Fietsbroeken kort Beoordelingen

Fietsbroeken kort


Lees meer over Fietsbroeken kort >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Fietsbroeken kort gemiddeld met een 9,5 in de 10 reviews hieronder :

Assos T.cento_s7 bibshort zwart heren

Assos T.cento_s7 bibshort zwart heren

Assos T.cento_s7 bibshort zwart heren 1 10 9 paul 2016-09-05

Fijne broek. Zit perfect, letterlijk en figuurlijk. Wel &^%#$ duur! Maar (iets) goedkopere broeken geven na uren fietsen altijd wel wat problemen. Deze houdt zich vooralsnog prima. De zeem droogt na wassen zeer langzaam maar voelt wel droog aan. Tot je er op gaat zitten. Dan heb je meteen een natte reet. Opletten of ie echt droog is als ie de kast in gaat.

Bekijk hier het product Assos T.cento_s7 bibshort zwart heren >

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren 1 10 10 Herman 2015-04-09

Ik vond en vind Castelli een geweldig merk c.q. product, maar toen ik deze Assos broek voor het eerst aantrok, wist ik niet wat ik voelde. Een fantastische pasvorm, heerlijke bretellen en een top zeem. Dankzij de weekendactie heb ik hem aangeschaft!

Bekijk hier het product Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren >

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren 1 10 10 2015-06-20

Assos maakt de beste fietsbroeken. Mooie pasvorm. En met dit zeem totaal geen klachten meer van mijn zitvlak.

Bekijk hier het product Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren >

Castelli Velocissimo Due bibshort kit version zwart/groen heren 15008-047 2015

Castelli Velocissimo Due bibshort kit version zwart/groen heren 15008-047 2015

Castelli Velocissimo Due bibshort kit version zwart/groen heren 15008-047 2015 1 10 9 Antoon Veegevuur 2015-03-24

Voor deze prijs een zeer fijn Castelli broekje, fietst super en zeem is perfect!!

Bekijk hier het product Castelli Velocissimo Due bibshort kit version zwart/groen heren 15008-047 2015 >

Craft Move bibshort zwart/rood heren

Craft Move bibshort zwart/rood heren

Craft Move bibshort zwart/rood heren 1 10 10 Dolf de Bruijn 2015-01-13

Perfect bibshort voor deze prijs, fiets altijd met craft en ben er helemaal weg van. Pasvorm en zeem zijn erg fijn ook met lange ritten, gebruik hem zowel voor mountainbike als wielrennen! aanrader

Bekijk hier het product Craft Move bibshort zwart/rood heren >

2XU mens comp cycle bib short MC2016b

2XU mens comp cycle bib short MC2016b

2XU mens comp cycle bib short MC2016b 1 10 9 2012-09-26

Besteld / snel geleverd / Past goed [L voor 200cm/90kg] / Volgende dagen op de Ballons/Vogezen getest: perfect. Compressie niet zo veel van gemerkt, maar zit goed en is classic zwart zonder 'hiphopsnellestrepen' gedoe. Kortom: Fijn.

Bekijk hier het product 2XU mens comp cycle bib short MC2016b >

Assos T.neoPro_s7 bibshort zwart heren Weekendactie

Assos T.neoPro_s7 bibshort zwart heren Weekendactie

Assos T.neoPro_s7 bibshort zwart heren Weekendactie 1 10 9 edwin stevenson 2015-05-05

Perfecte broek, zit heerlijk, ook na 2 uur mountainbiken. Snelle levering, netjes verpakt. Ook de complete catalogus van Assos was meegeleverd.

Bekijk hier het product Assos T.neoPro_s7 bibshort zwart heren Weekendactie >

Castelli Omloop thermal bibshort zwart/rood heren 16520-231

Castelli Omloop thermal bibshort zwart/rood heren 16520-231

Castelli Omloop thermal bibshort zwart/rood heren 16520-231 1 10 9 de kok 2016-09-09

Super fietsbroek, veel warmte en fijne zeem. Vind de broek goed te combineren met beenwarmers. Ook fijn in de frisse ochtend als ik naar het werk fiets.

Bekijk hier het product Castelli Omloop thermal bibshort zwart/rood heren 16520-231 >

Castelli Competizione bibshort zwart heren

Castelli Competizione bibshort zwart heren

Castelli Competizione bibshort zwart heren 1 10 10 Stan R 2021-01-29

Voor aankomende zomer heb ik een doel gezet om een toertocht van 250km te voltooien. Daarvoor moet je wel een uitstekende bibshort hebben. Na het nodige onderzoek kwam ik uit op deze bibshort en op deze site. Hier was die €15 goedkoper dan op de sites van bijvoorbeeld Mantel en Futurumshop. Dat is mooi meegenomen. Ik plaatste de bestelling laat op de vrijdagavond en ik kreeg het dinsdagochtend geleverd. Misschien niet "vandaag besteld, morgen in huis"-snel zoals bij Mantel en Futurumshop, maar even goed snel (ondanks de drukte bij de bezorgdiensten). De bibshort ziet er fantastisch uit. Normaal gesproken draag ik maat M, maar met behulp van de maattabel en meerdere reacties heb ik voor maat L gekozen. Het zit uitstekend. Tot nu toe heb ik 1 rit gemaakt op mijn indoortrainer van 1,5uur. Daarbij had ik geen enkel issue. Ik voelde amper dat ik op een zadel zat in vergelijking tot de bibshorts (onder €50) die ik normaal gesproken draag. Dus zeker een aanrader!

Bekijk hier het product Castelli Competizione bibshort zwart heren >

Assos T.milleshorts_S7 bibshort zwart heren

Assos T.milleshorts_S7 bibshort zwart heren

Assos T.milleshorts_S7 bibshort zwart heren 1 10 10 K. Renger 2017-03-10

Fietsbroek is super voor deze prijs. Kon de neopro niet meer aankomen en heb gehoord via via dat dit de opvolger is. Was nog nergens te koop behalve bij triathlonaccessoires... aangekocht en volgende dag in huis. Super blij met de aankoop

Bekijk hier het product Assos T.milleshorts_S7 bibshort zwart heren >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Fietsen > Fietsbroeken kort > Beoordelingen

Print