CO2 patronen binnenbanden

CO2 patronen worden in combinatie met een speciale CO2 patronen-houder gebruikt om een fietsband snel op te kunnen pompen, zonder te hoeven pompen. Zo kun je snel weer verder fietsen want uw band is binnen enkele seconden weer hard.

Lees verder

CO2 patronen binnenbanden
Sorteren

     

Genuine Innovations AirChuck CO2 pomp Genuine Innovations AirChuck CO2 pomp (G2673)

De Genuine Innovations AirChuck CO2 pomp is een mini CO2 pomp met IH + 16g cartridge.Druk om te pompen technologie voor snelle, makkelijke en controleerbare CO2 inflatie met een hand.Plaats Airchuck Elite op ventiel voor CO2 toevoer, verwijder om toevoer te beëindigen.Geschikt voor Presta en Schräder ventiel. Past ook op ultra dikke ventielen (vb. omafiets).100% metaal.Incl. 16 en 20 grams cartridges!

€26,95

 (incl. BTW)

Genuine Innovations MicroFlate CO2 pomp Genuine Innovations MicroFlate CO2 pomp (G2642)

De Genuine Innovations MicroFlate CO2 pomp is een mini CO2 pomp met 16 grams cartridge. Geschikt voor Presta en Schräder ventiel.Superklein en extra licht formaat. CO2 is perfect doseerbaar dankzij draaibeweging. Druk microflate op ventiel, maak draaibeweging om CO² toevoer te openen of te beëindigen. 100% metaal.

€15,95

 (incl. BTW)

CO2 cartridges

De CO2 patronen en houder zijn ook klein, dus makkelijk mee te nemen in uw zadeltas of achter in uw fietsshirt. CO2 cartridges zijn maar 1 keer te gebruiken. PRO Bikegear en Genuine Innovations zijn de twee bekende merken onder de CO2 pompen die wij in ons assortiment hebben.

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Fietsen > CO2 patronen binnenbanden

Print