Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en acties! Meld u nu aan voor onze digitale nieuwsbrief en maak deze maand kans op een waardebon t.w.v. €100,-. Te besteden in onze webshops.
Kans op een €100,-waardebon
Aanmelden voor onze nieuwsbrief
* Verplicht(e) veld(en)
Nee, Bedankt! X

Bremshey

Bremshey is met een goede reden een van de grootste fitnessmerken op Fitness24. Het biedt niet enkel een breed scala aan fitnessapparatuur, maar ook klein fitness en zelfs trampolines ter ontspanning. Alles wat u nodig heeft om het leven gezonder en leuker te maken!

Het merk is al een geruimde tijd een grote speler op de Europese fitnessmarkt. Bremshey maakt deel uit van een groter concern, Accell Fitness BV, wat wereldwijd een goede reputatie heeft voor het leveren van uitstekende apparatuur. De producten zijn met expertise ontwikkeld en pure vakmanschap gemaakt.

Op Fitness24 vindt u een zeer groot aanbod aan producten van Bremshey. Zo hebben wij de hometrainer voor een goede conditietraining. Last van een gevoelige rug? Wissel de hometrainer in voor een comfortabele ligfiets. Daarnaast biedt het merk ook crosstrainers. Bent u toch meer een hardloper? Loopbanden kunnen niet ontbreken bij een groot fitnessmerk, dus Bremshey heeft ook loopbanden. Voor de krachttrainers onder ons heeft het merk krachtstations en halterbanken met de bijbehorende dumbbells en halterstangen.

Naast de nodige fitnessapparatuur en accessoires voor conditie- en krachttraining heeft het merk ook producten ter ontspanning. Hebben de kinderen altijd al een trampoline gewild? Bremshey denkt niet alleen aan sporters, maar aan iedereen. Producten voor alle leeftijden en makkelijk in gebruik. Wacht dus niet langer en maak het leven een stuk interessanter met de producten van Bremshey!

Bremshey
Sorteren

     

Bremshey masker en snorkel set Siliter junior Delfin (08BRSSW029) Bremshey masker en snorkel set Siliter junior Delfin (08BRSSW029) (08BRSSW029)

Bremshey masker en snorkelset model Siliter Delfin in de kleuren blauw en transparant. (08BRSSW029)

€17,90

 (incl. BTW)

Bremshey masker en snorkel set Siliter Senior Thema (08BRSSW030) Bremshey masker en snorkel set Siliter Senior Thema (08BRSSW030) (08BRSSW030)

Bremshey masker en snorkelset model Siliter Senior in de kleuren blauw en transparant. (08BRSSW030)

€22,95

 (incl. BTW)

Bremshey masker en snorkel set Siliconen Senior Miami (08BRSSW031) Bremshey masker en snorkel set Siliconen Senior Miami (08BRSSW031) (08BRSSW031)

Bremshey masker en snorkelset model Siliconen Miami in de kleuren blauw en transparant. (08BRSSW031)

€33,95

 (incl. BTW)

Bremshey masker en snorkel set Siliconen Senior Florida (08BRSSW032) Bremshey masker en snorkel set Siliconen Senior Florida (08BRSSW032) (08BRSSW032)

Bremshey masker en snorkelset model Siliconen Florida in de kleuren blauw en transparant. (08BRSSW032)

€35,95

 (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Bremshey

Print