Assos Beoordelingen

Assos

Assos is een waar pioniersmerk dat zich gespecialiseerd heeft in hoogwaardige fietskleding en –accessoires.

Het merk is gevestigd in Zwitserland en heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie als innovatief en technisch kledingmerk opgebouwd. Toni Maier-Moussa, de oprichter van het merk Assos vond in de jaren 70 ‘per ongeluk’ lycra kleding uit tijdens zijn poging de ultieme fiets te bouwen. Gedurende enkele tests in een windtunnel ontdekte Maier-Moussa dat downhill skikleding van lycra een veel lagere luchtweerstand opriep dan de traditionele van wol gebreide fietskleding.

Assos staat vandaag de dag nog steeds vierkant voor competentie, optimaal draagcomfort en praktische sportkleding. Dit wordt uitgeleefd door constant onderzoek naar nieuwe technische materialen, fietskleding en accessoires te doen. 


Lees meer over Assos >

Bezoekers van onze site beoordelen producten van Assos gemiddeld met een 9,67 in de 9 reviews hieronder :

Assos T.neoPro_s7 bibshort zwart heren Weekendactie

Assos T.neoPro_s7 bibshort zwart heren Weekendactie

Assos T.neoPro_s7 bibshort zwart heren Weekendactie 1 10 9 edwin stevenson 2015-05-05

Perfecte broek, zit heerlijk, ook na 2 uur mountainbiken. Snelle levering, netjes verpakt. Ook de complete catalogus van Assos was meegeleverd.

Bekijk hier het product Assos T.neoPro_s7 bibshort zwart heren Weekendactie >

Assos LL.Uno_s5 bibtight zwart heren

Assos LL.Uno_s5 bibtight zwart heren

Assos LL.Uno_s5 bibtight zwart heren 1 10 10 Kim vandeborne 2015-01-06

Zoals gewoonlijk een zeer goede broek van Assos. Zit als gegoten, en het zeem blijft op zijn plaats zitten. Ook was de levering zeer snel.

Bekijk hier het product Assos LL.Uno_s5 bibtight zwart heren >

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren 1 10 10 Herman 2015-04-09

Ik vond en vind Castelli een geweldig merk c.q. product, maar toen ik deze Assos broek voor het eerst aantrok, wist ik niet wat ik voelde. Een fantastische pasvorm, heerlijke bretellen en een top zeem. Dankzij de weekendactie heb ik hem aangeschaft!

Bekijk hier het product Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren >

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren

Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren 1 10 10 2015-06-20

Assos maakt de beste fietsbroeken. Mooie pasvorm. En met dit zeem totaal geen klachten meer van mijn zitvlak.

Bekijk hier het product Assos T.équipe_s7 bibshort zwart heren >

Assos Mille GT winter lange mouw jacket zwart/blauw heren

Assos Mille GT winter lange mouw jacket zwart/blauw heren

Assos Mille GT winter lange mouw jacket zwart/blauw heren 1 10 10 Dan Helder 2019-11-26

Na 8 jaar was mijn Castelli Stelvio WS Jacket (helaas) toe aan vervanging. Gekozen voor de Assos Mille GT Winter. Moest er aan wennen. Het belangrijkste voor mij is dat een winterjack warm moet zijn, nou dat is de Assos beslist! Maar de pasvorm is toch behoorlijk anders dan ik gewend was, ruimer rond buik en borst, maar onder de oksels voelt de Assos nauw, hier zou ik geen dikkere baselayer meer onder kunnen dragen. Even om die reden overwogen om het jack terug te sturen. Toch niet gedaan. Met temperaturen tot 0 graden C alleen een mouwloze baselayer onder het Jack. Geen kou! Het jack voelt aan de binnenzijde zeer zacht. Fijn. De mouwen zijn ook flink langer dan de Castelli, dat is ook fijn. En de Assos is goed winddicht, merk nu dat mijn Castelli in de loop der jaren toch aan winddichtheid flink had ingeleverd, dus dat fietst wel weer erg comfortabel. De ingenaaide balaclava vind ik een onding, vooral als je hem in het daarvoor gemaakte zakje op de rug laat zitten. Ik heb nog niet in omstandigheden gefietst dat ik het nodig had, maar uit het zakje, los op de rug, voel je het het minst. Ik mis bij de Assos wel de zachte, verhoogde en nauwsluitende kraag van de Castelli. Ik zou de ingenaaide balaclava hiervoor kunnen gebruiken, maar het weer was er nog niet slecht genoeg voor om dat uit te proberen. Het jack kraakt een heel klein beetje, je hoort de drie lagen over elkaar schuiven, maar ook dat was een kwestie van wennen. Nu hoor ik het nauwelijks meer. Of de Assos het ook acht jaar volhoudt moet blijken, maar het is een mooi en (zeer) warm jack, met goede ventilerende eigenschappen en kan een dikke regenbui ook prima doorstaan. Drie keer een flinke regenrit gemaakt, zonder regenjasje erover, en ben goed droog gebleven. Kortom, een aanrader deze jas, die wel wat gewenning nodig had.

Bekijk hier het product Assos Mille GT winter lange mouw jacket zwart/blauw heren >

Assos LL.milleTights_s7 bibtights heren

Assos LL.milleTights_s7 bibtights heren

Assos LL.milleTights_s7 bibtights heren 1 10 10 A. 2015-09-22

Tevreden, snel in huis:)

Bekijk hier het product Assos LL.milleTights_s7 bibtights heren >

Assos LL.milleTights_s7 bibtights heren

Assos LL.milleTights_s7 bibtights heren

Assos LL.milleTights_s7 bibtights heren 1 10 9 Gijsje Kiel 2017-11-02

Vanuit de fietsclub meerdere mensen zien fietsen in een Assos broek. Altijd last tijdens lange tochten en sinds deze aankoop geen problemen meer, ben helemaal weg van Assos broeken en zou niet meer anders willen

Bekijk hier het product Assos LL.milleTights_s7 bibtights heren >

Assos T.cento_s7 bibshort zwart heren

Assos T.cento_s7 bibshort zwart heren

Assos T.cento_s7 bibshort zwart heren 1 10 9 paul 2016-09-05

Fijne broek. Zit perfect, letterlijk en figuurlijk. Wel &^%#$ duur! Maar (iets) goedkopere broeken geven na uren fietsen altijd wel wat problemen. Deze houdt zich vooralsnog prima. De zeem droogt na wassen zeer langzaam maar voelt wel droog aan. Tot je er op gaat zitten. Dan heb je meteen een natte reet. Opletten of ie echt droog is als ie de kast in gaat.

Bekijk hier het product Assos T.cento_s7 bibshort zwart heren >

Assos T.milleshorts_S7 bibshort zwart heren

Assos T.milleshorts_S7 bibshort zwart heren

Assos T.milleshorts_S7 bibshort zwart heren 1 10 10 K. Renger 2017-03-10

Fietsbroek is super voor deze prijs. Kon de neopro niet meer aankomen en heb gehoord via via dat dit de opvolger is. Was nog nergens te koop behalve bij triathlonaccessoires... aangekocht en volgende dag in huis. Super blij met de aankoop

Bekijk hier het product Assos T.milleshorts_S7 bibshort zwart heren >

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Assos > Beoordelingen

Print