BTTLNS Beoordelingen

BTTLNS

Battalyana, Godin van de Battle, dochter van Achilles en Enyo, werd geboren op 1268 voor Christus tijdens de 13 manen maar werd duizenden jaren verborgen gehouden en verrees op 23 juli 2016 als een vernietigend krachtige Godin van de strijd.

Naar de reden van de opkomst van Battalyana kan alleen maar worden gegist maar wereldwijd wordt ervan uitgegaan dat haar moeder Enyo, Godin van de Oorlog, haar heeft laten verrijzen om een eigen leger van Batalyans op te richten.

Battalyans weten hoe te presteren voor een overwinning. Deel mee in onze strijd! Battalyans' doel is om u te voorzien van de beste Battle gear ooit gemaakt. Straight from the real BTTLNS. Perform like a Battalyan!


Lees meer over BTTLNS >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van BTTLNS gemiddeld met een 9 in de 23 reviews hieronder :

BTTLNS Triathlon accessoires voordeel pakket zwart

BTTLNS Triathlon accessoires voordeel pakket zwart

BTTLNS Triathlon accessoires voordeel pakket zwart 1 10 9 Tien de vries 2018-08-07

<p>Zeer tevreden over snelheid van levering en compleetheid. Alles werd netjes verpakt afgeleverd de volgende dag. Accessoires zijn van goede kwaliteit en zitten erg fijn, schuren niet en zitten comfortabel. Snelveters zorgen voor goede stevigheid aan de schoenen, ik had voorheen snelveters die meerekken. Deze geven meer stabiliteit omdat ik de schoen strakker kan sluiten.</p>

Bekijk hier het product BTTLNS Triathlon accessoires voordeel pakket zwart >

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0 1 10 10 Twan 2018-05-17

<p>Fijn reparatie set voor wetsuits, alles werkt naar behoren</p>

Bekijk hier het product BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0 >

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0 1 10 9 Naut rommelent 2018-04-18

<p>Super tevreden! Had hm snel nodig om wetsuit te repareren voor wedstrijd en was de volgende dag direct in huis. Scheurtje is stevig gerepareerd en wetsuit kan er weer tegenaan :)</p>

Bekijk hier het product BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0 >

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0 1 10 10 Justen ter Stege 2018-05-08

<p>Werd door een vriend op de hoogte gebracht van deze wetsuit lijm, werkt goed en zover ik kan zien ook nog eens de goedkoopste</p>

Bekijk hier het product BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0 >

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0 1 10 9 Eelco Kwispel 2018-06-05

Top lijm!

Bekijk hier het product BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0 >

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0 1 10 9 Jarno verbeek 2018-09-05

Hoorde van een vriend van dit reparatieset, gister een nagel in mijn wetsuit gerepareerd en scheur is volledig hersteld. Naad voelt ook erg stevig aan dus dit lijkt me goed

Bekijk hier het product BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0 >

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0 1 10 8 Jan van deurelen 2018-09-27

Bestelde deze lijm bij mijn wetsuit een tijd terug. Gister merkte ik op dat er een nagel in mijn wetsuit zat en heb deze hiermee direct gelijmd. Werkte helemaal naar behoren en scheurtje is netjes gerepareerd!

Bekijk hier het product BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0 >

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0

BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0 1 10 9 Jos van Braam 2019-01-14

Goede lijm die sterk en stevig blijft zitten. Voorheen gebruikte ik bison... als je dan na een aantal scheuren gerepareerd te hebben je wetsuit bekijkt schrik je ervan.

Bekijk hier het product BTTLNS Neopreen lijm wetsuit reparatie set Vigor 1.0 >

BTTLNS Gods wetsuit Carnage 1.0

BTTLNS Gods wetsuit Carnage 1.0

BTTLNS Gods wetsuit Carnage 1.0 1 10 9 Jur de Bok 2018-08-24

<p>Zwem nu ongeveer 2,5 maand met dit fantastische wetsuit! Drijfvermogen in het onderlichaam is super, een ongelooflijk verschil met mijn oude wetsuit. Super snel wetsuit en ik zou hem iedereen adviseren met een diepe been ligging. Waar ik bij mijn oude pak last had van veel weerstand door het stugge neopreen heb ik bij deze super veel bewegingsvrijheid. Alles bij elkaar een echte aanrader</p>

Bekijk hier het product BTTLNS Gods wetsuit Carnage 1.0 >

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 geel

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 geel

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 geel 1 10 8 Rinus Verhoeven 2017-11-08

Gisteren deze tas besteld. Vandaga binnengekregen. Nog niet getest buiten uiteraard maar het ziet er goed uit van kwaliteit.

