Aquaman

AQUAMAN maakt deel uit van de triathlon geschiedenis. Aquaman was in 1984 het eerste bedrijf wat met een wetsuit op de markt kwam specifiek bedoeld voor de triathlon. Triathlon stond nog in de kinderschoenen en het antwoord op de vraag naar wetsuits die speciaal geschikt waren voor de triathlonsport was eindelijk daar.

AQUAMAN produceerde het eerste wetsuit dat bescherming bood tegen het koude water. Bewegingsvrijheid tijdens het zwemmen, lage weerstand in het water, en dat heel makkelijk aan en uit getrokken kon worden. Toen in 1986 triathlon over de hele wereld aan populariteit begon te winnen kwamen er ook andere wetsuitmerken op de markt. Maar vanaf dat moment was AQUAMAN technologisch al superieur, en is dat tot op de dag van vandaag nog steeds.

Zwemmen in een Aquaman wetsuit betekent een technologisch voordeel ten opzichte van uw concurrenten. Uw prestaties tijdens het zwemonderdeel zal een snellere eindtijd dan voorheen opleveren.

Aquaman
Sorteren

     

Wetsuit onderhouds- en reinigingsmiddel 40% Korting Wetsuit onderhouds- en reinigingsmiddel (WETSUITREINIGING)

Speciale Neopreen reinigings- en onderhoudsmiddel van het eenvoudig reinigen en onderhouden van uw wetsuit. Geeft tevens nieuwe elasticiteit aan uw wetsuit en voorkomt corrosie en uitdroging.

€24,95

€14,95

  uw voordeel €10,- (incl. BTW)

Waarom Sanden?
Sports Specialists Since 2001

Home | Merken > Aquaman

Print