwart heren >

Castelli Alpha ros light fietsjacket lange mouw zwart heren

Castelli Alpha ros light fietsjacket lange mouw zwart heren

Castelli Alpha ros light fietsjacket lange mouw zwart heren 1 10 8 Cees lindeman 2018-01-23

Jammer blijft dat het jacket de pasvorm heeft voor de kleinere italianen... wanneer er wat kilo's meer aan zitten zit dit niet heel comfortabel. Niettemin is het jacket van een erg goede kwaliteit

Bekijk hier het product Castelli Alpha ros light fietsjacket lange mouw zwart heren >

Castelli Alpha RoS jacket oranje/zwart heren

Castelli Alpha RoS jacket oranje/zwart heren

Castelli Alpha RoS jacket oranje/zwart heren 1 10 10 Machiel A 2017-10-03

What a wonderful jacket, never had this experience!

Bekijk hier het product Castelli Alpha RoS jacket oranje/zwart heren >

Assos Mille GT winter lange mouw jacket zwart/blauw heren

Assos Mille GT winter lange mouw jacket zwart/blauw heren

Assos Mille GT winter lange mouw jacket zwart/blauw heren 1 10 10 Dan Helder 2019-11-26

Na 8 jaar was mijn Castelli Stelvio WS Jacket (helaas) toe aan vervanging. Gekozen voor de Assos Mille GT Winter. Moest er aan wennen. Het belangrijkste voor mij is dat een winterjack warm moet zijn, nou dat is de Assos beslist! Maar de pasvorm is toch behoorlijk anders dan ik gewend was, ruimer rond buik en borst, maar onder de oksels voelt de Assos nauw, hier zou ik geen dikkere baselayer meer onder kunnen dragen. Even om die reden overwogen om het jack terug te sturen. Toch niet gedaan. Met temperaturen tot 0 graden C alleen een mouwloze baselayer onder het Jack. Geen kou! Het jack voelt aan de binnenzijde zeer zacht. Fijn. De mouwen zijn ook flink langer dan de Castelli, dat is ook fijn. En de Assos is goed winddicht, merk nu dat mijn Castelli in de loop der jaren toch aan winddichtheid flink had ingeleverd, dus dat fietst wel weer erg comfortabel. De ingenaaide balaclava vind ik een onding, vooral als je hem in het daarvoor gemaakte zakje op de rug laat zitten. Ik heb nog niet in omstandigheden gefietst dat ik het nodig had, maar uit het zakje, los op de rug, voel je het het minst. Ik mis bij de Assos wel de zachte, verhoogde en nauwsluitende kraag van de Castelli. Ik zou de ingenaaide balaclava hiervoor kunnen gebruiken, maar het weer was er nog niet slecht genoeg voor om dat uit te proberen. Het jack kraakt een heel klein beetje, je hoort de drie lagen over elkaar schuiven, maar ook dat was een kwestie van wennen. Nu hoor ik het nauwelijks meer. Of de Assos het ook acht jaar volhoudt moet blijken, maar het is een mooi en (zeer) warm jack, met goede ventilerende eigenschappen en kan een dikke regenbui ook prima doorstaan. Drie keer een flinke regenrit gemaakt, zonder regenjasje erover, en ben goed droog gebleven. Kortom, een aanrader deze jas, die wel wat gewenning nodig had.

Bekijk hier het product Assos Mille GT winter lange mouw jacket zwart/blauw heren >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Fietsen > Fietsjacks > Beoordelingen

Print