Fietsbroeken Beoordelingen

Fietsbroeken


Lees meer over Fietsbroeken >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Fietsbroeken gemiddeld met een 9,4 in de 9 reviews hieronder :

Assos T.cento_s7 bibshort zwart heren

Assos T.cento_s7 bibshort zwart heren

Assos T.cento_s7 bibshort zwart heren 1 10 9 paul 2016-09-05

Fijne broek. Zit perfect, letterlijk en figuurlijk. Wel &^%#$ duur! Maar (iets) goedkopere broeken geven na uren fietsen altijd wel wat problemen. Deze houdt zich vooralsnog prima. De zeem droogt na wassen zeer langzaam maar voelt wel droog aan. Tot je er op gaat zitten. Dan heb je meteen een natte reet. Opletten of ie echt droog is als ie de kast in gaat.

Bekijk hier het product Assos T.cento_s7 bibshort zwart heren >

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren 1 10 10 Herman 2015-04-09

Ik vond en vind Castelli een geweldig merk c.q. product, maar toen ik deze Assos broek voor het eerst aantrok, wist ik niet wat ik voelde. Een fantastische pasvorm, heerlijke bretellen en een top zeem. Dankzij de weekendactie heb ik hem aangeschaft!

Bekijk hier het product Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren >

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren 1 10 10 2015-06-20

Assos maakt de beste fietsbroeken. Mooie pasvorm. En met dit zeem totaal geen klachten meer van mijn zitvlak.

Bekijk hier het product Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren >

Castelli Velocissimo Due bibshort kit version zwart/groen heren 15008-047 2015

Castelli Velocissimo Due bibshort kit version zwart/groen heren 15008-047 2015

Castelli Velocissimo Due bibshort kit version zwart/groen heren 15008-047 2015 1 10 9 Antoon Veegevuur 2015-03-24

Voor deze prijs een zeer fijn Castelli broekje, fietst super en zeem is perfect!!

Bekijk hier het product Castelli Velocissimo Due bibshort kit version zwart/groen heren 15008-047 2015 >

Craft Move bibshort zwart/rood heren

Craft Move bibshort zwart/rood heren

Craft Move bibshort zwart/rood heren 1 10 10 Dolf de Bruijn 2015-01-13

Perfect bibshort voor deze prijs, fiets altijd met craft en ben er helemaal weg van. Pasvorm en zeem zijn erg fijn ook met lange ritten, gebruik hem zowel voor mountainbike als wielrennen! aanrader

Bekijk hier het product Craft Move bibshort zwart/rood heren >

2XU mens comp cycle bib short MC2016b

2XU mens comp cycle bib short MC2016b

2XU mens comp cycle bib short MC2016b 1 10 9 2012-09-26

Besteld / snel geleverd / Past goed [L voor 200cm/90kg] / Volgende dagen op de Ballons/Vogezen getest: perfect. Compressie niet zo veel van gemerkt, maar zit goed en is classic zwart zonder 'hiphopsnellestrepen' gedoe. Kortom: Fijn.

Bekijk hier het product 2XU mens comp cycle bib short MC2016b >

Assos T.neoPro_s7 bibshort zwart heren Weekendactie

Assos T.neoPro_s7 bibshort zwart heren Weekendactie

Assos T.neoPro_s7 bibshort zwart heren Weekendactie 1 10 9 edwin stevenson 2015-05-05

Perfecte broek, zit heerlijk, ook na 2 uur mountainbiken. Snelle levering, netjes verpakt. Ook de complete catalogus van Assos was meegeleverd.

Bekijk hier het product Assos T.neoPro_s7 bibshort zwart heren Weekendactie >

Castelli Omloop thermal bibshort zwart/rood heren 16520-231

Castelli Omloop thermal bibshort zwart/rood heren 16520-231

Castelli Omloop thermal bibshort zwart/rood heren 16520-231 1 10 9 de kok 2016-09-09

Super fietsbroek, veel warmte en fijne zeem. Vind de broek goed te combineren met beenwarmers. Ook fijn in de frisse ochtend als ik naar het werk fiets.

Bekijk hier het product Castelli Omloop thermal bibshort zwart/rood heren 16520-231 >

Assos T.milleshorts S7 bibshort zwart heren

Assos T.milleshorts S7 bibshort zwart heren

Assos T.milleshorts S7 bibshort zwart heren 1 10 10 K. Renger 2017-03-10

Fietsbroek is super voor deze prijs. Kon de neopro niet meer aankomen en heb gehoord via via dat dit de opvolger is. Was nog nergens te koop behalve bij triathlonaccessoires... aangekocht en volgende dag in huis. Super blij met de aankoop

Bekijk hier het product Assos T.milleshorts S7 bibshort zwart heren >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Cycling > Fietsbroeken > Beoordelingen

Print