Bekijk hier het product BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 geel >

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 geel

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 geel

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 geel 1 10 8 Magda 2017-11-19

<p>Jammer dat de uitleg op de tas in het engels is... verder degelijke kwaliteit en snel geleverd. Misschien volgende tas met Nederlandse uitleg?</p>

Bekijk hier het product BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 geel >

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 roze

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 roze

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 roze 1 10 8 Shannia 2017-11-05

<p>Snel geleverd en hele mooie kleur!</p>

Bekijk hier het product BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 roze >

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje 1 10 9 R. Elzen 2017-10-17

<p>Zwemboei op de zwemtraining gezien en meteen aangekocht, fantastisch product. Vooral fijn om mijn sleutels niet meer aan de waterkant neer te leggen... Had verwacht dat je er tijdens het zwemmen last van zou hebben maar je merkt er niks van. Zeer tevreden over het product!</p>

Bekijk hier het product BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje >

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje 1 10 10 Wim de Groot 2017-10-30

<p>Top product, volgende dag in huis en werkt perfect!!!!</p>

Bekijk hier het product BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje >

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje 1 10 10 Mr. Rees 2017-10-06

<p>Superior product, very easy to use and a must for all openwaterswimmers</p>

Bekijk hier het product BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje >

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje 1 10 8 Wies de klerk 2017-11-07

Kreeg een tip van iemand waarmee ik zwem, ongeveer heel internet af moeten zoeken naar een plek waar deze zwemboeien te verkrijgen zijn, nergens op voorraad, uiteindelijk hier gevonden en goed geholpen

Bekijk hier het product BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje >

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje 1 10 10 B. van Bommel 2017-11-16

<p>Snel geleverd, zeer degelijke tas.</p>

Bekijk hier het product BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje >

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje

BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje 1 10 10 B. van Kessel 2017-11-22

Snelle levering, top produkt.

Bekijk hier het product BTTLNS Saferswimmer zwemboei 28 liter Poseidon 1.0 oranje >

BTTLNS Bike travel bag pro fietskoffer Sanctum

BTTLNS Bike travel bag pro fietskoffer Sanctum

BTTLNS Bike travel bag pro fietskoffer Sanctum 1 10 9 William van de A 2019-01-14

Tijdens telefonisch contact met een van de medewerkers van triathlonaccessoires erg veel uitgebreide technische informatie gekregen over de fietskoffers. Daarna deze fietskoffer gekozen met een voorvork adapter voor mijn racefiets. Levering de volgende dag geregeld. Ik ben erg enthousiast over de kwaliteit van de fietskoffer, zeer sterk en duurzaam materiaal. Fiets past er perfect in en is goed beschermd. Ben erg blij met de fietskoffer!!!

Bekijk hier het product BTTLNS Bike travel bag pro fietskoffer Sanctum >

BTTLNS Bike travel bag pro fietskoffer Sanctum

BTTLNS Bike travel bag pro fietskoffer Sanctum

BTTLNS Bike travel bag pro fietskoffer Sanctum 1 10 8 Peeter Dyna 2018-12-30

<p>I'm really happy with this bike travel bag! I was doing some research to different types of travel bags and some of my dutch friends suggested me this version. It works really good for my 29 mtb, wheels do fit perfectly. I'm happy with the plastic pieces to give some extra protection to the hubs. I added frame pad to fix the steering wheel better. The frame pad works really good to prevent chafing of the steering wheel on the frame. All together; perfect product!</p>

Bekijk hier het product BTTLNS Bike travel bag pro fietskoffer Sanctum >

BTTLNS Gods wetsuit Rapture 1.0

BTTLNS Gods wetsuit Rapture 1.0

BTTLNS Gods wetsuit Rapture 1.0 1 10 9 Huig Tjabels 2018-05-14

<p>Dit wetsuit aangekocht om ook buiten te kunnen trainen en tijdens mijn wedstrijd in augustus met een goede uitrusting aan de start te staan. Wetsuit geeft boven verwachting veel flexibiliteit en drijfvermogen is magisch! Pasvorm zit super, ben 1.80 en 73kg... wetsuit zit als gegoten en sluit perfect aan</p>

Bekijk hier het product BTTLNS Gods wetsuit Rapture 1.0 >

BTTLNS Gods wetsuit Tormentor 1.0

BTTLNS Gods wetsuit Tormentor 1.0

BTTLNS Gods wetsuit Tormentor 1.0 1 10 9 Barry 2018-06-14

<p>Een zeer flexibel wetsuit met meer dan voldoende drijfvermogen. Elke zwemslag kan prima worden uitgevoerd in dit wetsuit. Zonder problemen zwom ik makkelijk 500 meter meer dan in mijn vorige wetsuit. Enig minpuntje is het sluiten van de rits. Die liep erg stroef....maar dat zal ongetwijfeld te maken hebben met gewenning aan het pak. Na insmeren van de rits met vaseline verliep het sluiten al veel soepeler. Aangezien ik het pak net heb aangeschaft kan ik nog niets melden over de levensduur. Ik heb enkel de verwachting dat het pak lang meegaat. Aan de binnenkant zitten namelijk op strategische plaatsen aangebrachte verstevigingen. Kortom, een aanrader!</p>

Bekijk hier het product BTTLNS Gods wetsuit Tormentor 1.0 >

BTTLNS Gods wetsuit Tormentor 1.0

BTTLNS Gods wetsuit Tormentor 1.0

BTTLNS Gods wetsuit Tormentor 1.0 1 10 9 Henk-Jan Dozeman 2018-08-22

Pak voelt erg comfortabel aan. Heb het net aangeschaft, en ben op weg terug even gestopt om te testen in buitenwater. Dit is mijn eerste wetsuit, maar wat een verschil in snelheid, comfort en rust. Rits moet je met klittenband dichtsnoeren, en niet vergeten als je pak uitrekt. Iets water bij rits gepakt met zwemmen, maar geen vol pak. Hulp in winkel was prima, ervaren zwemster die weet waarover ze het heeft.

Bekijk hier het product BTTLNS Gods wetsuit Tormentor 1.0 >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > BTTLNS > Beoordelingen

Print